• Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Peristeri News
Σεπτέμβριος18/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ηρεμία, αρμονία, ξεκούραση και ψυχολογική ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Οι εξελίξεις που σας προσεγγίζουν θα είναι ραγδαίες και ταχύτατες. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί κάπως αναχαιτιστικό όσον αφορά την υλοποίηση των στόχων σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσετε πέτρα αγύριστη καθώς προχωράτε όλο και πιο μπροστά. Η οργάνωση είναι το κλειδί για την επιτυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακολουθείτε τον κατάλληλο ρυθμό και δρόμο για να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι θετικό το ότι κινείστε αργά και σταθερά, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας εκτρέψει. Έχετε όλα τα φόντα για να φτάσετε στην επιτυχία και κυρίως έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν βιώνετε και την καλύτερη φάση της ζωής σας. Αλλά μην πτοείστε, παραμείνετε συντονισμένοι με τις εξελίξεις γύρω σας. Αν δυσκολευτείτε σε κάποιο σημείο, να ζητήσετε τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε και ξέρετε ότι νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Αυτά που θα σας πουν θα αποδειχθούν πολύτιμα, καθώς θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα ευρύτερα και πιο αποδοτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δημοτικότητά σας είναι στα καλύτερά της. Έχοντας και την εύνοια των άστρων, μπορείτε να βελτιώσετε τώρα όλες τις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις σας. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να προωθήσετε τους στόχους σας, καθώς αναμένονται κάποιες καινούργιες καταστάσεις στη ζωή σας. Είναι πιθανό αυτές οι αλλαγές να σας βγάλουν από τη ζώνη άνεσής σας για λίγο αλλά θα προσαρμοστείτε γρήγορα. Με την ελαστικότητα και την υπομονή σας είναι βέβαιο ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε όλα.

ΛΕΩΝ

Σας προσεγγίζουν κάποια ενοχλητικά εμπόδια και καθυστερήσεις. Να είστε προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι, γιατί η βιασύνη και οι υποχωρήσεις δεν θα σας ωφελήσουν, αν χάσετε τη λογική σας, σίγουρα θα χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας αλλά και όσων τεκταίνονται γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας. Με την τύχη που έχετε, την ενέργεια και το δυναμισμό σας, μπορείτε τώρα να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας δυσκόλεψε ή σας δυσαρέστησε. Ακόμα και υποχρεώσεις που δεν μπορούσατε να διεκπεραιώσετε και σας προβλημάτιζαν, δεν θα αποτελούν πλέον θέμα. Βάλτε σε σειρά τη ζωή σας και θα φτάσετε στην ανακούφιση που δικαιούστε.

ΖΥΓΟΣ

Περνάτε σε μια πιο αίσια φάση για τη ζωή σας. Το μόνο που απαιτεί από εσάς, είναι να επιδείξετε ωριμότητα και σύνεση. Αποφύγετε τις απερίσκεπτες κινήσεις και να σκέφτεστε καλά πριν δράσετε, για να μην το μετανιώσετε. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα γευτείτε άμεσα σημαντικές επιτυχίες. Είναι καιρός να βελτιωθούν όλοι οι τομείς της ζωής σας, με αργά και σταθερά βήματα προόδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν πρέπει να επιτρέψετε στην πίεση να σας οδηγήσει σε απερίσκεπτες αντιδράσεις. Να σκέφτεστε πριν κινηθείτε, για να αποφύγετε τα λάθη. Σίγουρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με προκλήσεις που θα απαιτήσουν αποφάσεις, οι οποίες είναι καίριες για την μελλοντική σας εξέλιξη. Επιστρατεύστε τη λογική και το ένστικτό σας και μπορείτε να καταφέρετε όσα επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε γρήγορη ταχύτητα για να φτάσετε στην επιτυχία. Είστε πανέτοιμοι και αδημονείτε να βρείτε ευέλικτες λύσεις για όλα τα προβλήματα που σας πίεσαν και σας καθυστέρησαν τον τελευταίο καιρό. Αυτές θα σας επιτρέψουν να εστιάσετε στην υλοποίηση των στόχων σας, χωρίς κανέναν άλλο περισπασμό. Να ξέρετε ότι θα έχετε στήριξη από άτομα του περιβάλλοντός σας για όλες τις ιδέες σας. Αξιοποιήστε τη και θα φέρετε με το μέρος σας ακόμα και ανθρώπους που εξέφραζαν δισταγμούς μέχρι τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας προσεγγίσουν κάποιες έντονες στιγμές. Γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Πολλοί γύρω σας θα κάνουν λάθη και θα δυσκολεύουν την πορεία σας, σε σημείο να μην ξέρετε πού να στραφείτε για να προσφέρετε βοήθεια. Είναι βέβαιο ότι η ανεύθυνη συμπεριφορά τους σας εκνευρίζει, ειδικά όταν καλείστε να ανατρέψετε ζημίες αλλά και να χειριστείτε τις συνέπειες των πράξεών τους. Ωστόσο, προσπαθήστε να είστε πιο συγκαταβατικοί μαζί τους, γιατί χρειάζεστε τους δικούς σας ανθρώπους με το μέρος σας. Εξάλλου, όλοι είναι απλά άνθρωποι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες θα αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας στην καριέρα σας. Αλλά πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και να τις αδράξετε, γιατί δεν θα είναι διαθέσιμες για πολύ, να είστε ταχύτατοι και ευέλικτοι αλλά όχι βιαστικοί, για να μην έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Τώρα είναι η καίρια στιγμή για να αποκτήσετε όσα θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα καλείστε να οπλιστείτε με υπομονή και δύναμη. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να διαχειριστείτε το άγχος και να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια προκύψουν. Ξεπεράστε την πίεση και θα νιώσετε να απαλλάσσεστε από όσα έκλειναν τον δρόμο σας, μια επανεξέταση της στάσης σας απέναντι σε διάφορες καταστάσεις, θα σας δείξει ποιες κρίνατε λανθασμένα.

Ετικέτες: