PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Το «αντίο» του Σιλβέστερ Σταλόνε στον Καρλ Γουέδερς


Ο Σιλβέστερ Σταλόνε τόνισε, συγκινημένος, τη συμβολή του Καρλ Γουέδερς στη σειρά ταινιών «Rocky», λέγοντας το δικό του «αντίο» στον ηθοποιό που πέθανε σε ηλικία 76 ετών.

«Σήμερα είναι μια απίστευτα θλιβερή ημέρα», τόνισε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Πίσω του βρισκόταν ένας πίνακας με τον ίδιο ως «Rocky Balboa» και τον Καρλ Γουέδερς ως «Apollo Creed».

«Χάσαμε έναν θρύλο. Η ζωή μου άλλαξε για πάντα προς το καλύτερο την ημέρα που γνώρισα τον Καρλ Γουέδερς. Αναπαύσου εν ειρήνη και συνέχισε να ρίχνεις γροθιές», έγραψε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στην ανάρτησή του.

«Είμαι τόσο συντετριμμένος που δεν μπορώ να περιγράψω. Προσπαθώ απλά να κρατηθώ, γιατί ο Καρλ Γουέδερς υπήρξε τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, της επιτυχίας μου», συνέχισε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Στο βίντεο, αναφέρθηκε στη στιγμή που γνωρίστηκε με τον Καρλ Γουέδερς, ο οποίος έπαιξε στις πρώτες τέσσερις ταινίες της σειράς «Rocky». «Όταν μπήκε σε εκείνο το δωμάτιο και τον είδα για πρώτη φορά, είδα μεγαλείο. Αλλά δεν συνειδητοποίησα πόσο σπουδαίος ήταν. Ποτέ δεν θα μπορούσα να πετύχω αυτά που κάναμε με το “Rocky” χωρίς εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν εκπληκτικός. Η φωνή του, το μέγεθός του, η παρουσία του, η αθλητική ικανότητά του, αλλά πάνω από όλα η καρδιά του, η ψυχή του. Είναι τρομερή απώλεια. Ήταν μαγικός. Ήμουν τόσο τυχερός που ήμουν κομμάτι της ζωής του. Apollo, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές», συμπλήρωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment