Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας Αττικής βράβευσε η Ρ. Δούρου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τις εθελοντικές οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας Αττικής βράβευσε σήμερα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ως ελάχιστο φόρο τιμής για την ανιδιοτελή προσφορά και την πολύπλευρη δράση τους. Την εκδήλωση της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, διοργάνωσε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Τσούπρα.

Η Περιφερειάρχης απηύθυνε «ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’» στους εθελοντές που επιτελούν με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, έργο αναντικατάστατο. Επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρέωση αλλά επιλογή. Και στάση ζωής».

«Ουδέποτε υπήρξα θιασώτης της άποψης ότι ο εθελοντισμός μπορεί να υποκαταστήσει τα πάντα, πολλώ δε μάλλον δομές μιας ευνομούμενης πολιτείας, για την εύρυθμη λειτουργία των οποίων ουδέποτε υπήρξε πραγματική μέριμνα. Ωστόσο πιστεύω ότι ο εθελοντισμός αποτελεί την προϋπόθεση και τον κρίσιμο κρίκο στην αλυσίδα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Μια αλυσίδα που είναι στο χέρι μας να μην σπάσει κανένας κρίκος της. Και εσείς, οι εθελοντές αποτελείτε αυτή την εγγύηση», τόνισε η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: «Το Δημογραφικό χρειάζεται σχέδιο και γενναίες αποφάσεις»

Peristerinews.gr Newsroom

Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 19,4 τόνοι τόνου με υψηλή ισταμίνη

Peristerinews.gr Newsroom

15,54 εκατ. ευρώ για αθλητικές υποδομές σε 10 Δήμους της Αττικής

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment