• Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Peristeri News
Οκτώβριος28/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αυτοπροβολή.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία στην κοινωνική σου ζωή κυριαρχεί καθώς μέχρι το μεσημέρι πρωταγωνιστείς στο κοινωνικό περιβάλλον του κινείσαι και από το απόγευμα και μετά βρίσκεις και ευκαιρία να μιλήσεις με πρόσωπα που περνάς ευχάριστα και να κερδίσεις το ενδιαφέρον με την διάθεση να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική όμως έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις καθώς δείχνεις σταθερότητα και δυναμισμό σε όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Ευχάριστα μπορείς να κλείσεις την ημέρα σου απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με λίγους και καλούς φίλους που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε επηρεάσει καθώς το κέφι και ο δυναμισμός δεν αφήνουν την ψυχολογία σου να πέσει σε καμία δυσκολία. Δείχνεις αποφασιστικότητα σε όποια κατάσταση χρειάζεται να αντιμετωπίσεις και αυτό είναι κάτι που θαυμάζουν οι γύρω σου σε εσένα σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην χάσεις τη δυνατότητα το πρωί για να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε πιθανά θέματα προσώπων σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα απολαμβάνεις τις στιγμές με την οικογένειά σου που σου χαρίζουν σταθερότητα και σου καλύπτουν τις ανασφάλειές σου.

ΛΕΩΝ

Οι ανασφάλειες που μπορεί να σε ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα δείχνουν να ξεπερνιούνται καθώς βρίσκεις την δύναμη να σταθείς γερά στα πόδια σου και να πιστέψει στον εαυτό σου. Από το απόγευμα και μετά στρέφεσαι στο κοντινό περιβάλλον για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους χαλαρώνοντας και συζητώντας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν το περιβάλλον που κινείσαι και θα σου δώσουν την ευχέρεια να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τις προσωπικές του επιδιώξεις. Από το απόγευμα και μετά απολαμβάνεις την καλή παρέα, το καλό φαγητό, τους λίγους και καλούς φίλους που σε καταλαβαίνουν.

ΖΥΓΟΣ

Σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν και έχουν στιγματίσει το παρελθόν σου. Από το απόγευμα και μετά η εξωστρέφεια σου εντυπωσιάζει τα πρόσωπα του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν το πρωί να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις για αυτό αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν. Από το απόγευμα και μετά γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφείς και αναπολείς καταστάσεις που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους. Όμως αναγνωρίζει στον εαυτό σου τη δύναμη που έχεις μέσα από αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή περισσότερο με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις μοναδικά μαζί τους χτίζοντας γερά θεμέλια στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς σε γεμίζουν αισιοδοξία. Από το απόγευμα και μετά επικεντρώνεσαι σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε περιορίζουν όμως βοηθούν σημαντικά στη δημόσια εικόνα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανησυχία που έχεις φαίνεται να μένει στο περιθώριο καθώς βρίσκεις τη δύναμη και την αισιοδοξία να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις. Από το απόγευμα και μετά απογειώνεται η ψυχολογία σου και επιδιώκεις να μιλήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σου δημιουργεί ανασφάλεια. Παράλληλα έχεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή να το ξεπεράσεις και σε αυτό θα σε στηρίξουν και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός που θα σταθούν δίπλα σου για να σε στηρίξουν.

Ετικέτες: