PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έκταση θα δοθεί στη φαντασία και στην πνευματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με τα ατομικά σας θέματα αργότερα, η αρχή της ημέρας είναι ιδανική για συνέργειες, που μπορεί να προκύψουν από τις διερευνητικές κινήσεις σας στο διαδίκτυο. Ανταλλάξτε απόψεις και ιδέες με φίλους και συναδέλφους από νωρίς. Το πνεύμα θα είναι πρόθυμο αλλά το σώμα δεν θα ακολουθεί. Χαλαρώστε και ακούστε την καρδιά σας, στραφείτε στο διαλογισμό ή την γιόγκα και θα νιώσετε πλήρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αποθαρρυνθείτε αν δεν έχετε φτάσατε χθες στη γραμμή τερματισμού, θα έχετε αρκετή ώθηση για να τα καταφέρετε τώρα. Σιγάστε τα τηλέφωνα και κλείστε τις διαδικτυακές εφαρμογές μέχρι να ολοκληρώσετε. Και αν χρειαστείτε βοήθεια, να τη ζητήσετε αργότερα. Φέρνοντας υποστηρικτές από πολλές πλευρές, αξιοποιήσετε τα ταλέντα τους για να τελειοποιήσετε τα εγχειρήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τολμήστε να πάρετε ένα ρίσκο. Μπορείτε να έχετε απρόσμενα οφέλη, αν είστε πρόθυμοι να βγείτε από τη ζώνη της ασφάλειάς σας. Αν σας γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, ερευνήστε τη διεξοδικά πριν βιαστείτε να την απορρίψετε. Μια προσεκτική επιθεώρηση σε όλους τους εργασιακούς τομείς, θα βοηθήσει να αποσοβήσετε κάθε ενδεχόμενη κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σφραγίστε τα χείλη σας όσο κι αν προκληθείτε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρισκάρετε το εχέμυθο κύρος σας και αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχετε να μην βγάλετε από μέσα σας, μιλήστε με ένα άτομο εντελώς ουδέτερο με την εν λόγω υπόθεση. Κάθε πίεση θα καταλαγιάζει και θα νιώσετε πιο πρόσχαροι. Περάστε χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο ή διερευνήστε τη «χημεία» σας με μια πρόσφατη γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Διαθέστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως τους έχετε παραμελήσει ή δεν έχετε διερευνήσει ένα πρόσφατο ερωτικό ενδιαφέρον, κάνετε την κίνησή σας τώρα και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την ανταπόκριση που θα λάβετε. Αν παραμερίσετε τα «παιχνίδια» και παραμείνετε αισιόδοξοι, αυτός ο δεσμός μπορεί να γίνει πιο σοβαρός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποδοτική σας φύση παίρνει την ανιούσα. Ασχοληθείτε με κάθε είδους «ακαταστασία», από τους χώρους σας μέχρι τους λογαριασμούς και τις εκκρεμότητές σας. Δώστε περισσότερη σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, στήνοντας ένα πρόγραμμα ανοιξιάτικης εξάσκησης. Αργότερα θα αποζητήσετε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αν είστε δεσμευμένοι, το ρομάντζο θα γίνει η προτεραιότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην προσπαθήσετε καν να αποφύγετε τα βέλη του Έρωτα. Η προσωπική σας ζωή ανακτά ταχύτητα, γι’ αυτό δώστε την ευκαιρία σε ένα ήσυχο άτομο που σας φλερτάρει, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα. Αν είστε δεσμευμένοι, κάντε κάτι ιδιαίτερο για το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πόσο φροντίζετε το σπιτικό σας; Είναι καιρός να βάλετε μια τάξη, ειδικά αν παντού υπάρχουν στοίβες με χαρτιά ή τσαλακωμένα ρούχα. Η οργάνωση και η καθαριότητα είναι στοιχεία ισορροπίας, γι’ αυτό μετά θα θελήσετε να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Μην εκπλαγείτε αν αργότερα γίνετε και πάλι «άτακτοι». Η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει με ένα ιδιαίτερο καλεσμένο σας, αλλά τώρα θα είναι καθαρά τα ρούχα που θα σκορπίσετε σε όλο το σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αδράξτε τη μέρα σας από νωρίς. Η προσοχή σας θα στραφεί «τοπικά», αναζητώντας ενδιαφέρουσες επιλογές στην κοντινή σας αγορά. Αλλά οι όποιες περιηγήσεις σας θα πρέπει να τελειώσουν το απόγευμα. Φορέστε τις πιτζάμες σας, φτιάξτε ένα τονωτικό ρόφημα και περάστε χρόνο με λίγους και καλούς εντός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε την εστίασή σας στις εργασιακές απαιτήσεις. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία νωρίς, γιατί αργότερα θα αποζητήσετε περισσότερο τη διασκέδαση. Αν δικά σας άτομα χρειαστούν βοήθεια ή στήριξη, να την παράσχετε ανιδιοτελώς για να ξεπεραστεί η όποια κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να σας γεμίσει ενοχές χωρίς την «έγκρισή» σας. Αποφύγετε κάθε είδους δέσμευση, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιες συναρπαστικές ευκαιρίες θα προκύψουν. Να τις απολαύσετε νωρίς, γιατί αργότερα η δουλειά και τα οικονομικά θα γίνουν πρωταγωνιστές και ευτυχώς θα έχετε φορτίσει αρκετά τις ενεργειακές σας μπαταρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ενέργειά σας μπορεί να είναι μειωμένη στην αρχή της ημέρας. Δεν πρέπει να πιεστείτε να κάνετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε επουσιώδη δραστηριότητα. Θα έχετε την ευκαιρία να ανακάμψετε αργότερα, η μελαγχολία θα υποχωρήσει και θα νιώσετε ξανά εξωστρεφείς και δραστήριοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment