PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το «Περιστέρι Μαζί» έδωσε το παρών σε εκδηλώσεις της πόλης


Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Περιστέρι Μαζί” Γιώργος Βαθιώτης, παρέστη σε εκδηλώσεις που έγιναν στην πόλη μας.

H δημοτική παράταξη “Περιστέρι Μαζί” στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Το βράδυ της 24ης Μαρτίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Περιστέρι Μαζί” Γιώργος Βαθιώτης, συνοδευόμενος από στελέχη της Παράταξης παρέστη στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που έγινε στους δρόμους της πόλης μας, γύρω από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ανήμερα της επετείου της επαναστάσεως της 25ης Μαρτίου 1821, ο Γιώργος Βαθιώτης συνοδευόμενος από τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης “Περιστέρι Μαζί”, Γιάννη Αλεξόπουλο, Γιάννη Αστρακάκη, Νίκο Βαρθολωμάτο, Βαγγέλη Καλλέργη, Στάθη Κοκκορόγιαννη, Τζένη Μικρού Παπαβασιλείου, Βάσω Παπαλάμπρου, Χρήστο Παπασπύρου και Κατερίνα Χατζηαναγνώστου, παρέστη στη Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Κατόπιν παρακολούθησε μαζί με τους Δημότες την Παρέλαση μαθητών, συλλόγων και φορέων της πόλης μας.

Σε μήνυμά του στους Δημότες του Περιστερίου, με την ευκαιρία της επετείου ο Γιώργος Βαθιώτης είπε:

“Το μήνυμα της σημερινής επετείου είναι εξαιρετικά επίκαιρο αφού τιμούμε την αυτοθυσία και το μεγαλείο ψυχής των προγόνων μας, που προσηλωμένοι σε ιδανικά και εθνικά ιδεώδη οδήγησαν στην απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον Τουρκικό ζυγό. Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, αντλώντας χρήσιμα διδάγματα από τη σημαντική αυτή επέτειο, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με ενότητα και αποφασιστικότητα. Προπάντων όμως οφείλουμε να αλλάξουμε για να γίνουμε και εμείς άξιοι συνεχιστές της ιστορίας της πατρίδας μας και αντάξιοι των προγόνων μας. Χρόνια Πολλά”.

Κοπή πίτας κολυμβητικού συλλόγου “Τα Δελφίνια Περιστερίου”

Η ομιλία του Γ. Βαθιώτη:

“Φίλες και φίλοι

Θέλω να εξάρω τις προσπάθειες αγνών ανθρώπων της πόλης μας με αγάπη στον αθλητισμό και τη νεολαία που από το Νοέμβρη του 99 ίδρυσαν σε αυτόν εδώ το χώρο τον κολυμβητικό σύλλογο “ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ” με σκοπό να προάγουν τον μαζικό αθλητισμό αλλά και τον πρωταθλητισμό.

Δόθηκε έτσι η ευκαιρία σε αθλητές της πόλης μας να προπονούνται σε περιστεριώτικες ομάδες.

“ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ” είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ασπίδα στην ισοπέδωση των αξιών και προμαχώνας των αξιών ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Αξίες και αρχές που ιδιαίτερα στις ημέρες μας δοκιμάζονται.

Έχοντας πάρει μέρος σε όλους τους επίσημους αγώνες της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας, ημερίδες και διεθνείς αγώνες έχει σηματοδοτήσει μια προσπάθεια αξιέπαινη κα με διάρκεια. Καθημερινή ποιοτική δουλειά από καταξιωμένους προπονητές έδωσε τη δυνατότητα σε αθλητές του συλλόγου να διακριθούν ακόμα και σε διεθνείς αγώνες, όπως το κύπελλο κολύμβησης την προηγούμενη εβδομάδα στο Άμστερνταμ.

Αλλά και η απλή συμμετοχή σε αγώνες είναι ένα σημαντικό ερέθισμα για τη νεολαία της πόλης μας, που αποκτά τα κατάλληλα εφόδια να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής και ταυτόχρονα προάγει την ευγενή άμιλλα στον αθλητισμό.

Θέλω λοιπόν με την ευκαιρία της κοπής της πίτας να συγχαρώ όλους τους συντελεστές της αξιέπαινης αυτής προσπάθειας αλλά και τους αθλητές του συλλόγου και να ευχηθώ το 2012 μαζί με την ανάπτυξη και καλλιέργεια των αξιών ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ να φέρει και πάλι πολλές επιτυχίες.

Ευχαριστώ”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Διπλή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η και 13η)

Peristeri News

Leave a Comment