Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Το iPhone μετατρέπεται σε επαγγελματική φωτογραφική μηχανή

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ευρεσιτεχνία κατέθεσε η Apple για αλλαγή των φακών του smartphone

Ευρεσιτεχνία κατέθεσε η Apple για αλλαγή των φακών του smartphone

Όσο καλές φωτογραφίες και αν βγάζει ένα smartphone, η αλήθεια είναι ότι οι δυνατότητες του είναι αναγκαστικά περιορισμένες.

Φαίνεται όμως ότι η Apple θέλει να το αλλάξει αυτό. Κατέθεσε λοιπόν ευρεσιτεχνία για εναλλασσόμενο πίσω πάνελ στο iPhone.

Με τον τρόπο αυτό ο κάτοχος του θα μπορεί να αλλάζει το φακό της συσκευής ανάλογα με το τι θέλει να φωτογραφίσει. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τις DSLR ή mirrorless φωτογραφικές.

Μάλιστα η εταιρεία προχωρά την ιδέα ένα ακόμη βήμα πιο πέρα καθώς έχει σχεδιάσει και πίσω πάνελ με δύο φακούς.

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζονται δύο διαφορετικά πάνελ αλλά για να αλλάξει κανείς φακό. Θα αρκεί μόνο να αντιστρέψει αυτό που έχει ήδη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η Ελληνίδα Χριστίνα Δελημήτρου του MIT που κάνει την τεχνητή νοημοσύνη πιο βιώσιμη

Peristerinews.gr Newsroom

Έφηβοι και social media: Στα ύψη η ψηφιακή ζωή στην Ελλάδα

Peristerinews.gr Newsroom

Η OpenAI συνεργάζεται με την Anthropic και την Google για ζητήματα ασφάλειας γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment