PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, αφού πρώτα ευχηθούμε σε όλες και όλους καλό μήνα.

Σήμερα: Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες.

ΚΡΙΟΣ

Ώρα για λίγη αναδιοργάνωση. Χρειάζεστε θετική ενέργεια και καινούργιες επιλογές που θα σας ευχαριστούν, χωρίς να σας θλίβουν αργότερα, ίσως μια συναισθηματική κατάσταση να έχει κάνει τον κύκλο της. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τη με ρεαλιστική οπτική. Αν χρειάζεστε μια συμβουλή, να τη ζητήσετε από έμπιστα άτομα που δεν θα σας «χαϊδέψουν» απλώς τα αφτιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιστρέψτε στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Βγαίνετε από μια κάπως νωχελική φάση σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην το παρακάνετε στην ορμή και να μην μετατρέψετε απλές διαδικασίες σε συναισθηματικές περιπέτειες. Εστιάστε στις δικές σας δυνάμεις, επιστρατεύστε τη ρεαλιστική οπτική σας και διαχωρίστε τα προσωπικά από τα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είστε από αυτούς που τα παρατάνε όταν ακούν ένα «όχι», αλλά τώρα πρέπει να πατήσετε λίγο το φρένο. Πατήστε γερά στα πόδια σας στον ρεαλισμό και μειώστε ταχύτητα, ώστε να μελετάτε τα οράματά σας σε συνδυασμό με τις τρέχουσες τάσεις. Μιλήστε με έμπιστα άτομα που έχουν σχετική εμπειρία, ώστε να συγκεντρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Από εκεί και μετά, η επιτυχία θα φέρει το όνομά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας έχουν χάσει την ισορροπία τους. Τώρα επιθεωρήστε τα σχέδια και τον προϋπολογισμό σας, βρείτε τα σημεία που μπορούν να βελτιωθούν. Ας μειώσετε για λίγο τις εξόδους ή τις προσωπικές αγορές, προτιμήστε μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Μπορείτε επίσης να κάνετε «κοινόχρηστες» αγορές με κάποιους γείτονες ή να διαθέσετε προς ενοικίαση ένα δωμάτιο που δεν χρησιμοποιείτε.

ΛΕΩΝ

Το έχετε παρακάνει με την προσοχή στον εαυτό σας και μόνο τελευταία. Γι’ αυτό μην περιμένετε από άλλους να κάνουν κινήσεις προσέγγισης. Πάρτε βαθιές ανάσες και ακούστε όσα λένε τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, για τα όρια και τις προσδοκίες σας. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να δεσμευτείτε ρώτα για κάτι, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Να σκέφτεστε διεξοδικά το καθετί πριν μιλήσετε ή πριν πατήσετε το «αποστολή».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαλλαγείτε από τον ρόλο του μάρτυρα. Όσοι τομείς της ζωής σας δεν σας ευχαριστούν, έχει φτάσει η στιγμή να αλλάξουν. Είναι καιρός να αντικρούσετε τις απαιτήσεις των άλλων από εσάς, να πάρετε τα ηνία της καθημερινότητάς σας. Αν η πίεση είναι μεγάλη, προτιμήστε να μιλήσετε με έναν ειδικό σύμβουλο και όχι με τους φίλους σας. Η συνειδητοποίηση των προβληματικών σημείων θα κάνει αυτή την επένδυση να αξίζει.

ΖΥΓΟΣ

Μειώστε την ταχύτητά σας. Αντιμετωπίστε αυτή την μικρή ανάπαυλα από τα όνειρα, ως μια ευτυχή συγκυρία. Το έχετε παρακάνει με την ανταπόκριση σε όσα σας ζητούν, γι’ αυτό νιώθετε εξαντλημένοι. Αξιολογήστε καλύτερα το πού και για ποιους διαθέτετε την ενέργειά σας, πάψτε να ικανοποιείτε τις απαιτήσεις των πάντων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αποδεκτό να πείτε και κάποια «όχι», η ενεργοποίηση της επαγγελματικής σας ζώνης τον τελευταίο μήνα, ήταν συναρπαστική αλλά και εξαιρετικά απαιτητική. Αλλά απαιτείται ένα διάλειμμα. Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, λίγη προσωπική περιποίηση ή έστω ένας απολαυστικός ύπνος, θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα σας. Μπορείτε να ανακαλύψετε πιο αποδοτικά μονοπάτια μόλις θέσετε πιο ξεκάθαρα όρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Ακόμα και μια αυθόρμητη συζήτηση για τα μεγάλα σας σχέδια μπορεί να καταλήξει σε καβγά, αν το άλλο άτομο είναι αρνητικό. Άραγε είναι εχθρός σας ή έχει βάση η άποψή του; Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, θα αντιληφθείτε αν χρειάζονται περισσότερη έρευνα και μελέτη τα όνειρά σας. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι να ισχυροποιήσετε τη διαδρομή σας προς την επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πατήστε φρένο στα οικονομικά σας. Πρέπει να βρείτε διέξοδο από τις πιέσεις σας, γι’ αυτό χρειάζεστε πιο ξεκάθαρη εικόνα των δεδομένων σας. Τώρα είναι η ώρα να μειώσετε τα έξοδα και να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας, ώστε να ανταποκρίνεται στα έσοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να πείτε την αλήθεια σας αλλά με διπλωματία, ίσως να μπείτε σε μια συγκυρία ή να βγείτε από μια δέσμευσή σας, αλλά δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη, συστήνεται λίγη παρατήρηση. Επιβεβαιώστε ότι οι προσδοκίες και αξίες κάθε πλευράς είναι ευθυγραμμισμένες, αποφύγετε τα ρίσκα και μην δώσετε υποσχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Πρέπει να αναπροσαρμόσετε το φορτωμένο σας πρόγραμμα για να μην εξαντληθείτε. Είστε απλά άνθρωποι και χρειάζεστε ξεκούραση, αγάπη και στήριξη. Θέστε νέα όρια και προφυλαχθείτε από την πίεση των άλλων, διανείμετε τα πολλά σας καθήκοντα. Θωρακιστείτε από άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας, δεν έχετε χρόνο για συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment