PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα καταφέρουν να δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει δεν αφήνει περιθώρια για να διαχειριστείς με ιδανικό τρόπο πιθανές καταστάσεις που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις και αυτό δεν αποκλείεται να σου στοιχίσει σε περίπτωση σημαντικών αποφάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου καθώς ο δυναμισμός και η αισιοδοξία που σε διακρίνει σε ξεχωρίζουν σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς. Μπορείς να κυριαρχείς με τις προτάσεις σου και να δημιουργήσεις μεγάλες προσδοκίες στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για τη μελλοντική σου εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στροφή στο φιλικό περιβάλλον και στα πρόσωπα που σου δίνουν χαρά και ευχαρίστηση πραγματοποιείς σήμερα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα μαζί τους και να συζητήσεις χαλαρώνοντας θέματα που σε ενδιαφέρουν. Η ωριμότητα που δείχνεις βοηθά να υπάρξουν ρεαλιστικές ιδέες και προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Βασική όμως προϋπόθεση είναι να μην ξεφύγεις καθώς με ευκολία μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και η αισιόδοξη ατμόσφαιρα θα χαλάσει.

ΛΕΩΝ

Η συναισθηματική ένταση και οι ανασφάλειες μπορεί να ρίξουν την ψυχολογία σου και να θολώσουν την σκέψη. Προσοχή σε λανθασμένα συμπεράσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα και θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καλά θα κάνεις όμως να μην έχεις υψηλές προσδοκίες που είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής σε ότι ζητάς για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό.

ΖΥΓΟΣ

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα θολώνουν τη σκέψη και δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς ιδανικά τις δουλειές που έχεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις στην ημέρα για να περάσεις καλά, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν λάθη σε σημαντικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείς να περάσεις ευχάριστα στις παρέες που θα βρεθείς καθώς αφήνεσαι και απολαμβάνεις τις στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις παιδί. Η δημιουργικότητα μπορεί να σε βγάλει από σκέψεις που δεν σε κατευθύνουν σε σωστό δρόμο, γι’ αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με την τέχνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο καθώς θέλεις να αφοσιωθείς σε αυτή και να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που σε γεμίζουν ζεστασιά και αγάπη. Προσοχή σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και κόντρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά. Προσοχή σε συζητήσεις και λανθασμένες υποθέσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο σε ότι σε βοηθά να απολαύσεις τις στιγμές και να μην επιτρέπεις σε ότι σου δημιουργεί ανασφάλειες να σε επηρεάσει. Έχεις την ευκαιρία να χαρείς τις στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς και σου δείχνουν τα συναισθήματά τους για εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η στιγμή για να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις χρόνο με αυτούς που αγαπάς και να διασκεδάσεις. Νιώθεις ότι έχεις την δυνατότητα να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει, προσπάθησέ το.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment