PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τη μελέτη επιπτώσεων του Grexit θέλει στη Βουλή ο Κυρ. Μητσοτάκης


Κατάθεση στη Βουλή της μελέτης που καταγράφει τις επιπτώσεις της εξόδου της χώρας από το ευρώ ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατάθεση στη Βουλή της μελέτης που έχει στα χέρια του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και καταγράφει τις επιπτώσεις της εξόδου της χώρας από το ευρώ και της επιστροφής στη δραχμή ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην αίτηση κατάθεσης εγγράφων επικαλείται την πρόσφατη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην ΕΡΤ1 κατά την οποία αποκάλυψε ότι ζήτησε ανάλυση των επιπτώσεων εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.

Κατά τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας πρέπει να καταθέσει τη μελέτη γιατί «το οφείλει στους βουλευτές οι οποίοι τη δεδομένη κρίσιμη για την Ελλάδα χρονική στιγμή στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη συμφωνία είναι η μόνη λύση για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

«Το οφείλει πρωτίστως στον Ελληνικό λαό για να γνωρίζουν και να καταλάβουν οι πολίτες ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη. Και πως οτιδήποτε άλλο θα ήταν εθνική καταστροφή», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ..

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment