PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα διστακτικότητα θα υπάρξει στα αβέβαια ρίσκα.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να ανατρέψουν το πρόγραμμά σας κάποια θέματα που θα προκύψουν ξαφνικά. Σίγουρα θα χρειαστεί να διαθέσετε επιπλέον χρόνο και προσπάθεια για να επιλυθούν, μπορεί και να νιώσετε πιεσμένοι, όμως, έχετε όλα τα φόντα να αντεπεξέλθετε και να επικρατήσετε τελικά. Φροντίστε μόνο να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, για να μην γίνουν λάθη από αμέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι οι τομείς σας θα αρχίσουν να εξελίσσονται πιο ομαλά. Μην εστιάσετε στις δυσκολίες που μπορεί να προκύπτουν, ούτε σε μια γενικότερη ατμόσφαιρα αναταραχών, δεν θα σας επηρεάσουν άμεσα, γι’ αυτό τα σχέδιά σας θα στεφθούν με επιτυχία. Εστιάστε στην ικανοποίηση και τη χαρά που θα νιώσετε, για να τονώσετε τον δυναμισμό σας και να δράσετε ακόμα πιο αποφασιστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας έχουν προβληματίσει τον τελευταίο καιρό κάποια θέματα που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Αναθαρρήστε, γιατί θα καταφέρετε να τα επιλύσετε και να ασχοληθείτε με καινούργια εγχειρήματα. Μόνο επικεντρωθείτε σε αυτά που πραγματικά λαχταράτε, μην κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα για να μην εξουθενωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας εκτοξεύονται. Με αυτή την ορμή, θα καταφέρετε να δώσετε σάρκα και οστά σε όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Έχετε τα άστρα στο πλευρό σας, για να παραμείνετε δραστήριοι και να πάρετε τολμηρές πρωτοβουλίες.

ΛΕΩΝ

Τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει αρκετά θέματά σας, τώρα είναι η στιγμή να ασχοληθείτε με τα πιο απαιτητικά, που δεν σηκώνουν άλλη αναβολή. Ακολουθήστε μια επιμελή και ρεαλιστική πορεία, ειδικά στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Μην αφήσετε τίποτα για την τελευταία στιγμή, γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργήσετε. Στήστε ένα σχέδιο δράσης, ακολουθήστε το πιστά και μπορείτε να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμαστείτε για μια ιδιαίτερα εποικοδομητική φάση, με οξυμένη τη διαύγειά σας, θα δείτε από πιο φρέσκια οπτική τα θέματά σας. Να σέβεστε τα όριά σας, μην προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Θέστε προτεραιότητες για να λύνετε ένα πρόβλημα την κάθε φορά.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο έχετε μια τάση να αναβάλετε τι υποχρεώσεις σας. Τώρα καλείστε να αλλάξετε αυτή την τακτική άμεσα, να χειρίζεστε κάθε πρόβλημα τη στιγμή που προκύπτει. Μόνο έτσι θα αποφύγετε να αγχωθείτε ή να απελπιστείτε όταν λήγουν οι προθεσμίες σας. Να ξέρετε ότι η οικογένεια και οι φίλοι σας είναι πρόθυμοι να σας παράσχουν όποια βοήθεια χρειαστείτε. Η στήριξή τους θα σας γεμίσει ανακούφιση, αρκεί να ακούσετε τις συμβουλές που θα σας δώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε μεγάλη πίεση γιατί έχετε να χειριστείτε πολλά θέματα. Ας είστε προετοιμασμένοι για καθετί νέο που θα ανακύψει, προκειμένου να μην χάσετε τον έλεγχο. Αν διατηρήσετε μια αισιόδοξη οπτική, τίποτα δεν θα καθυστερήσει ούτε θα εκτρέψει την πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πίεση που νιώθετε οφείλεται στο ότι έχετε αναλάβει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε, είναι λογικό οι πολλές ευθύνες να καταπονούν τα όριά σας. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να ορμάτε για να κάνετε τα πάντα. Είναι πιο σημαντικό να προσέχετε τον εαυτό σας, κάνοντας τα απαραίτητα διαλείμματα για να ξεκουράζεστε. Με αυτή την τακτική, θα επιστρέφετε δριμύτεροι στις υποχρεώσεις σας και θα τις διεκπεραιώνετε πιο εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την εύνοια των άστρων στο πλευρό σας. Η συγκυρία ανορθώνει αρκετά την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να αντεπεξέλθετε πιο εύκολα σε κάθε πρόκληση. Μην αναχαιτίζετε τη δυναμική σας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να επηρεάσει τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι αδύνατον να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα. Όσο ικανοί και ταλαντούχοι κι αν είστε, κάποια πράγματα απλά θέλουν τον χρόνο τους. Είναι καλύτερα να θέσετε προτεραιότητες και να χειρίζεστε ένα θέμα κάθε φορά. Φροντίστε την ατμόσφαιρα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί οι συγκρούσεις δεν θα βοηθήσουν την πορεία σας. Καλύτερα να πάρετε πρωτοβουλίες και να επιλύσετε κάθε παρεξήγηση, για να ανακουφιστείτε και να ξέρετε ακριβώς πού πατάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να προκύψουν κάποια ανέλπιστα εμπόδια στην πορεία σας, αλλά μην επιτρέψετε στις αναποδιές να ανακόψουν τις προσπάθειές σας. Παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, με προσήλωση στους στόχους σας. Έτσι θα δράτε πιο γρήγορα, ακόμα και στις ταχύτατες εξελίξεις. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, αλλά το κλειδί είναι η επιμονή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment