PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα άνοιγμα σε καινούργιες εμπειρίες.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή τη φορά θα αποφύγετε τις χρηματικές σπατάλες, σε περίπτωση που κάνετε κάποιες επενδυτικές κινήσεις θα υπάρξουν άμεσα κέρδη. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφόρων ειδών διεκδικήσεις, όσοι απ’ εσάς περιμένετε αμοιβές ή απαντήσεις καταφθάνουν εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Στην προσωπική σας σχέση οι συζητήσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές, και εσείς και το ταίρι σας θα μιλήσετε με αλήθειες που θα ενδυναμώσουν τον δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να θεμελιώσετε σχέσεις και απόψεις. Στην παρούσα φάση θα καταφέρετε με δυναμισμό να διατυπώσετε τις ιδέες σας, εύστοχα θα είναι τα επιχειρήματα σας,  θα μπορέσετε να πείσετε για την αποτελεσματικότητα τους. Πείσμα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κυνηγήσετε και θα διεκδικήσετε με σθένος. Οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν καινούργιες επαγγελματικές και οικονομικές βάσεις, η μεταξύ σας συνεργασία θα φέρει σταθερά κέρδη. Στα αισθηματικά σας περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, ένα γεγονός θα σας κάνει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι τη σχέση σας. Για τους χωρισμένους που αναμένουν επανασύνδεση θα εμφανιστεί το κατάλληλο έναυσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα λείψουν οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, τυχερά ανοίγματα θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας. Δεχτείτε χωρίς ενδοιασμούς την νέα πρόταση που θα λάβετε, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πάνω. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, αναλάβετε πρωτοβουλίες δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, η συμμέτοχη σας σε φιλικές συνευρέσεις, θα τονώσει τις διαθέσεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα καινούργιο άτομο θα τραβήξει την προσοχή σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης, πολύ καλά θα κάνετε και θα αρπάξετε την ευκαιρία χωρίς καθυστερήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή τη φορά θα τα κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά ανοίγματα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές με κύρια επιδίωξη τη σοβαρή αποτελεσματική κατάληξη κι όχι τις προχειρότητες. Δυναμική  θα είναι η διάθεση σας, τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα τις  υποχρεώσεις σας. Εκδηλωτική και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, οι προτάσεις σας ή οι ιδέες σας θα βρουν το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, φανείτε δεκτικοί στους γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε τη διάθεση να γίνετε εκκεντρικοί, δημιουργικοί ίσως και ριζοσπαστικοί. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιες επαγγελματικές κατευθύνσεις που θα προκύψουν από δικές σας νέες επαγγελματικές ιδέες. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, τολμηρή και μεθοδική η δράση σας, η διαίσθηση σας θα είναι σωστή, θα καταφέρετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Στα αισθηματικά σας, εσείς που είστε σε σχέση ηρεμία και αρμονία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Όσοι από εσάς είστε τελείως ελεύθεροι τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήστε καινούργια αγάπη. Η ελκυστικότητα και η αυτοπεποίθηση σας θα σας ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, αξιοποιήστε τις ευνοϊκές συγκυρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι βλέψεις σας θα είναι άμεσες και σοβαρές. Θα αποφύγετε να εστιάσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, αυτή τη φορά θα επικεντρωθείτε στην ουσία. Τις καθημερινές σας υποθέσεις, επαγγελματικές και αισθηματικές, θα τις χειριστείτε  με πρακτικότητα και ορθολογισμό. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οριστικών δεσμεύσεων. Ήρεμο και συναισθηματικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, με το ταίρι σας δε θα υπάρξουν κόντρες ούτε τσακωμένοι, αμοιβαία κατανόηση θα βρείτε μεταξύ σας. Το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί θα προσκολληθεί επάνω σας, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν σκηνές ζήλιας.

ΖΥΓΟΣ

Στη στάση σας θα υπάρξει διάθεση συγκαταβατικότητας και υποχώρησης, σήμερα δε θα θελήσετε να τεντώσετε το σκοινί κυρίως σε θέματα που αφορούν συναδελφικές και εργασιακές σχέσεις. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας, σε οικονομικές διαπραγματεύσεις η διπλωματία σας θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποστηρίξει τις ιδέες σας , πολύτιμη θα είναι η βοήθεια που θα σας προσφέρει, αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα καταφέρει να σας δημιουργήσει. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα κάνει την προσπάθεια να σας πλησιάσει σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο. Ανοίξτε την καρδιά σας, αφήστε δίοδο επικοινωνίας, θα υπάρξει προοπτική σταθερής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξει πρόταση που θα διαφοροποιήσει τις επαγγελματικές σας συνθήκες, θα βελτιωθούν οι εργασιακές σας συνεργασίες. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε ξεκαθαρίσματα, οι αποκαλύψεις που θα προκύψουν θα διαφοροποιήσουν ριζικά τις αποφάσεις σας. Ίσως να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις, ίσως να προκύψει ένα νέο ξεκίνημα, πάντως κάτι θα αλλάξει στη ζωή σας μια και καλή. Δραστήριες θα είναι οι διαθέσεις σας, τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας. Εσάς τους ελεύθερους ένα συγκεκριμένο συμβάν θα ζωηρέψει τις διαθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε ώριμοι, οξυδερκείς και μεθοδικοί, χαρακτηριστικά που θα σας φέρουν πολύ κοντά σε επιτυχίες και εκπλήρωση στόχων. Ευχάριστες συμπτώσεις θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, επιχειρείστε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τους προγραμματισμούς σας, δεν θα πέσετε έξω. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα θελήσετε να κατευθύνετε την προσωπική σας ζωή σε ένα νέο στάδιο, ίσως να σκεφτείτε την προοπτική τις δέσμευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ειρηνικές και αλτρουιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα θα βοηθήσετε και θα σας βοηθήσουν. Θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από τον κάθετο και ψυχρό ρεαλισμό, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι. Άνοιγμα θα έχετε σε μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση, σε περίπτωση που αφορά χρέος θα καταφέρετε να το εξοφλήσετε. Δεκτικοί θα είστε σε κοινωνικές προτάσεις, δεν αποκλείεται να λάβετε συμμέτοχη σε νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Θα είστε προσιτοί σε πρόσωπα που θα καταφέρετε να τους τραβήξετε την προσοχή. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα βγάλετε θερμή και τρυφερή στάση στο ταίρι σας. Σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτες προτάσεις ίσως και μια ευχάριστη νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας, θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις σας όσο εκκεντρικές κι αν είναι. Στις επαγγελματικές σας συνομιλίες θα τα πάτε πολύ καλά θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να εφαρμόσετε τις πρωτοποριακές σας ιδέες ή μεθόδους. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου σε χώρο που συχνά κινήστε, θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξει η προοπτική να ξεκινήσετε σχέση με άτομο αρκετά διαφορετικό απ τις ως τώρα προτιμήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Διαλλακτική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας. Με χαλαρότητα θα χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις, δεν θα έχετε καμία διάθεση να φθείρεται την ψυχολογία σας, θα αναζητήσετε ψυχικές διεξόδους, στόχος σας θα είναι η ηρεμία. Στον αισθηματικό σας τομέα όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Θα καταφέρετε να δημιουργήσετε θερμό κλίμα σε συνάντηση σας με πρόσωπο που θέλετε δεσμό μαζί του. Κλείνει με ενθαρρυντικό αποτέλεσμα αισθηματική υπόθεση που είχε αναστατώσει και ταλαιπωρήσει την καρδιά σας. Εσείς που είστε σε δεσμό, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ανανεώσουν αισθήματα και μελλοντικές βλέψεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment