PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθησία, φαντασία, ονειροπόληση.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι εύκολο να είσαι εγκρατής και να δείξεις αυτοκυριαρχία κάτι που επηρεάζει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις. Η επιθετικότητα που σε διακρίνει μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κουβέντες που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και θα επηρεάσουν αρνητικά τις συναναστροφές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ένταση που εκδηλώνεις γίνεται άμεσα εμφανής στο ευρύτερο περιβάλλον σου και μπορεί να γίνεις αγενής με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να δώσεις το απαραίτητο περιθώριο για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται χωρίς να επηρεάζονται από τη συμπεριφορά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνήσεις ιδανικά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου που σε βοηθούν να δραστηριοποιηθείς και να νιώσεις πιο δυναμικός από ποτέ. Μην χάσεις την ευκαιρία για διασκέδαση και όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι κατακόρυφα και σε βοηθούν να αφήσεις πίσω τις όποιες δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποίησε την διάθεση να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που μπορεί να σου δώσουν χαρά. Πιθανό είναι να προκύψουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περίγυρο που θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν σε προσπάθειες και σχέδια που έχεις.

ΛΕΩΝ

Ο δυναμισμός σου έρχεται και πάλι στην επιφάνεια και βγαίνεις από τη μελαγχολία και την εσωστρέφεια. Μην χάσεις την ευκαιρία να συναναστραφείς ή να μιλήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα περάσεις όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να φτιάξουν το κέφι σου και να δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό ώστε να περάσετε όμορφα μαζί. Οι συζητήσεις που γίνονται δίνουν την ευκαιρία να λυθούν ζητήματα που μπορεί να έχουν πληγώσει στο παρελθόν και κουβαλάς ακόμα

ΖΥΓΟΣ

Πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να φτιάξουν το κέφι σου και να δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό ώστε να περάσετε όμορφα μαζί. Οι συζητήσεις που γίνονται δίνουν την ευκαιρία να λυθούν ζητήματα που μπορεί να έχουν πληγώσει στο παρελθόν και κουβαλάς ακόμα,.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα κυριαρχεί και αυτό εκδηλώνεται με κάθε τρόπο στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Η ευχάριστη διάθεση που δημιουργείται δεν αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις, αντίθετα δίνει το έναυσμα για μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστείς στο περιβάλλον που βρίσκεσαι καθώς έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό και την διάθεση να επικοινωνήσεις για να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις και προβλήματα. Αυτό θα βοηθήσει για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου που είναι απαραίτητη ώστε να περάσετε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις με δυναμισμό τι μπορείς να καταφέρεις σε όλα τα επίπεδα και να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με την αισιοδοξία που σε διακατέχει. Αυτό δημιουργεί μία εξαιρετική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία μπορείς να περάσεις μοναδικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρωταγωνιστείς στο φιλικό περιβάλλον η ενεργητικότητά σου δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα στις παρέες που θα βρεθείς και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να απογειωθεί η διασκέδαση και το κέφι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένταση επικρατεί στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου λειτουργούν επιβαρυντικά για την πορεία συζητήσεων που μπορεί να είναι σημαντικές για εσένα. Συγκρατήσου και έλεγξε τα νεύρα σου για να μπορέσεις να έχεις ξεκάθαρη αντίληψη στα πράγματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment