Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

To KKE για το λάθος του ΔΝΤ στη φορολογία ακινήτων

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο λαός να μην αποδεχτεί τον εμπαιγμό περί λάθους του ΔΝΤ.

Ο λαός να μην αποδεχτεί τον εμπαιγμό περί λάθους του ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ, όπως και η ΕΕ, συμφωνούν και προωθούν τα βάρβαρα μέτρα παντού, ανεξάρτητα από το επίπεδο του χρέους και του ελλείμματος.

Άλλωστε, ανεξάρτητα από το όποιο «λάθος» ισχυρίζεται ότι έκανε το ΔΝΤ, συνεχίζει το ίδιο τροπάρι ότι τα μέτρα πρέπει να εφαρμοστούν» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχετικό του σχόλιο.

Εξάλλου, το ΚΚΕ αναφορικά με τον φόρο στα ακίνητα και την ενδεχόμενη επέκτασή του και στην αγροτική γη, σημειώνει ότι η κυβέρνηση «σκοπεύει, μέσα απ’ τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης, να υπερφορολογήσει τη μικρή ακίνητη περιουσία, αστική και αγροτική, τη στιγμή που η μεγάλη ακίνητη περιουσία μπορεί να φοροδιαφεύγει νόμιμα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες μιας σειράς σχετικών φορολογικών διατάξεων που αφορούν την επιχειρηματική δραστηριότητα».

Επιπροσθέτως, το ΚΚΕ αναφέρει ότι η κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο «επιταχύνει τη συγκέντρωση της γης σ’ όλο και λιγότερα χέρια και την αλλαγή χρήσης της ικανοποιώντας τις επιδιώξεις των μονοπωλιακών ομίλων».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment