• Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Peristeri News
Peristeri News
Απρίλιος20/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών, γενναιοδωρία.

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για την επιστροφή του ρομαντισμού σας. Μην αντισταθείτε στην παρόρμηση να κάνετε στιβαρές κινήσεις, αν η σχέση σας έχει βαλτώσει κάπως είτε απέχατε για λίγο από την αρένα των γνωριμιών. Γι’ αυτό ενδείκνυται να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας ή να ανανεώσετε τα προφίλ σας στις σχετικές ιστοσελίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε χάσει κάπως την ισορροπία σας; Παραμερίστε για λίγο τις πολλές υποχρεώσεις σας και κοιτάξτε τους χώρους σας με αγάπη, είναι η στιγμή να τους γεμίσετε με θαλπωρή, μέσα από μια καθαριότητα και νέες διακοσμητικές πινελιές. Αν τελευταία είχατε κάποιες διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους, η συγκυρία βοηθά να έρθετε πιο κοντά. Απλώστε εσείς πρώτοι τον κλάδο ελαίας και όλα θα βρουν ξανά την αρμονία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήπως έχετε αφήσει κενά σε όσα θέλετε να πείτε; Αν περιμένατε τη σωστή στιγμή για μια συγκεκριμένη συζήτηση, έχει φτάσει. Μην «λογοκρίνετε» τον εαυτό σας, θα έχετε αρκετή διαύγεια και ευγλωττία για να περάσετε τα μηνύματά σας. Αν ασχολείστε με τη γραφή, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να εκφραστείτε μέσα από αυτήν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις σας απαιτούν συνεχώς την προσοχή σας, να επιθεωρήσετε τώρα και τον προϋπολογισμό σας. Χωρίστε τις πτυχές του σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να γίνει πιο εύκολα διαχειρίσιμος. Δεν είναι απαραίτητο να τελειώσετε όλη τη δουλειά μεμιάς, αλλά είναι απαραίτητο να την αρχίσετε.

ΛΕΩΝ

Βάλτε το στίγμα σας. Θα είναι εύκολο να λειτουργήσετε αυτόνομα, αρκεί να κινηθείτε προνοητικά αντί να περιμένετε να σας ανακαλύψουν οι κατάλληλοι. Διευθετήστε τις ανάλογες συναντήσεις, στείλτε ενημερωτικά δελτία και μηνύματα, ζητήστε συστατικές επιστολές. Δείχνοντας στο σύμπαν πόσο σοβαρό είναι το ζητούμενό σας, θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το «ξεπερνώ» σημαίνει κυριολεκτικά ότι κλείνετε την πόρτα πίσω σας σε κάτι. Μήπως δυσκολεύεστε να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που δεν σας εξυπηρετεί πλέον; Αλλάξτε την καθημερινότητά σας, ώστε να ανοίξετε χώρο για καινούργιες προοπτικές. Μια συνεδρία με έναν ειδικό, είναι βέβαιο ότι θα σας παράσχει την επιπλέον στήριξη που χρειάζεστε. Η ατμόσφαιρα ενθαρρύνει την επούλωση, την απομάκρυνση από κάθε βαλτωμένη πικρία. Να θυμάστε ότι το να κρατάτε κακία, είναι σαν να πίνετε εσείς δηλητήριο και να περιμένετε ότι θα πεθάνει το άλλο εμπλεκόμενο άτομο.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με όσα τεκταίνονται γύρω σας. Μιας και είστε άτομα της ομάδας, είναι καιρός να βγείτε από το παρασκήνιο και να μπείτε στο «παιχνίδι». Κάθε καινούργια προσέγγιση μπορεί να φέρει σημαντικές συνεργασίες, αρκεί να κινηθείτε στρατηγικά και να οικοδομήσετε αυτές τις σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε πιο δραστικά βήματα για την υλοποίηση των οραμάτων σας. Προβάλετε τα ταλέντα σας χωρίς ενδοιασμούς, είναι ζωτικής σημασίας να τονώσετε το κύρος σας. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας έχουν προοπτικές να υλοποιηθούν, αρκεί να τολμήσετε να κάνετε τώρα το πρώτο βήμα για καινούργιες πορείες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεχάστε την επιλογή της ασφαλούς διαδρομής. Είναι καιρός να κάνετε ουσιαστικές κινήσεις πλέον, αρκετά επεξεργαστήκατε διανοητικά τις ιδέες σας. Αφουγκραστείτε τη ροή των πραγμάτων, προσεγγίστε άτομα που θαυμάζετε. Δώστε κίνηση στα όνειρά σας και το σύμπαν θα βοηθήσει να τα υλοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το χρήμα μιλά. Κάντε μια επαφή με έναν οικονομικό σύμβουλο, προκειμένου να αυξηθεί το όποιο κεφάλαιό σας μακροπρόθεσμα. Αν σκέφτεστε κάποια σύμπραξη, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε τα ανάλογα βήματα. Ένας καλός σχεδιασμός θα βοηθήσει να πραγματώσετε ακόμα και την εκκίνηση μιας δικής σας δουλειάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έφτασε η στιγμή της επισημοποίησης. Μετρήσατε τα υπέρ και τα κατά των προοπτικών μιας γνωριμίας ή μιας επαγγελματικής σύμπραξης, τώρα πρέπει να κάνετε τις δοκιμαστικές απόπειρες. Ξεκινήστε με έναν βραχυπρόθεσμο σχεδιασμό, για να δείτε πώς αποδίδετε από κοινού. Στη ρομαντική αρένα, καλείστε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Ανοίξτε την «πόρτα» και δείτε αν το εν λόγω άτομο θα την περάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Άνοιξη ευνοεί την κίνηση. Είναι καιρός να απλοποιήσετε διαδικασίες που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Κάντε μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας ώστε να τον βελτιώσετε. Να πίνετε περισσότερο νερό, να βάλετε την άσκηση στο πρόγραμμά σας. Όλα αρχίζουν με ένα πρώτο βήμα, που θα σας οδηγήσει στη γραμμή τερματισμού

Ετικέτες: