PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να σωρεύσατε αρκετή ενέργεια τις τελευταίες επτά εβδομάδες. Αποκτούν νέα δυναμική όλες οι «συμμαχίες», τόσο σε ρομαντικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μόνο προσέξτε να σταθμίζετε συνετά το κάθε άτομο πριν κάνετε το επόμενο βήμα μαζί του, κυριολεκτικά ή/και μεταφορικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε περάσει επτά εβδομάδες δράσης. Πρέπει να έχετε βρει μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην ψυχαγωγία και τις υποχρεώσεις, που θα την εφαρμόσετε καλύτερα. Διαμορφώστε κατάλληλα το πρόγραμμά σας, γιατί αυτή η περίοδος θα είναι απαιτητική. Βάλτε την προσεγμένη διατροφή και εξάσκηση στην καθημερινότητά σας, για να βελτιώσετε τη ζωή σας σε πολλά επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποχαιρετίστε τα δράματα στον οικογενειακό σας κύκλο. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεται η σχέση σας, να αναμένετε ότι θα αναζωπυρωθεί το συναίσθημα και το πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εκφραστική σας πτυχή διέπρεψε, καθώς πολλοί έμαθαν τον τρόπο που σκέφτεστε. Να ξέρετε ότι πολλά μπορεί να αλλάζουν αίφνης εντός της οικίας, από τη διακόσμηση μέχρι τους συγκατοίκους σας, αλλά όταν σας πιάσει ο οίστρος για «ανατροπές» ή μια ανακαίνιση, φροντίστε να το συζητήσετε με τους υπόλοιπους.

ΛΕΩΝ

Περάσατε αναταραχές όσον αφορά τα χρήματα και την ασφάλειά σας τις τελευταίες επτά εβδομάδες. Αλλά τώρα μπορείτε να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να εξωτερικεύσετε τις φιλόδοξες σκέψεις σας. Αυτή είναι η στιγμή να αξιοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης για να γνωστοποιήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα μπορείτε να βάλετε και πάλι τη ζωή σας στη μεθοδική τάξη που προτιμάτε και δεν αποκλείεται να νιώσετε κάπως ανακουφισμένοι, είναι αλήθεια ότι ο υπερβολικός ενθουσιασμός δεν συνάδει στην ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία σας. Να ξέρετε ότι κάθε σκέψη σας μπορεί να μεταφραστεί σε μετρητά, γι’ αυτό τολμήστε να ζητήσετε αύξηση ή να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες ανέλιξής σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρίσματά σας φωταγωγούνται, είναι καιρός να σημειώσετε πρόοδο και στον ρεαλιστικό κόσμο. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε προσωπική αλλαγή, βγαίνοντας από την «απομόνωσή» σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε ακόμα και ανανεώσεις, σε όποιον τομέα της ζωής σας τις χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία. Τις τελευταίες επτά εβδομάδες οι φιλίες και οι σχέσεις σας πέρασαν δοκιμασίες. Πάρτε τον χρόνο σας για να επαναφορτιστείτε και να στραφείτε στη δημιουργικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να εκπνεύσετε με ανακούφιση. Η συγκυρία θα σας υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες και επαφές σας για να κάνετε τα πάντα πιο εύκολα και πιο απολαυστικά, τουλάχιστον για τις επόμενες επτά εβδομάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόσες περιπέτειες βιώσατε τις τελευταίες επτά εβδομάδες; Αρκετές για να συντηρείτε τη διάθεση για περιπλάνηση. Κάθε επέκταση από όσα είδατε και μάθατε, διεύρυνε τους ορίζοντές σας με συναρπαστικό τρόπο. Τώρα είναι βέβαιο ότι έχετε ήδη διαμορφώσει ένα καινούργιο σχέδιο που θέλετε να παρουσιάσετε στον κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας ιδιαίτερα έντονος κύκλος κλείνει για εσάς. Χρειάστηκε να διαχειριστείτε κάποια δυνατά συναισθήματα, προκειμένου να γίνετε πιο δυνατοί. Όλος ο κόσμος είναι το δικό σας καβούκι και είστε πανέτοιμοι να βγείτε σε αυτόν και να δράσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις σας πέρασαν αναταράξεις τελευταία. Μακάρι να έχετε πάρει τα απαραίτητα μαθήματα και να έχετε γίνει σοφότεροι. Πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια «επόμενα» βήματα με ένα άτομο, από το να υπάρξει μια πρόταση μέχρι να ενώσετε τα ταμεία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment