• Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Peristeri News
Μάϊος04/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες κοινής δράσης.

ΚΡΙΟΣ

Η ομαδικότητά σας παίρνει την ανιούσα. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας, από μια εργασιακή θέση μέχρι μια ψυχαγωγία και γνωστοποιήστε τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε πληθώρα προτάσεων και εισηγήσεων. Στο μεταξύ, φροντίστε να προωθήσετε και όσα προσφέρετε εσείς για να αρχίσουν να εισρέουν δηλώσεις ενδιαφέροντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αξιοποιήστε τον χρόνο σας από νωρίς. Αναμένεται να σας ανοίξουν πόρτες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά, αρκεί να μην περιμένετε να έρθει η ευκαιρία να σας βρει, κάντε προσεγγίσεις με άτομα που έχουν επιρροή, το πιο πιθανό είναι να πάρετε θετικές απαντήσεις, ακόμα και με μια μικρή καθυστέρηση. Όταν σέβεστε και αξιοποιείτε τις διεργασίες λήψης αποφάσεων, είναι πιο εύκολο να βρείτε κερδισμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι η στιγμή του «τώρα ή ποτέ» για εσάς. Όλος ο κόσμος γίνεται η δική σας αρένα, ακόμα κι αν οι επαφές είναι διαδικτυακές. Οι προσεγγίσεις ατόμων σε διάφορα μέρη του πλανήτη, θα διευρύνουν την οπτική σας και θα επανεξετάσετε κάποιες καίριες πεποιθήσεις σας. Παράλληλα, αυτή η σύμπραξη μπορεί να σας κάνει ριψοκίνδυνους, γι’ αυτό βγάλτε τα ρόδινα γυαλιά, ώστε να αποφύγετε τις παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνέργειες μπορούν να αποδειχθούν το κλειδί για τα κέρδη σας. Σκεφτείτε πόσο θα επωφεληθείτε, αν ενώσετε ικανότητες και πηγές με άλλους. Αρχίστε να γνωστοποιείτε τα τωρινά σας εγχειρήματα ή τα επόμενα που επεξεργάζεστε. Ακόμα κι αν σπαταλήσετε κάποιο χρόνο τώρα, θα σας αποφέρει κέρδη μακροπρόθεσμα, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα.

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει. Είναι η στιγμή να εκφράσετε όσα νιώθετε ή σκέφτεστε, για να φτάσετε στη βαθιά κατανόηση. Είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε ένα ρίσκο στον έρωτα. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να ενδυναμώσετε τη σχέση μιλώντας για όσα κρατάτε μέσα σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να συνδεθείτε με ένα άτομο από διαφορετική κουλτούρα ή υπόβαθρο. Παραμείνετε δεκτικοί και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο υγιής τρόπος ζωής δεν πρέπει να είναι επίπονος και δυσάρεστος. Αυτή θα σας κινητοποιήσει να δημιουργήσετε ευχάριστες συνήθειες. Αναζητήστε διαφορετικές κουζίνες στο διαδίκτυο, πειραματιστείτε με μπαχαρικά και υπερτροφές, εγγραφείτε σε σχετικά εργαστήρια. Αυτή η ατμόσφαιρα «ροής» θα σας ωθήσει να αποβάλετε και την ακαταστασία από τους χώρους σας. Μόνο μην το παρακάνετε, γιατί ο ενθουσιασμός μπορεί να σας φτάσει ασυναίσθητα στην εξουθένωση.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε στα συναισθήματά σας χώρο να αναπνεύσουν. Δεν αποκλείεται να σας σαρώσουν τα αισθήματα, αλλά πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή τους. Να θυμάστε ότι όταν όλα αποκαλύπτονται, δεν έχετε πλέον να προσποιείστε για τίποτα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ετοιμάστε μια ιδιαίτερη βραδιά με το ταίρι σας, θα είναι η ιδανική ατμόσφαιρα για να κάνετε κάποιες απαραίτητες συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήπως το παρακάνετε με την «πολυγνωσία» σας; Είναι καλύτερα να αφήνετε τους ανθρώπους να κάνουν τις δικές τους επιλογές, ειδικά στους κόλπους της οικογένειας. Επειδή θέλετε το καλύτερο για τους αγαπημένους σας, ίσως δυσκολεύεστε να συγκρατήσετε τη συμβουλευτική τάση σας, απαιτείται να ακούτε και να κάνετε ερωτήσεις. Όσο καλύτεροι ακροατές είστε, τόσο περισσότερα θα μάθετε για τα άτομα που νοιάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγάλτε τα φίλτρα σας. Παραμερίστε την υπερβολική διπλωματία ή την ασάφεια, μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς υπονοούμενα. Ακόμα κι αν ακουστείτε κάπως «ακατέργαστοι», οι άλλοι θα εκτιμήσουν την αλήθεια σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η αλήθεια θα σας απελευθερώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Θέα Τύχη είναι στο πλευρό σας. Δεν αποκλείεται να εντοπίσετε νέες πορείες για τα εγχειρήματα που ονειρεύεστε. Δεν αποκλείεται να σας προκύψουν ευκαιρίες για να προσεγγίσετε μέσω διαδικτύου, άτομα με προοπτικές σε διάφορα μέρη. Μην χάσετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, ακόμα κι αν οι υγειονομικοί κανόνες είναι περιοριστικοί τώρα, το θέμα είναι να λάβετε την προσφορά και την υλοποιείτε αργότερα. Παράλληλα, προσέξτε τις δαπάνες σας αν αυτή η ενέργεια σας κάνει παρορμητικούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε μια καινούργια πρόκληση. Αλλά τώρα πρέπει να παραμερίσετε το μυστήριο, για να μπορέσετε να περάσετε τα μηνύματά σας στις προσεγγίσεις σας. Ανταλλάξτε απόψεις χωρίς να προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο σε όλα. Αφήστε τη λάμψη σας να αναδυθεί, η ανθρώπινη πτυχή σας θα κερδίσει πιο γρήγορα την εμπιστοσύνη των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Λένε ότι όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος θα εμφανιστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε οι άριστοι. Το σύμπαν τάσσεται στο πλευρό σας, αρκεί να του παραδοθείτε και να αντιληφθείτε τις προθέσεις του. Είναι καιρός να παραμερίσετε το πείσμα και να ανοίξετε τα αφτιά και την καρδιά σας. Παραμείνετε δεκτικοί στη μαγεία του άγνωστου.

Ετικέτες: