PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα αυτοπεποίθηση και δυναμισμός.

ΚΡΙΟΣ

Σας παράσχετε τώρα όλη η απαραίτητη δύναμη για να ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα. Είστε αποφασισμένοι να απαλλαγείτε από όσα σας μπερδεύουν και σας ενοχλούν στην καθημερινότητα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μην σας καταβάλει η πίεση ή ο πανικός. Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε, είναι πιο σημαντικό να διατηρήσετε την πνευματική σας αρτιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια θέματα έθεταν εμπόδια στην πορεία σας τον τελευταίο καιρό. Πλέον θα δείτε να επιλύονται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε να αποσυμπιέζεστε. Θα περάσετε σε μια καινούργια φάση ζωής, που θα διέπεται από δημιουργικότητα. Αξιοποιήστε τη και θα γυρίσετε σελίδα, για να ανοίξετε καινούργια κεφάλαια στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνετε σε επαγρύπνηση. Κάποιες δυσκολίες και εμπόδια που θα προκύπτουν σαν από το πουθενά, σας καλούν να γίνετε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί. Αρκεί μόνο να διατηρήσετε την πίστη προς τις ικανότητές σας και την πορεία που έχετε χαράξει. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να χειριστείτε ό,τι σας πιέζει και δεν αφήνει να σημειώσετε την πρόοδο που λαχταράτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διέπεστε από αρκετή δύναμη για να χειριστείτε ό,τι κι αν φέρει η ζωή στο δρόμο σας. Με τα άστρα στο πλευρό σας, κοιτάξτε κατά πρόσωπο κάθε προβληματική κατάσταση. Να κάνετε συχνούς ελέγχους ρεαλισμού, γιατί οι βιαστικές ή αβέβαιες κινήσεις δεν θα ωφελήσουν σε κάτι αυτή τη στιγμή. Ας είστε πιο επιφυλακτικοί με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ίσως να μην έχουν όλα τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σας.

ΛΕΩΝ

Γνωρίζετε πόσο ταλαντούχοι και ικανοί είστε για να υλοποιήσετε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας. Γι’ αυτό δεν έχετε λόγο να επιτρέπετε στα εμπόδια να σας αποπροσανατολίζουν, με αποτέλεσμα να εκτρέπεστε από την πορεία σας. Αν χειρίζεστε κάθε θέμα τη στιγμή που προκύπτει, δεν θα σωρεύετε εκκρεμότητες. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε μια συζήτηση με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν πρέπει να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα, αλλά στο μεταξύ θα επιφέρουν μια διαδοχή αντιπαραθέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται να είστε κάπως πιεσμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε να χειριστείτε. Για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε, χρειάζεται μόνο να επιστρατεύσετε την υπομονή και την πειθαρχία σας. Μια ευέλικτη στρατηγική θα βοηθήσει να τελειώσετε γρήγορα και να νιώσετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι για να μην σας παρασύρει η ένταση και μην επιτρέψετε σε κανένα να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Μείνετε μακριά από κάθε είδους υπερβολή και διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας, ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθείτε στην αντίπερα όχθη από αυτή που στοχεύετε. Αποφύγετε μια τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας, οι δικοί σας άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Όσο μένετε σε επαγρύπνηση, θα αδράξετε άμεσα την κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στον δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια αβεβαιότητα επικρατεί και σας γεμίζει ανασφάλειες. Δεν πρέπει να επιτρέπετε στα σχόλια ή την κριτική των άλλων να σας επηρεάζουν, μείνετε μακριά από όλα αυτά. Εστιάστε στα δικά σας ζητούμενα, για να βρείτε τον πιο αποδοτικό βηματισμό σας. Οι πολλές αλλαγές και οι εξελίξεις που σας προσεγγίζουν, θα έχουν επιτυχή αποτελέσματα ακόμα κι αν σας αναστατώσουν. Παραμείνετε ήρεμοι και θα ανταπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται. Κάποια θέματά σας απαιτούν αποφασιστικό χειρισμό, για να πάψουν να αποτελούν πλέον εμπόδια στην πορεία σας. Αφαιρέστε κάθε συντηρητική χροιά από το σκεπτικό σας, τολμήστε να επαναστατήσετε. Πρέπει να γίνουν αλλαγές, ώστε να διασφαλίσετε ότι η ζωή σας παίρνει πάλι θετική κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις σας πνίγουν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε τον χρόνο σας και να στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα. Έτσι θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο χωρίς να ξεπεράσετε τα όριά σας. Επίσης, να είστε επιφυλακτικοί με όσους σας προσεγγίζουν για να βοηθήσουν, είναι πιθανό να έχουν τις ακριβώς αντίθετες προθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παλεύετε για να απαλλαγείτε από εμπόδια που ανακύπτουν συνεχώς στην πορεία σας. Λογικό είναι να έχετε χάσει την πίστη και την εστίασή σας, καθώς ανησυχείτε για το μέλλον. Αλλά πλέον μπορείτε να ανατρέψετε τις συγκυρίες, να κλείσετε τα προβλήματα και να στραφείτε στους μελλοντικούς στόχους σας. Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις και στο οικογενειακό περιβάλλον, που θα κάνουν ακόμα μεγαλύτερη τη χαρά και την ικανοποίησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας κατακλύζει μια επαναστατική διάθεση. Αυτή θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε αλλαγές, που θα μετατρέψουν τη ζωή σας σε πιο ευχάριστη και δημιουργική. Ενδώστε στην παρόρμηση και νιώστε τη χαρά, για να κοιτάξετε το μέλλον με πιο αισιόδοξη ματιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment