Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις.

ΚΡΙΟΣ

Διασφαλίστε τα οικονομικά σας, κάποιος μπορεί να σας προσεγγίσει για δανεικά ή να χώσει τη μύτη του στη «λογιστική» κατάστασή σας. Φροντίστε να έχετε φτιάξει λίστα αν πάτε για ψώνια, για να μην παρασυρθείτε από δελεαστικές προσφορές. Ελέγξτε τις τραπεζικές καταστάσεις και τους λογαριασμούς σας, μήπως υπάρχει κάποιο λάθος ή κάτι έχει ξεχάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα προσωπικά σας. Η συγκυρία μπορεί να φέρει αναστάτωση σε μια σημαντική σχέση ή ένα καινούργιο πρόσωπο στο δρόμο σας. Αλλά να ξέρετε ότι όσο έντονη κι αν είναι μια έλξη, εύκολα μπορεί να υπαναχωρήσετε χωρίς να γίνετε σκληροί ή ψυχροί, γι’ αυτό κρατήστε προνοητικά μια απόσταση, για να μην υπάρξουν ανεπανόρθωτες «βλάβες».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε μια εριστική τάση σας άνευ λόγου και αιτίας. Μην προσπαθήσετε να την κατανοήσετε, ίσως απλά να μην έχει εξήγηση. Αρκεστείτε στο να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και των συναισθημάτων σας. Ίσως η γραφή να βοηθήσει να σας αποκαλυφθούν αυθόρμητα κάποια θέματα, σε κάθε περίπτωση, να ξέρετε ότι πρόκειται για μια περαστική συγκυρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην καταπνίξετε τα «γαργαλιστικά» σας συναισθήματα. Με τα αισθήματα να αλλάζουν συνεχώς, μια γνωριμία μπορεί να γίνει «θερμή» ξαφνικά, για να σκεφτείτε αργότερα ότι δεν σας ενδιαφέρει καν. Εξίσου πιθανό είναι να «εξαφανιστεί» κάποιο άτομο, που εσείς θεωρήσατε ότι έχετε παθιασμένη επαφή. Καλό είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τίποτα.

ΛΕΩΝ

Τα σχέδιά σας μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή, μπορεί να προκύψουν έκτακτα επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα και μπορεί να υποστεί βλάβη μια ήδη κλονισμένη σχέση, αν αναβάλετε ή μεταθέσετε ένα ραντεβού. Επειδή κάθε υπόσχεση πρέπει να τηρείται, θα πρέπει να ενημερώσετε με ευγενικό και διακριτικό τρόπο και μην εκπλαγείτε αν υπάρξει αντίδραση. Αφήστε να περάσουν μια-δυο μέρες, πριν κάνετε κινήσεις συμφιλίωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετρήστε λίγο περισσότερο τα λόγια σας, της επικοινωνίας και της ειλικρίνειας. Η συγκυρία μπορεί να κλονίσει τη βεβαιότητά σας ότι ξέρετε τι θέλετε να πείτε και σε ποιους. Ίσως και να σας παρασύρει η ανάγκη για αλήθεια, σε σημείο να περάσετε σε ευαίσθητα εδάφη. Καλύτερα να γράψετε όσα θέλετε να πείτε, αντί να τα ξεστομίσετε αυθόρμητα.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε από μια πιθανή κρίση ανασφάλειας. Αν νιώσετε να μην σας εκτιμούν ή να σας παραμερίζουν, δεν πρέπει να εκραγείτε. Μπορεί να έχετε παρεξηγήσει μια κατάσταση και να αδικήσετε κάποιους ανθρώπους. Αν θυμώσετε μαζί τους αδίκως, μπορεί να κάψετε σημαντικές γέφυρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε να λύσετε γρίφους, αναπόφευκτα θα είναι μπερδεμένη η ατμόσφαιρα. Αν και άστρα κάνουν τα πάντα για να διατηρηθεί η ηρεμία, οι εριστικές δονήσεις θα είναι πέραν του ελέγχου σας. Γι’ αυτό καλείστε να συγκρατηθείτε και να μην εμπλακείτε σε ηφαιστειακές συγκρούσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ας είστε προετοιμασμένοι να ανατραπεί η ισορροπία που θέλετε. Η πρόθεσή σας είναι να ξεκουραστείτε ή να δουλέψετε ήσυχα στη γωνιά σας. Αλλά κάποιος θα εισβάλει για να τραβήξει την προσοχή σας, πατώντας άμεσα όλα τα «κουμπιά» σας. Επειδή η πίεσή σας θα εκτοξευτεί, εναπόκειται σ’ εσάς να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και των αντιδράσεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε, μπορεί να θολώσει το κριτήριό σας για το ποιος είναι γνήσιος φίλος και ποιος άσπονδος. Όλοι θέλουν να αποσυμπιεστούν, γι’ αυτό κάποιοι θα βγάλουν όλο το άγχος τους πάνω σας. Αντί να σπαταλήσετε ενέργεια για να εντοπίσετε ποιος αξίζει και ποιος όχι, προτιμήστε επί του παρόντος να κρατήσετε τα χείλη σας σφραγισμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε ευέλικτο το πρόγραμμά σας. Κάθε προδιάθεση να ακολουθήσετε ένα σχέδιο, μόνο θα σας αγχώσει τελικά. Ακόμα κι αν δεν προλάβετε να κάνετε κάποιες αγορές «προσφορών», θα έχετε άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Τιμήστε την ανάγκη σας να κινηθείτε με πιο ήρεμο ρυθμό ό,τι κι αν προκύπτει. Και μην επιτεθείτε σε δικούς σας ανθρώπους, αν αποζητήσουν την προσοχή σας ενώ θέλετε να μείνετε μόνοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσέξτε τι μοιράζεστε. Πολλά μπορεί να παρεξηγηθούν ή να διογκωθούν, αν δεν μετράτε την κάθε λέξη που λέτε ή αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το καλύτερο είναι να μην βιάζεστε στις προσεγγίσεις σας, ώστε να έχετε χρόνο να επεξεργάζεστε όσα τεκταίνονται.

Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Peristeri News

Leave a Comment