PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Τα χαρακτηριστικά θα είναι πρωτοτυπία, ανάγκη για αλλαγή, συλλογική δράση, αλληλεγγύη.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αρκεί να απομακρυνθείτε από κάθε περισπασμό και να οξύνετε την εστίασή σας. Η συγκυρία θα φορτίσει τις επαγγελματικές προοπτικές, γι’ αυτό τολμήστε να γνωστοποιήσετε τη θέση σας αλλά και τις ιδέες σας. Αξιοποιήστε την επιρροή σας στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Από κάθε υπέρτατο όριο σας χωρίζει μόνο η προθυμία να πιστέψετε στον εαυτό σας. Τώρα θα βλέπετε τις ευκαιρίες και τις επιλογές, ακόμα και εκεί που οι άλλοι θα βλέπουν εμπόδια. Μην περιμένετε να συγκεντρώσετε όλα τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες, προχωρήστε μπροστά με αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν χρειάζεται να είστε σε επαγρύπνηση 24 ώρες το 24ωρο. Υιοθετήστε μια πιο διακριτική στάση έναντι της κοινωνικότητας, μείνετε πιο κοντά στη βάση σας κατά το δυνατόν. Ίσως η συγκυρία να κεντρίσει κάποια έντονα συναισθήματα, που δεν θα θέλετε να «αναβληθούν» δημοσίως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια σχέση σας προσεγγίζει το σημείο του «μέσα ή έξω». Οι δύο ισχυροί πλανήτες κεντρίζουν τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα νιώσετε έτοιμοι να εκφράσετε τις εσώτερες αλήθειες σας. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνετε ανοικτόμυαλοι και δεκτικοί για τις θέσεις της άλλης πλευράς.

ΛΕΩΝ

Δραστηριοποιηθείτε όσο ο ήλιος λάμπει και αν συννεφιάσει, προκαλέστε βροχή. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να δοκιμάσετε μία από τις πολλές ιδέες σας, για να δείτε αν έχει τις προοπτικές που νομίζετε. Επειδή είστε σε εγρήγορση για να κάνετε κινήσεις, φροντίστε να μην αρκεστείτε σε εικασίες, να έχετε τα πάντα σε σειρά πριν πραγματοποιήσετε τολμηρούς ελιγμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να πιεστείτε για κανένα θέμα σας. Θα δείτε ότι μπορείτε να κερδίσετε πρόσωπα και πράγματα, χωρίς να προσπαθήσετε εσείς να τα φέρετε με το μέρος σας. Ακούστε τις θέσεις των άλλων και ανταποκριθείτε με ενδιαφέρον, αλλά χειριστείτε τις υποθέσεις σας με όποια προσέγγιση θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να χαραμίσετε άδικα τον χρόνο σας στην «περίμετρο» κάποιων ομάδων ή συναντήσεων, γιατί θα κερδίσετε περισσότερα, αν ακούτε περισσότερο και μετέχετε λιγότερο. Φυσικά και θα διατηρήσετε την εμπλοκή σας σε κάθε εγχείρημα, αρκεί να το κάνετε από όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τον σκεπτικισμό σας. Ενίοτε αποτελεί το όπλο σας, γιατί δεν παρασύρεστε σε σκιώδεις καταστάσεις ή από επίδοξους κόλακες. Αν κάτι δεν είναι άκρως ριψοκίνδυνο, λειτουργήστε με το σκεπτικό ότι όλα θα πάνε καλά. Και αν δεν πάνε, τότε μπορείτε να πάρετε ξανά την αμυντική στάση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Μην περιμένετε να σας ζητηθεί για να πείτε τη γνώση σας, είστε κυρίαρχοι στην επαγγελματική σας αρένα. Ορμήστε σε κάθε ευκαιρία που θα διαισθανθείτε, ακόμα κι αν συνήθως δεν έχετε καλό έλεγχο στις παρορμήσεις σας, τώρα αρκεί να είστε πιο προσεκτικοί, για να μην πείτε παραπάνω απ’ όσα χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρατήστε υπό έλεγχο τον ενθουσιασμό σας. Έχετε την ώθηση να παλέψετε για τις απόψεις σας, χωρίς να αναμένετε να αλλάξει ο κόσμος σας από μόνος του, μπορείτε να δείτε μαγικές εξελίξεις, αρκεί να είστε συνεπείς και να ερευνάτε πριν προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναβάλετε τα πιθανά σχέδια να πιέσετε καταστάσεις. Αν κάποιες στιγμές μπορείτε να ορμήσετε, τώρα χρειάζεστε παρατήρηση και ευελιξία. Να ξέρετε ότι αυτά που δεν θα πείτε, μπορούν να κάνουν πραγματικά θαύματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δημοτικότητά σας εκτοξεύεται. Τώρα αφήστε την ανάγκη σας να αναλύετε τα πάντα και αδράξτε τη μέρα, για να κάνετε προσεγγίσεις και να αποκτήσετε συμμάχους σε όλους τους τομείς. Αναβαθμίστε την εικόνα σας ακόμα και στα διαδικτυακά προφίλ, βρείτε τρόπους να προωθήσετε τον εαυτό σας και τις θέσεις σας. Όσο πιο ψηλά ανεβάσετε τον πήχη των φιλοδοξιών σας, τόσο πιο πολλά θα πετύχετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment