• Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Peristeri News
Σεπτέμβριος15/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες φορές χάνετε την επαγγελματική σας έμπνευση, ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τη συγκυρία, είναι να επιλέξετε δράσεις που εμπεριέχουν πρόκληση και κίνητρο. Χρειάζεστε πάθος, για να ανανεωθεί η καινοτόμα σκέψη σας και να στήσετε τα επόμενα σχέδιά σας. Με λίγο επιπλέον κόπο, μπορείτε να σημειώσετε σημαίνουσα πρόοδο άμεσα. Αν διατηρήσετε αυτό το ρυθμό για τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα βιώσετε σημαντικές νίκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Κινηθείτε με τους ρυθμούς που θέλετε εσείς. Αν ακολουθούσατε τις διαθέσεις των άλλων, αλλάξτε άμεσα διαδρομή. Το όραμά σας είναι πολύ ισχυρό, για να το περιορίζετε από τους κανόνες και των προσδοκίες τρίτων. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις εξαιτίας όλης αυτής της ορμής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεστε πιο κοντά τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να παλεύετε μόνοι, ακόμα κι αν σας φαντάζει πιο εύκολο να απομονώνεστε από όλους, το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να επιμηκύνετε μια αχρείαστη ταλαιπωρία. Προτιμήστε να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας καταλαβαίνουν και εμπιστεύεστε απόλυτα. Μια συζήτηση μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία σας, γι’ αυτό μην σκέφτεστε ότι ίσως «απασχολείτε» τους άλλους. Υπάρχει το δούναι και λαβείν, άρα κι εσείς έχετε κάνει ή θα κάνετε το ίδιο για εκείνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση. Μπορείτε τώρα να επιλύσετε τα πάντα, με διακριτικότητα και μια δόση από το χιούμορ σας. Η κατανοητική φύση σας θα κάνει τους πάντες να σας ανοιχτούν. Αν η δυναμική μιας ομάδας έχει χάσει την ορμή της, μην συγκαλέσετε σύσκεψη. προτιμήστε να μιλήσετε ιδιαιτέρως με το κάθε μέλος, φτάνοντας στην καρδιά κάθε θέματος.

ΛΕΩΝ

Μην επιτρέψετε στον αυθορμητισμό να σας βγάλει εκτός πορείας τώρα. Το ζητούμενό σας είναι να πετύχετε, όχι να σαρώσετε. Όσο καλοί κι αν είστε στους αυτοσχεδιασμούς, θα μειώσετε το άγχος σας αν στήσετε ένα πρόγραμμα. Εκεί μπορείτε να εντάξετε και όλο το πνεύμα και τη γοητεία σας, αρκεί να έχετε βρει τις αρχικές κατευθυντήριες, που θα προχωρήσουν αισθητά τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ζωή θα σας παράσχει μια ιδιαίτερη ευκαιρία τώρα, από αυτές που δεν αντιλαμβάνεστε αμέσως τη σημασία τους. Αδράξτε τη, ακόμα κι αν δεν δείχνει την κατεύθυνση που είχατε φανταστεί να δώσετε στην πορεία σας. Πρέπει να τη διερευνήσετε, παραμερίζοντας τον γνωστό προγραμματισμό σας και τις απόψεις κάποιων συντηρητικών φίλων σας. Αν νιώθετε ένα κέντρισμα στην ψυχή σας, προχωρήστε, χωρίς να δεσμευτείτε άμεσα για κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες ειδήσεις για εσάς. Τα άστρα σας δίνουν την άδεια να βουτήξετε σε εκείνα τα «μικρά πράγματα», που ουσιαστικά έχουν σημασία για την αισθητική φύση σας. Διαθέστε χρόνο για τις λεπτομέρειες, που θα μετατρέψουν ένα εγχείρημά σας από αδιάφορο σε ιδιαίτερο. Η ανάγκη σας για ισορροπία μπορεί να αποτρέψει να φορτωθείτε με περισσότερα από όσα πρέπει. Και οι προσωπικές σας σχέσεις μπορούν να ωφεληθούν από τη συγκυρία. Δώστε περισσότερη προσοχή στους αγαπημένους σας όσο είστε μαζί τους, που σημαίνει να απομακρύνετε το τηλέφωνο από το τραπέζι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι η στιγμή που η αλήθεια θα σας απελευθερώσει. Ακόμα και οι πιο μυστικοπαθείς από εσάς, θα νιώσετε αυθόρμητα εκφραστικοί. Θα είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε ακόμα και τα μυστικά σας, γι’ αυτό πρέπει να συγκρατηθείτε λίγο, να είστε επιλεκτικοί στα άτομα που θα μιλήσετε, να είναι δοκιμασμένα στο χρόνο για την εχεμύθειά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζητήστε τη μεγάλη εικόνα και μην χάνεστε στις ασήμαντες λεπτομέρειες. Δεν έχει καμία λογική να ασχολείστε με τα «μικρά», όταν δεν έχετε στήσει ακόμη ένα αρχικό πλαίσιο. Αρχίστε με μια ανταλλαγή απόψεων, χωρίς να σκέφτεστε πώς θα υλοποιηθεί το κάθε σχέδιο. Αυτό θα το βρείτε αργότερα, τώρα πρέπει να ασχοληθείτε με την γενική ιδέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι τολμηρές ρομαντικές κινήσεις είναι πολλά υποσχόμενες τώρα. Μην κάθεστε άπραγοι, αναμένοντας τα βέλη του έρωτα. Οι φίλοι μπορεί να είναι πηγή νέων γνωριμιών, γι’ αυτό μην διστάσετε να τους το ζητήσετε. Οι δεσμευμένοι να θυμάστε ότι το πάθος κάνει πιο δυνατό το συναίσθημα, όχι η απουσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τραβήξτε γραμμή. Ένα «βαμπίρ» της ενέργειάς σας θα δοκιμάσει να παραβιάσει τα όριά σας και δεν πρέπει να ενδώσετε στις απαιτήσεις του. Αν πρόκειται για πραγματικό φίλο, θα κατανοήσει την ανάγκη σας για λίγη αποστασιοποίηση. Αλλά αν επιμένει να απαιτεί την προσοχή σας, είναι μια ένδειξη ότι δεν τον χρειάζεστε στον κύκλο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέα κοινωνικά εδάφη. Θα νιώσετε πραγματική ανακούφιση από την ανεμελιά που θα σας κατακλύσει, χωρίς να χάνετε την επαφή με τον ρεαλισμό. Δεν αποκλείεται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που διαφέρουν τελείως από εσάς, εκεί που δεν το περιμένετε. Αναδείξτε τη γοητευτική πτυχή σας και θα δείτε τους ανθρώπους να σας πλησιάζουν σαν πεταλουδίτσες τη φωτιά.

Ετικέτες: