PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα γίνετε όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε.

ΚΡΙΟΣ

Στραφείτε στα συναισθήματα και όχι στην λογική των άλλων. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να χειριστείτε κάθε περίσταση, με τα σωστά λόγια. Αυτή θα είναι η πυξίδα σας, ώστε να μην κάνετε υπερβολές ούτε να γίνετε χειριστικοί. Με ειλικρινή διάθεση θα κάνετε εύκολα προσεγγίσεις, που αυτές θα οδηγήσουν στα βήματα που επιδιώκετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι. Ξέρετε τις φιλοδοξίες σας, γι’ αυτό ορίστε την κατάλληλη πορεία υλοποίησής τους πριν πατήσετε το γκάζι. Έχετε άριστες προοπτικές, αρκεί να κάνετε ένα βήμα τη φορά και να κοιτάτε συνεχώς ψηλά. Και αν έχετε έτοιμες κάποιες μεγαλεπήβολες προτάσεις, αφήστε τους μεσάζοντες και απευθυνθείτε κατ’ ευθείαν σε αυτούς του αποφασίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που νιώθετε είναι το έναυσμα σας για να κάνετε μια τολμηρή κίνηση. Με το σύμπαν να σας στηρίζει, κάντε τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας και πιστέψτε σε αυτά. Ενίοτε, τα ρίσκα κάνουν αρκετή εντύπωση για να πείσουν τους άλλους να συμφωνήσουν με τις προτάσεις σας. Μείνετε σε επαγρύπνηση για ευκαιρίες, που οι λιγότερο «διαισθητικοί» δεν θα εντόπιζαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην πιέζεστε να συγκεντρωθείτε, όσες φορές κι αν διαβάσετε μια πρόταση, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την καταλαβαίνετε. Ό,τι σας παθιάζει ή σας μπερδεύει, θα αποτελέσει αφορμή να χάνετε την πορεία σας. Επιλέξτε συνειδητά να διεκπεραιώσετε τα πιο επείγοντα θέματά σας, για να αποδεσμευτείτε στη συνέχεια. Το απόγευμα σας αναμένεται θερμό σε προσωπικό επίπεδο και πρέπει να το απολαύσετε.

ΛΕΩΝ

Η ομαδική δουλειά κάνει τα όνειρα πραγματικότητα, θα το διαπιστώσετε αν βγείτε από τη φωλιά σας και δικτυωθείτε. Αυτή θα σας παράσχει αυτοπεποίθηση και ώθηση, για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Και όσο πιο πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους προσεγγίζετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία σας. Μην διστάσετε να συζητήσετε τα σχέδιά σας, θα κερδίσετε και πολλούς φίλους στην πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ κοντά στη γραμμή τερματισμού του σχεδίου σας. Παραμείνετε εστιασμένοι και αποφασισμένοι να την περάσετε. Οι πνευματικές και φυσικές σας αντοχές θα φροντίσουν να ολοκληρώσετε τα εγχειρήματα σας. Έχετε το όραμα και την ευφυΐα να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση.

ΖΥΓΟΣ

Ακολουθήστε τα συναισθήματα και το πάθος σας, η πορεία θα σας οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερο άτομο, πιο έξω από τα «πρότυπά σας» απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Ένα απρόσμενο άτομο μπορεί να κλέψει την καρδιά σας, ακόμα κι αν πρόκειται για σχέση από απόσταση. Διερευνήστε την πιθανότητα, που άλλοτε μπορεί να ήταν λόγος άρνησης. Η ανοικτή καρδιά σας χρειάζεται έναν αντίστοιχα ανοιχτόμυαλο άνθρωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καρδιά ξέρει τι θέλει και είστε αρκετά πρόθυμοι να το επιδιώξετε, ακόμα κι αν ξέρετε ότι δεν αφορά τη μονιμότητα. Μόνο όταν κωφεύετε στα συναισθήματα, περιπλέκετε τα «πρέπει» με τα ζητούμενα σας. Για να αποβάλετε την ένταση από τους διαλόγους, προσθέστε λίγο χιούμορ και φροντίστε να ακούτε με προσοχή. Για να απενεργοποιήσετε ό,τι αποσπά την εστίασή σας, κάντε έναν περίπατο ή λίγη γιόγκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δύναμη των επαγγελματικών σας σχέσεων είναι ζωτική για την πρόοδό σας. Τα άστρα σας ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση, όσο σπουδαία κι αν είναι τα επιτεύγματά σας. Γι’ αυτό επιλέξτε να συναντήσετε και να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας, αντί να τηλεφωνηθείτε ή να ανταλλάξετε ηλεκτρονικά μηνύματα. Να ξέρετε ότι θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αυτή η προσέγγιση και θα επιλύσει κάθε πιθανό εμπόδιο. Η δημιουργικότητα όλων των πλευρών θα τονωθεί, τα οράματα θα τεθούν και η επιτυχία είναι δική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε κάτι ουσιαστικό για τη διαχείριση του άγχους σας. Όσο μένετε άπραγοι ως προς την ευημερία σας, δεν θα απολαμβάνετε τον ύπνο και θα γίνεστε πιο «δυσκίνητοι». Η διαδικασία απαιτεί ρεαλιστική οπτική των υποχρεώσεων και αποδέσμευσή σας από τις πιο απαιτητικές. Επίσης, βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας και προσέξτε τη διατροφή σας. Κόψτε το αλκοόλ, τη ζάχαρη και το αλεύρι, βάλτε αγνές και πρωτεϊνούχες τροφές στο πιάτο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός να παρουσιάσετε τις νέες σας στυλιστικές προτάσεις. Βγάλτε στην επιφάνεια την επιδεικτική πλευρά σας. Αυτή η ευχάριστη όψη θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε χωρίς λόγια αλλά με χρώματα και αξεσουάρ. Το ίδιο θα κάνετε και για το οπτικό υλικό που θα συνοδεύσει κάθε παρουσίασή σας. Αντλείστε έμπνευση από καινούργια μέρη που θα περιπλανηθείτε. Και να είστε βέβαιοι ότι πολλοί θα προσέξουν και θα εκτιμήσουν αυτή την ανανεωτική αύρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Βάλτε λίγη επιπλέον πληροφόρηση στις κινήσεις σας. Παρατηρήστε τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι, αντί να ακούτε μόνο όσα λένε. Ίσως να αντλήσετε απρόσμενες γνώσεις και να δώσετε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα μάθετε να διαμορφώνετε τη συνολική εικόνα πριν ενδώσετε σε άτομα και καταστάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment