PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Οι δυναμικές προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας για να «προστατεύσετε» άλλους. Μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε, αποκρύπτοντας τις αυθόρμητες αντιδράσεις σας. Θέλετε να εκφραστείτε χωρίς φίλτρα, αρκεί να μην τα αφαιρέσετε όλα. Δεν θέλετε να χάσετε την ισορροπία μεταξύ της ευγένειας και του ρεαλισμού. Βρείτε τη χρυσή τομή, μιλώντας με ειλικρίνεια και κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει κάποια ένταση στα ενδότερά σας; Μια διαφωνία με έναν προβληματικό συγκάτοικο ή συγγενή μπορεί να διογκωθεί, ειδικά αν η παρουσία του να έχει γίνει φορτική. Εξίσου πιθανό είναι να νιώθετε ότι τίποτα δεν σας φαντάζει οικείο στους χώρους σας, έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις, καλέστε ένα οικογενειακό συμβούλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας μπορεί να είναι ο πιο ισχυρός σας σύμμαχος ή να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας. Ίσως βλέπετε το «ποτήρι» σας μισοάδειο, μπορεί να δείτε τα πράγματα με διαφορετική οπτική. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας προσγειωμένοι και ρεαλιστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεστε μια νέα οπτική για τα οικονομικά σας. Είναι καιρός να εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας ή απώλειας. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να βρείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση. Μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός γνώστη φίλου ή ενός ειδικού.

ΛΕΩΝ

Βρίθετε από παραγωγική ενέργεια, που σας ρίχνει στη δράση. Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσετε την αίσθηση της χαράς στην πορεία, μάλλον παίρνετε τα πάντα πολύ στα σοβαρά. Μην γίνεστε υπερβολικά πιεστικοί προς τον εαυτό σας ή/και τους υπόλοιπους στο περιβάλλον σας. Χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας αν θέλετε να ωφεληθείτε από τα επιπλέον χέρια που έχετε στη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται ότι παίρνετε τα πάντα πιο προσωπικά απ’ όσο θα έπρεπε. Αρκεί ένα σχόλιο ή ένα βλέμμα από κάποιον για να αντιδράσετε, γι’ αυτό πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην βγείτε εκτός ελέγχου. Σκεφτείτε πόσο αυτάρκεις και ικανοί είστε, στρέψτε την προσοχή σας σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Η φροντίδα της υγείας και του εαυτού σας μπορεί επίσης να βοηθήσει για να ισορροπήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Δεν μπορείτε να αποποιηθείτε τη γενναιόδωρη φύση σας, αλλά θέστε όρια, προκειμένου να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Εξάλλου, πρέπει να προσφέρετε όπου και όπως θέλετε, όχι επειδή σας το επιβάλλουν τρίτοι. Ίσως ανακαλύψετε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Ζητήστε από τα εν λόγω άτομα να συμβάλουν όπως πρέπει, είτε αποσυρθείτε και αφήστε τα να πορευτούν αυτόνομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας; Μήπως έχει βαρύνει η μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε; Αλλά ξαφνικά νιώθετε εξουθενωμένοι ή ένα αγαπημένο άτομα σας εκφράζει παράπονα ότι το παραμελείτε. Βρείτε τρόπο να κάνετε δίκαιη διανομή του χρόνου σας, με προτεραιότητα στον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε τα συναισθήματα αν βουλιάξετε στη δουλειά, καλύτερα να διαχειριστείτε όσα σας στενοχωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα ωριμότητας και ασφάλειας για το μέλλον φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, όσο αφορά τη ζωή σας και την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Μην φοβάστε να πάρετε ένα ρίσκο, αν πρόκειται να σας συντάξει με τους πιο «μεγάλους και ισχυρούς». Είναι καιρός να ξεκολλήσετε από τις παλιές πρακτικές, να περάσετε στη δράση. Στήστε ένα αποδοτικό σχέδιο, για να αρχίσετε να βλέπετε τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας είναι να έρθετε πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας, αλλά κάτι σας κάνει απαισιόδοξους ή διστακτικούς για τις προοπτικές αυτής της ένωσης. Μην εστιάζετε σε όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Να βεβαιώνετε τον εαυτό σας ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, μέχρι να το κάνετε πράξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολλά υποσχόμενη σύμπραξη εμφανίζεται επανειλημμένα στην πορεία σας. Τι είναι αυτό που σας κρατά πίσω; Αυτό που πρέπει να σκέφτεστε, είναι ότι είστε άριστοι διαπραγματευτές όταν αφορά τα ζητούμενά σας. Θέστε τα στο τραπέζι μαζί με τα όριά σας και η έναρξη μιας δυναμικής συνεργασίας δεν απέχει πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο καθένας μπορεί να εκτραπεί από το τραίνο της ευημερίας. Το θέμα είναι να το καταλάβει γρήγορα και να ανέβει ξανά, αντί να ορμήσει στα ντόνατς, παραμείνετε πιστοί στη φροντίδα του εαυτού σας. Μην ενδώσετε στις προκλήσεις, μπορείτε να εμείνετε στο ορθό πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment