PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ο τρόπος σκέψης θα είναι μεθοδικός και στρατηγικός.

ΚΡΙΟΣ

Η ζωή δεν πρέπει να είναι διαγωνισμός δημοτικότητας, αν ενδώσετε σε αυτόν, θα παρασυρθείτε σε μια αλλοφροσύνη με υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις. Αυτό που σας συστήνουν τα άστρα, είναι να παραμείνετε ειλικρινείς και ακέραιοι προς τον εαυτό σας, ακόμα κι αν έτσι φαίνεστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους. Στο τέλος της ημέρας, θα έχετε κερδίσει τη «μάχη» της αυθεντικότητας αντί να ακολουθείτε τους πολλούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε μια εσώτερη πίεση, όσο πλησιάζει η Μέρα των Ερωτευμένων, θέλετε να ετοιμάσετε μια αξιομνημόνευτη εμπειρία. Αλλά με τους υγειονομικούς περιορισμούς και την έντασή σας, προσέξτε να μην δημιουργήσετε τελικά συγκρούσεις με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, γιατί να μην ανταλλάξετε ιδέες διασκέδασης με άλλους ελεύθερους φίλους; Η αγάπη έχει πολλές μορφές, όλες άξιες για να τις γιορτάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπήστε το σώμα και τον εαυτό σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε επικριτικές συγκρίσεις, αλλά κανείς δεν κέρδισε κάτι, στοχεύοντας στο ανέφικτο «τέλειο». Αφού είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες υγιείς αλλαγές, αρχίστε με την αποδοχή του εαυτού σας. Η αυτοεκτίμηση τονώνει την αυτοπεποίθηση, περισσότερο από την πίεση. Αυτή η οπτική θα σας δώσει ικανοποίηση και δύναμη να μπείτε στην αποστολή βελτίωσης της ευημερίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενίοτε δεν είναι η αγάπη τυφλή αλλά η ζήλια, το πράσινο τέρας της ζήλιας μπορεί να θολώσει την οπτική σας, να αντιδράσετε υπερβολικά προς όσα κάνει το ταίρι σας ή δεν κάνει. Πριν αρχίσετε να πλάθετε σενάρια, διερευνήστε πρώτα τι πραγματικά συμβαίνει. Μια ειλικρινής συζήτηση θα αποκαλύψει τι παρεξηγήσατε. Μην σπαταλάτε άδικα ενέργεια και χρόνο, αναζητώντας «αποδείξεις» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του έτερού σας ήμισυ. Μέχρι να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε, αποσυμπιεστείτε με λίγη γυμναστική ή γράψιμο. Επίσης, ένας έμπιστος φίλος μπορεί να βοηθήσει να δείτε με χιούμορ την κατάστασή σας.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα κινείστε ανιδιοτελώς ή έχετε απώτερα κίνητρα; Διερευνήστε το πριν κάνετε κάποια προσφορά, γιατί οι προσδοκίες θέτουν μόνο πίεση στην άλλη πλευρά. Αν θεωρείτε ότι μόνο εσείς δίνετε στις αλληλεπιδράσεις σας, κάντε ένα βήμα πίσω. Δώστε χρόνο στους άλλους να ανταποδώσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άτομα που σας παράσχουν με αμέριστη καλοσύνη; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εκφράσετε την εκτίμηση και ευγνωμοσύνη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραμερίστε για λίγο την ειλικρίνειά σας. Ίσως να μην την εκφράζετε με ευγένεια ή να γίνεστε πολύ αυστηροί και η ομάδα θα γίνει αντιδραστική αν είστε σκληροί, ενώ μπορεί να χάσετε και σημαντικούς συμμάχους. Πάρτε βαθιές ανάσες, επιδείξτε κατανόηση και επαναλάβετε τον τρόπο που θέλετε να κυλούν τα πράγματα, αν παράλληλα καταγράψετε τις οδηγίες, ξέρετε ότι τα γραπτά μένουν.

ΖΥΓΟΣ

Βάλτε σε τάξη το περιβάλλον σας με τη χάρη που σας διακρίνει. Τόσο στον εργασιακό όσο και τον προσωπικό σας χώρο, λίγη ανακατάταξη μπορεί να κάνει θαύματα. Τακτοποιήστε τα γάντια με τα κασκόλ σας, τα φορολογικά με τα λογιστικά σας. Έτσι θα εντοπίζονται όλα πιο εύκολα. Όσο αφορά τη ρομαντική αρένα, μπορεί να πράγματα να μην κυλούν όσο γρήγορα θα θέλατε. Αλλά με λίγη υπομονή, θα δείτε ότι η άλλη πλευρά θα έρθει να σας αναζητήσει, η έλλειψη σε μικρές δόσεις, μεγαλώνει τον πόθο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνετε πιο μετριοπαθείς, είναι άλλο να αποπνέετε αυτοπεποίθηση και άλλο να απομακρύνετε τους άλλους με την ψυχρότητά σας. Εσείς μπορεί να ξέρετε ότι αυτό το προσωπείο είναι η προστασία σας, ότι μέσα σας είστε δεκτικοί, αλλά κανείς δεν θα σας προσεγγίζει αν δεν το νιώθει. Αν σας έλκει ένα άτομο, ανοίξτε μια συζήτηση με γλυκιά διάθεση. Όσο ρίχνετε τις άμυνές σας, επιτρέπετε και στους άλλους να κάνουν το ίδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κλείστε την κάλπη των απόψεων, δεν πρόκειται να σχηματίσετε γνώμη για τον εαυτό σας, με εξωγενή πληροφόρηση. Η οπτική που πραγματικά χρειάζεστε, είναι η δική σας και μόνο. Φυσικά θα μιλήσουν οι φίλοι ή οι ειδικοί, αλλά κανείς δεν ζει τη δική σας ζωή. Παρά τις καλές τους προθέσεις, δεν έχουν τη συνταγή για τη δική σας ευτυχία. Προτιμήστε να ηρεμήσετε τη σκέψη σας με έναν περίπατο ή τη γραφή. Όταν πάρετε τις αποφάσεις σας, να τις υλοποιήσετε με ένα βήμα τη φορά. Έτσι, ακόμα κι αν κάνετε λάθη, θα αποτελέσουν μαθήματα για τη συνέχεια και θα έχετε το περιθώριο να τα διορθώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην κρύβετε το ευαίσθητο θέμα των οικονομικών κάτω από το χαλί. Να αναλαμβάνετε τις ευθύνες και το μερίδιό σας, για ότι κάνετε χρήση ή και κατάχρηση στο σπίτι και την παρέα. Οφείλετε να αποδείξετε στους δικούς σας ανθρώπους, ότι δεν βλέπετε κανέναν ως «χρηματοδότη» σας. Αντιστοίχως, αν κάποιος χρωστά σε εσάς, θίξτε το για να σας αποπληρώσει. Οι πραγματικοί φίλοι είναι πολύτιμοι, ας μην μπαίνει το χρήμα μέσα στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαχωρίστε τι είναι απαραίτητο και τι το κατιτίς παραπάνω. Μην μετατρέπετε κάτι τόσο απλό, σε περίπλοκο θέμα. Αν είστε σε σύγχυση, συζητήστε το με αντικειμενικούς φίλους. Ακόμα και για μια ρομαντική περίσταση, θα σας κάνει καλό λίγη αποστασιοποίηση. Έτσι θα ηρεμήσετε και θα συνειδητοποιήσετε αν πραγματικά σας ενδιαφέρει ή πρόκειται για συνήθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αποδέχεστε τα πάντα για να ευχαριστείτε τους άλλους. Απελευθερωθείτε από αυτή την ανάγκη σας, αντί να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Όπως δεν θέλετε να απογοητεύετε κανέναν, δεν πρέπει να μένετε κι εσείς ανικανοποίητοι. Ακόμα κι αν σας στοιχίσει αυτό το μάθημα, είναι καιρός να μάθετε να λέτε και κάποια «όχι». Αν διχάζεστε για κάτι, προτιμήστε να πάρετε χρόνο για να το σκεφτείτε καλύτερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment