PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης.

ΚΡΙΟΣ

Προχωρήστε χωρίς να σας αποθαρρύνουν κάποιες πρόσφατες αναχαιτίσεις. Για αρκετό καιρό γλύφατε τις πληγές σας, τώρα πρέπει να μαζέψετε τα κομμάτια σας και να σημειώσετε πρόοδο. Δεν ακολουθούν τα πάντα στη ζωή το δικό σας πρόγραμμα, γι’ αυτό αντί να προσπαθείτε να διορθώσετε το παρελθόν, στρέψτε το βλέμμα σας στο μέλλον. Ποιες ευκαιρίες μπορείτε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας; Αν χρειαστείτε στήριξη σε αυτή τη δύσκολη φάση, απευθυνθείτε σε έναν έμπιστο φίλο που πάντα τονώνει την ελπίδα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχει φτάσει η στιγμή της εστίασης. Αλλά κάτι τέτοιο θα επηρεάσει αρνητικά ένα σημαντικό εγχείρημα ή τα χρονοδιαγράμματά σας. Προσηλωθείτε στα καθήκοντά σας, ακόμα κι αν οι αγαπημένοι σας εκφράσουν αρχικά παράπονα. Τελικά θα καταλάβουν ότι πρέπει να αποδώσετε τα αναμενόμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να αντισταθείτε στα πάντα εκτός από τον πειρασμό. Δεν πρέπει να ενδώσετε παρορμητικά σε υπερβολικές δαπάνες ή στην ανατροπή ενός προγράμματος υγιούς διατροφής, αξίζετε κάθε επιβράβευση, αρκεί να την έχετε «κερδίσει». Τούτου λεχθέντος , περιορίστε τα έξοδά σας από κάτι άλλο για να έχετε οικονομική άνεση. Διαθέστε έστω μισή ώρα σε μια εντατική εξάσκηση, για να κάψετε κάθε ανθυγιεινή επιλογή σας. Το κλειδί για όλα είναι η μετριοπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε τα νεύρα σας να τεντώνονται. Αν κάτι δεν σας πείθει σε μια ομάδα, μην αφήσετε τις υποψίες να πάρουν τα ηνία. Φροντίστε να συλλέξετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και μην πάρετε προσωπικά τις όποιες ιδιόρρυθμες δονήσεις. Η ειλικρινής προσέγγιση θα βοηθήσει να θέσετε τα ερωτήματα που θα βελτιώσουν την ατμόσφαιρα. Μπορεί οι απαντήσεις να σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι μια φάση που πρέπει να καταπνίξετε την υπερβολική περηφάνεια σας. Το πιο πιθανό είναι να μην μπορείτε να κάνετε έναν διάλογο, χωρίς να γίνετε πιο συναισθηματικοί. Μια διπλωματική προσέγγιση προς ένα άτομο μπορεί να φαντάζει επίθεση σε ένα άλλο, κάτι που ίσως να σας φτάσει σε δάκρυα. Προτιμήστε να κινηθείτε αυτόνομα για λίγο, θα καταφέρετε να αποδώσετε χωρίς την πίεση να ανταποκριθείτε σε κάποια ομαδικά κριτήρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να απομακρυνθείτε λίγο από τις πολυπληθείς ομάδες. Αντί να επεξεργάζεστε την ομαδική δυναμική, προτιμήστε να κινηθείτε αυτόνομα και με τον δικό σας ρυθμό. Στις όποιες συναντήσεις σας μην επιδιώκετε να είστε οι «τέλειοι», κανείς δεν μπορεί να είναι. Περισσότερο θα εκτιμηθεί η προδιάθεσή σας για ειλικρίνεια, γι’ αυτό κάντε όσα ερωτήματα θα σας παράσχουν την απαραίτητη διαύγεια.

ΖΥΓΟΣ

Λίγη επιπλέον μετριοπάθεια θα αποδεχθεί πιο αποδοτική τώρα. Από τη μία πλευρά δεν πρέπει να το παρακάνετε με την προβολή των τελευταίων επιτευγμάτων σας, αλλά ούτε θέλετε να μένετε στη σκιά όταν αξίζει να τα γνωστοποιήσετε. Μπορείτε να ισορροπήσετε το κλίμα, ζητώντας από φίλους να διαδώσουν τα πολλά σας ταλέντα και εγχειρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στραφείτε μέσα σας και αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας. Όλοι θα είναι υπερβολικά ευερέθιστοι, γι’ αυτό να «ζυγίζετε» το κοινό πριν μιλήσετε. Μην αγγίξετε ευαίσθητα θέματα και αν άθελά σας θίξετε κάποιον, φροντίστε να απολογηθείτε αμέσως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μειώστε λίγο τις άμυνές σας. Αν και δεν νιώθετε άνετα να μοιράζεστε προσωπικά σας θέματα, τώρα θα σας ωφελήσει αυτού του τύπου η επικοινωνία. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε καλύτερα αν μιλήσετε σε κάποιον για κάτι που σας απασχολεί και επιπλέον, αυτή η εκ βαθέων συζήτηση θα ενδυναμώσει τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε να αιωρούνται δυσχερείς σκέψεις. Μπορεί να μετατραπούν σε δράμα για κάποιες κοινές δαπάνες, είτε τις κάνατε εσείς είτε τις επωμιστήκατε για κάποιον άλλον. Κάποιοι ίσως αποφεύγουν να δίνουν το μερίδιό τους σε έναν λογαριασμό, αυξάνοντας την μεταξύ σας ένταση. Τώρα μπορείτε να διορθώσετε τις ανισορροπίες. Δεν είναι ντροπή να ζητήσετε χρήματα που σας οφείλονται, χωρίς να ειπωθούν προσβολές ή κατηγορίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τον τόνο της φωνής σας. Καλό είναι να παίρνετε τα ηνία και να γνωστοποιείτε τις επαγγελματικές σας απόπειρες, αρκεί να μην γίνεστε εγωκεντρικοί, δεν ακούγεται ωραίο να συγχαίρετε συνεχώς τον εαυτό σας απροκάλυπτα. Αφήστε τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους τα επιτεύγματά σας και να εντυπωσιαστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Φανείτε ευγενείς. Μην επιτρέψετε στην εστίασή σας να παραμερίσει την κοινωνική διακριτικότητα, σκεφτείτε πώς θα νιώσουν οι άλλοι από τα λεγόμενά σας. Καλή είναι η ειλικρίνεια αν κάτι θέλει βελτίωση, αρκεί να μην αναφέρετε τα αρνητικά στοιχεία των άλλων αντί για τα θετικά τους. Η ισορροπημένη προσέγγιση θα διατηρήσει υψηλό το φρόνημα, όλοι εργάζονται καλύτερα όταν νιώθουν ότι τους εκτιμούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment