PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είναι καιρός να πιάσετε δουλειά και να βάλετε τα πάντα σε σειρά.

ΚΡΙΟΣ

Χτυπά συναγερμός ευαισθησίας, στις πτυχές της καρδιάς σας. Αξιοποιήστε αυτές τις βαθιά νοσταλγικές δονήσεις όταν βρεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Μπορείτε να δείτε μαζί μια ρομαντική ταινία ή να ξεφυλλίσετε παλιά άλμπουμ φωτογραφιών. Αν είχατε μια προστριβή με κάποιον, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εξομαλύνετε το κλίμα ανάμεσά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε τον εργασιακό φόρτο να καταπνίξει τον κοσμοπολίτη μέσα σας. Με την προσοχή σας στραμμένη σε προσεγγίσεις με κομψότητα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Δεν θα περάσετε απαρατήρητοι όπου κι αν βρεθείτε. Όμως μην ενδώσετε εύκολα, αφήστε τους άλλους να σας διεκδικήσουν. Όλοι εκτιμούν περισσότερο ό,τι κοπιάζουν να αποκτήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα χρήματα και η καριέρα πρωταγωνιστούν στη σκέψη σας. Σκεφτείτε πώς θα πραγματώσετε τα πρόσφατα σχέδιά σας με καινοτομία, εντάσσοντάς τους δημιουργικότητα και ομορφιά. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στο δρόμο σας άτομα με κύρος, που θα φανούν χρήσιμα στην υλοποίηση των ονείρων σας. Προς το βραδάκι αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για λίγη χαλάρωση, ώστε να επεξεργαστείτε όσες πληροφορίες συλλέξατε μέσα στη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλος ο κόσμος γίνεται η σκηνή σας, μην εκπλαγείτε αν σας προταθεί να ενταχθείτε σε μια ομάδα, που μέχρι τώρα σας κρατούσε σε απόσταση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για καμία ευκαιρία που θα προκύψει, ακόμα κι αν αφορά να ταξιδέψετε. Πολλά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στη συνέχεια, αρκεί να αφεθείτε στη ροή της ατμόσφαιρας και να απελευθερωθείτε από «σύνορα».

ΛΕΩΝ

Αφήστε την αγάπη να πάρει τα ηνία, έχετε ανάγκη να κατανοήσετε κάποιες πιο βαθιές αλήθειες ή να προσεγγίσετε δικούς σας ανθρώπους; Η συμπονετική προσέγγιση δικών σας ανθρώπων που περνάνε δυσκολίες, θα σας δώσει ικανοποίηση και ενδυνάμωση των σχέσεών σας. Επίσης πρέπει να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο με θέματα που προκαλούν τη φαντασία. Ανακαλύψτε τι έχει να σας προσφέρει ο ρεαλιστικός κόσμος, έξω από το διαδίκτυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι είστε τελειομανείς, αυτό μπορεί να σας κάνει επικριτικούς με τα ψεγάδια άλλων, κάτι που ενίοτε δεν μπορείτε να συγκρατήσετε. Μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να βλέπετε τα θετικά στοιχεία στον καθένα που συναντάτε. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε, προσφέρετε τις πολύτιμες συμβουλές σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους πάντες, μπορείτε όμως να αλλάξετε τη δική σας οπτική γωνία.

ΖΥΓΟΣ

Ώρα να περάσετε από τα λόγια στην πράξη. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσθέσετε μια χροιά εκλεπτυσμού, σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και της εξάσκησής σας. Η ομορφιά και καθετί δραστήριο, θα ενεργοποιήσουν τη λάμψη σας από μέσα προς τα έξω. Όσες αλλαγές κάνετε τώρα έχουν πολλές πιθανότητες να μείνουν στην καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και το σκηνικό μπορεί να φέρει ρομαντικές συγκυρίες που σας αφήσουν άφωνους. Οι σπίθες θα ανάψουν ακόμα και για άτομα έξω από τις συνήθεις επιλογές σας. Η «αρχιτεκτονική» συναντά τον ακτιβισμό, η εύνοια αυξάνεται για τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Αξιοποιήστε το διαδίκτυο για να ερευνήσετε κάθε δελεαστική προοπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε τους δικούς σας να σας δείξουν την αγάπη τους. Καιρός είναι να κάνετε ένα διάλειμμα από όσα σας ταλαιπωρούν, με φίλους που θα συναντήσετε και θα συζητήσετε την καθημερινότητά σας. Ανοιχτείτε περισσότερο στο ταίρι σας, δείξτε του την ευγνωμοσύνη σας για τη στήριξή του. Και μην αμελήσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας, με χαλαρωτική μουσική και ένα απολαυστικό αφρόλουτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κοινωνική αρένα είναι η σκηνή σας. Αυτό θα βοηθήσει να ταιριάξετε άψογα σε ό,τι θελήσετε να πειραματιστείτε. Από το ταίρι σας μέχρι τις κοινωνικές γνωριμίες, θα διαπιστώσετε ότι χαίρετε σεβασμού και εκτίμησης. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ενδυναμώσετε όλες τις σχέσεις σας, που έχουν τη δυναμική να σας ανοίξουν καινούργια και ενδιαφέροντα μονοπάτια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε χώρο για την αφθονία που σας προσεγγίζει. Δώστε περισσότερη σημασία σε όποια λογιστικά θέματα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, καθαρίστε και τακτοποιήστε το σπιτικό σας για να ρέει εξισορροπητικά η θετική ενέργεια. Καθετί που δεν εξυπηρετεί πλέον σε κάτι, πρέπει να φύγει για να μην βαλτώνετε. Όταν όλα μπουν σε σειρά, θα έχετε όλη την ορμή να εστιάσετε και στα σημαντικά σας καθήκοντα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Τα θετικά συναισθήματα σας κατακλύζουν, αποποιηθείτε πλέον το ρόλο του θύματος. Ακόμα κι αν δεν ξεκινάτε εσείς τα δράματα, τα διαιωνίζετε με την απάθεια και την άρνησή σας να τα αντιμετωπίσετε. Τώρα πρέπει να αξιοποιήσετε τα σαγηνευτικά σας ταλέντα. Αρκεί μια μικρή αλλαγή στην οπτική σας για να αρχίσετε να υποδέχεστε την ευτυχία στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment