PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Είναι κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιηθούν οι εργασίες, να κλείσουν οι εκκρεμότητες και να μπει τάξη στις τρέχουσες υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Είναι εύκολο να χαθείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, είναι ένα συναρπαστικό περιβάλλον. Αλλά απαιτείται να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αντλήστε δύναμη από τις θετικές δονήσεις και γυρίστε στον ρεαλισμό. Παράλληλα σχεδιάστε μια έξοδο για απόψε, με τη ματιά στραμμένη στο σαββατοκύριακο που θα ξεκουραστείτε πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πτυχή σας απολαμβάνει να κάνει θυσίες για χάρη μιας σπουδαίας αποστολής, είναι κι αυτό μέρος της γοητείας σας. Ωστόσο, δεν πρέπει η πρόθεση να βλάπτει εσάς τους ίδιους, δικαιούστε να πείτε και κάποια «όχι». Για ό,τι δεν σας εκφράζει απόλυτα, φροντίστε να αρνηθείτε ευγενικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ζωή σας χρειάζεται περισσότερη ισορροπία. Όσο κι αν απολαμβάνετε την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στα επαγγελματικά σας, δεν πρέπει να ξεχνάτε τις απαραίτητες ανάπαυλες επαναφόρτισης. Δώστε άμεσα περισσότερη σημασία στην οικογένεια και τις προσωπικές σας ανάγκες που έχετε αμελήσει. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε για εσάς, κάντε το για τους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενίοτε καταφέρνετε να αντιληφθείτε πότε κάτι «παραείναι καλό για να είναι αληθινό». Όσο κι αν κάτι λάμπει, δεν πρέπει να παρασυρθείτε ή να πιεστείτε για τίποτα. Μείνετε στα απολύτως απαραίτητα καθήκοντά σας και φροντίστε να συμπορεύονται και οι άλλοι με τον ρυθμό που κινείστε.

ΛΕΩΝ

Πάντα μια πτυχή σας είναι σε επαφή με την πραγματικότητα και κυριολεκτεί, αλλά μια άλλη μπορεί να ταλανίζεται από βαθιά συναισθήματα. Χρειάζεστε πιο προσεκτικές προσεγγίσεις σε όλους τους τομείς για να μην βρεθείτε σε αδιέξοδα, από τα οποία ίσως και να μην θέλετε να «βγείτε». Δικαιούστε μια σύντομη περιδιάβαση εκεί, αρκεί σύντομα να προσγειωθείτε ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε την ομαδική τάση της ατμόσφαιρας. Μην πέσετε στην παγίδα να σκέφτεστε ότι δεν έχετε κανένα να στραφείτε σε δύσκολες στιγμές. Μπορείτε τώρα να ισορροπήσετε την ατομική με τη συνεργατική προσπάθεια, ακόμα κι αν αφορά μόνο ένα ικανό άτομο. Τα επιπλέον μάτια θα εντοπίσουν σημεία ίσως σας διαφεύγουν. Να ξέρετε ότι η συγκυρία ευνοεί και τις ρομαντικές συμπράξεις, με πολλά αμοιβαία πλεονεκτήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η μεγαλόψυχη φύση σας δυσκολεύεται να θέσει όρια όταν πρόκειται να προσφέρετε βοήθεια. Εντοπίστε εκείνο το σημείο που η εθελοντική σας πρόθεση καταλήγει σε «υποχρέωση», που δεν απορρέει από βαθιά μέσα σας. Ξέρετε, είναι κάτι παραπάνω από δεκτό να τραβάτε μια γραμμή, αν πρόκειται να μην σας μείνει απόθεμα για να φροντίσετε εσάς τους ίδιους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρακτική σας ιδιοσυγκρασία αρέσκεται ενίοτε στο να εμπλέκεται σε δράματα άλλων. Μην ρισκάρετε να σας απορροφήσει τόσο η κρίση που βιώνει κάποιος, που να μην μπορείτε να βγείτε από αυτήν. Μπορείτε να διαθέσετε κάποιον χρόνο για να ακούσετε το πρόβλημά του, αλλά στη συνέχεια επιστρέψτε στη δική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιστρατεύστε το χάρισμά σας στην ισορροπία, αυτή τη φορά για να την επαναφέρετε στη δική σας ζωή, όχι των άλλων. Δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή, αν μόνοι σας τραβάτε το σκοινί και από τις δύο πλευρές. Όσο δύσκολη κι αν σας φαντάζει τώρα μια απόφαση, να ξέρετε ότι τελικά όλοι θα είναι πιο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδώστε στην ανάγκη σας για ελευθερία. Δεν θα σας ικανοποιήσει ο περιορισμός σε ένα γραφείο ή οι συνήθεις επαφές με φίλους. Αυτό που λαχταράτε, είναι να ακολουθήσετε το φύσημα του ανέμου και να πείτε ό,τι σας έρθει στο μυαλό. Κανείς δεν σας εμποδίζει να το κάνετε, αρκεί να μην επηρεάσετε αρνητικά τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σύμπαν σας προσφέρει μια χρυσή ευκαιρία να κάνετε αξιολογήσεις. Μελετήστε το σπιτικό σας, το περιβάλλον σας και ειδικά όσα «καταναλώνετε». Ίσως να έχετε μια διαφώτιση για τη συναισθηματική ικανοποίηση όσων διαθέτετε. Μπορεί η ιδιοσυγκρασία σας να αφορά την ελευθερία και τον αυθορμητισμό, αλλά όταν σωρεύετε υπερβολικά «βάρη», πόσο ελεύθεροι μπορείτε πραγματικά να είστε; Σκεφτείτε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Ποιες είναι οι πραγματικές και ποιες οι επιβεβλημένες υποχρεώσεις σας; Είναι καιρός να τις βάλετε σε μια σειρά, για να αντιληφθείτε και το κόστος τους. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε αίφνης ότι οι σχέσεις σας πλήττονται από τις επαγγελματικές δεσμεύσεις σας. Και αν είστε αδέσμευτοι, είναι καιρός να κάνετε διορθωτικές κινήσεις για να αλλάξετε αυτό το δεδομένο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment