PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα πρόοδος στους προγραμματισμούς σας.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε, διαύγεια, αυτοπεποίθηση και δημιουργικό πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία σας, οι υποθέσεις σας κλείνουν με κατάληξη που θα σας ικανοποιήσει. Στον εργασιακό σας χώρο κερδίζετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες, στρώνεται πρόσφορο έδαφος για κερδοφόρες επιλογές. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις δεν θα βγείτε χαμένοι. Στον αισθηματικό σας τομέα, ευχάριστη προσωπική συνάντηση θα αποτελέσει αφετηρία σταθερού δεσμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Προτεραιότητα θα δώσετε στα προσωπικά σας ζητήματα, θα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, δε θα απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης με άτομο που θα αισθανθείτε έντονη και αμοιβαία έλξη. Εσείς που διατηρείτε δεσμό, συνεννόηση θα υπάρξει με το ταίρι σας, θα ακουστούν αμοιβαίες υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα λείψουν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις, επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε, νέους στόχους βάζετε στα μελλοντικά σας πλάνα. Κλείνετε παλιές εκκρεμότητες, τερματίζετε αρνητικές σχέσεις προσωπικές ή φιλικές, βάζετε πλώρη για καινούργιες γνωριμίες ή συνεργασίες. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αισιόδοξο αποτέλεσμα θα έχουν οι επαφές και οι συζητήσεις σας. Η κοινωνική σας διάθεση σε συνδυασμό με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό, θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που η εμφάνιση του δε θα σας αφήσει να αδιαφορήσετε. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία, σας παροτρύνω να επιδιώξετε σχέση, θα υπάρξει ανάλογη διάθεση και αμοιβαίο ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε δύσκολα θέματα, οι εξηγήσεις που θα δώσετε και ο τρόπος που θα χειριστείτε την αρνητική κριτική ή επιρροή, θα βάλουν στη σωστή τους θέση ανθρώπους που προσπαθούν να σας κατευθύνουν. Διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, αποδεχτή θα γίνει μια πρωτότυπη επαγγελματική σας ιδέα θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της. Στα αισθηματικά σας, με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα ανοίξει δίοδο θερμών εξελίξεων μελλοντικών διαστάσεων.

ΛΕΩΝ

Αν στο προηγούμενο στάδιο αντιμετωπίσατε μικρό ατυχίες ή βρήκατε εμπόδια στη δράσης σας, τώρα καταφθάνουν αναπάντεχα γεγονότα, θα σας εκπλήξουν  τα τυχερά ανοίγματα που θα προκύψουν. Τα απρόβλεπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας, έρχονται αλλαγές στα δεδομένα σας, βγαίνετε από την απαισιοδοξία. Χρήματα θα πέσουν στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί στις αγορές που θα κάνετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, η εμφάνιση προσώπου που δεν αποκλείεται να είναι από το παρελθόν σας θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να μιλήσετε και να κινηθείτε ναι μεν με ειλικρίνεια και αμεσότητα, ταυτοχρόνως όμως, και με διπλωματία. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε ποια επιλογή σας συμφέρει και τι πρέπει να αποφύγετε. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα ανοίξουν δρόμο μελλοντικών εξελίξεων, τα αποτελέσματα μακροχρόνια θα είναι κερδοφόρα. Σε εργασιακά θέματα μαχητικός θα είναι ο τρόπος δράσης σας, στις συνεργασίες σας στόχο θα έχετε να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα καινούργιο πρόσωπο θα βρει ελκυστική τη παρουσία σας, ανοίγεται δίοδος επαφών.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστα και ομαλά θα κυλήσει η μέρα σας, οι συναντήσεις και οι επαφές σας θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά, εσείς οι απογοητευμένοι θα καταφέρετε να πάρετε τα πάνω σας, φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις. Θετική εξέλιξη θα δοθεί τόσο στα αισθηματικά σας ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και ξεκαθαρίσματα με λόγια ειλικρίνειας. Έρχεται ισορροπία στην επικοινωνία σας, λύνονται προβλήματα, οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο. Για όσους βιώνετε χωρισμό σε προσωπική συνάντηση ανοίγεται ευκαιρία επανασύνδεσης. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να τα βρείτε με το ταίρι σας, αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η έλξη και τα θετικά αισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ανταγωνιστικές σας διαθέσεις που θα βρίσκονται σε ισορροπημένο και ελεγχόμενο πλαίσιο, θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε επαγγελματικά ένα βήμα πιο μπροστά. Τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα εφαρμόσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα επαγγελματικά ή συναισθηματικά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες. Θετική κατάληξη θα έχει μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Αν αποφασίσετε να βάλετε σε λειτουργία την ελκυστικότητα σας, τότε δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη νέας σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονη θα είναι η εσωτερική σας δύναμη, θέματα εξουσίας θα βγουν στην επιφάνεια. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί, η στρατηγική που θα εφαρμόσετε θα σας βοηθήσει να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε, θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα εργασιακών διεκδικήσεων, μεθοδικότητα θα έχει ο χειρισμός σας. Στον αισθηματικό σας τομέα μια νέα γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αυτή η ευκαιρία θα είναι η κατάλληλη για όσους από εσάς θέλετε να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή. Εσείς που είστε μόνοι και σας κούρασε το αβέβαιο, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να σταθμεύσετε συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επιχειρήματα και οι απόψεις σας θα έχουν τη δυναμική να πείσουν, με αμεσότητα θα προτείνετε και θα παρουσιάσετε τις ιδέες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι θερμές και απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις προσέγγισης και επανασύνδεσης. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς ελεύθεροι θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για φλερτ και νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις σταθερές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, για εσάς που βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας ανοίγεται νέα προοπτική, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε χωρίς ενδοιασμούς. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται ευχάριστες συναντήσεις και για τους ελεύθερους και για τους χωρισμένους, οι επαφές που θα προκύψουν θα αλλάξουν τα αρνητικά ή ανιαρά δεδομένα. Σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να ανοίξετε την καρδιά σας και να προσχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με άτομα  που έχουν  όμοιες απόψεις με τις δικές σας ή ανήκετε στον ίδιο κύκλο ιδεολογίας. Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική, η άρνηση σας να μην αποξενωθείτε θα σας κάνει δεκτικούς σε προτάσεις φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν απρόοπτα και πολύ ευχάριστα συμβάντα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment