PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρχει αυτοέλεγχος και εσωτερική πειθαρχία.

ΚΡΙΟΣ

Περνάς σε μία περίοδο όπου το βασικό σημείο αναζήτησης είναι η ανάγκη για επικοινωνία. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει τον συναισθηματισμό καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο εκνευρισμός και η απολυτότητα που επιδεικνύεις θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Είναι σημαντικό να επιδείξεις ψυχραιμία και να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διασώσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας μαζί τους. Μην επιτρέψεις στο παρελθόν να παρεισφρήσει γιατί οι συζητήσεις θα πάρουν δυσάρεστη τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ενισχύει την ανάγκη για δοτικότητα, παράλληλα όμως οι ευαισθησίες σου ξεχειλίζουν και δεν σου επιτρέπουν να έχεις αντικειμενική κρίση. Παράλληλα το απόγευμα σε βοηθά να βρεις διεξόδους μέσα από τη γνώση και πραγματικά αντικείμενα που διεγείρουν τη σκέψη σου.

ΛΕΩΝ

Η μέρα εντείνει την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που είναι πρωτοποριακές. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα οδηγήσουν σε ψυχρότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στρέφεις όλο σου το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την αυτοπροβολή σου και τι πρέπει να αλλάξεις για να έχεις την κοινωνική καταξίωση που αποζητάς. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και τον ανταγωνισμό με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

ΖΥΓΟΣ

Περνάς σε μία περίοδο έντονης αναζήτησης που αφορά τον τρόπο που διασκεδάζεις και πως απολαμβάνει στη ζωή σου. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει τους ρυθμούς σου στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που μπορεί να σε πιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ενισχύει τους φόβους και τα απωθημένα σου. Προσοχή γιατί η νευρικότητα θα βλάψει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις σε παρέες, διασκέδαση, κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στην εμφάνισή σου και σε πιθανές αλλαγές που πρέπει να κάνεις για να νιώσεις πιο όμορφα. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει την ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα που έχεις από παλιότερες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περνάς σε μία περίοδο σκέψεις και αναθεωρήσεις των πεπραγμένων σου στην καθημερινότητα. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει την επιθυμία σου για ταξίδια και κοντινές αποδράσεις που ανανεώνουν την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχονται στην επιφάνεια αναμνήσεις του παρελθόντος που αφορούν την παιδική σου ηλικία και όμορφες αναμνήσεις που την έχουν στιγματίσει. Παράλληλα το απόγευμα στρέφει την προσοχή σου στο να καλύψεις σε απόλυτο βαθμό τις επιθυμίες σου για ασφάλεια και σταθερότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα κυριαρχεί καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά μέσα σου τι είναι αυτό που σε έχει πληγώσει και οφείλεις να ξεπεράσεις. Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment