PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση, συλλογική δράση, ελευθερία κινήσεων.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και βρίσκεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις σε όποιο περιβάλλον και αν κινείσαι. Προσοχή μετά το μεσημέρι καθώς προβλήματα με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σε ενοχλήσουν. Απόλαυσε την όμορφη παρέα των προσώπων που είναι κοντά σου για να χαλαρώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρώνεσαι κυρίως στον κοντινό περίγυρο καθώς απολαμβάνεις να επικοινωνήσεις με αυτούς που μπορούν να σε καταλάβουν και να εμπιστευτείς την άποψή τους. Είναι πιθανό να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις το επόμενο διάστημα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να εκφράσεις τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή καθώς η αδιαλλαξία μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να νιώσεις σταθερότητα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι και συναναστρέφεσαι. Να θυμάσαι ότι η αδιαλλαξία και η καχυποψία δεν βοηθούν για να επικρατήσει η αρμονία και να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ

Ο δυναμισμός σου έρχεται και πάλι στην επιφάνεια και βγαίνεις από τη μελαγχολία και την εσωστρέφεια. Μην χάσεις την ευκαιρία να συναναστραφείς ή να μιλήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα περάσεις όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εσωστρέφεια εντείνεται καθώς ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα και να κάνεις έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων σου. Οι αναμνήσεις μπορεί να σε βαραίνουν, παράλληλα επηρεάζουν την καθημερινή του δραστηριότητα και δεν αποκλείεται αυτό να σε απογοητεύσει.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις ανάσες συναναστρεφόμενος τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι οι κόντρες και οι διαφωνίες μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί στο τέλος εσύ θα απογοητευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολήσουν είναι πολλές και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να ξεφύγεις. Καλά θα κάνεις όμως να σκεφτείς αν πραγματικά αυτό εξυπηρετεί τις επιδιώξεις σου καθώς το πιθανότερο είναι η συμπεριφορά σου να απογοητεύσει κάποιους και να πάρουν αποστάσεις από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογία ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στην επίτευξη των στόχων και των μελλοντικών σχεδίων σου. Η καλή παρέα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα βοηθήσει να περάσεις μοναδικά και να νιώσεις ότι είσαι το επίκεντρο της προσοχής όλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ένταση από τις πρώτες πρωινές ώρες είναι εμφανής καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες που δεν σου επιτρέπουν να δεις με ψυχραιμία την οποία κατάσταση αντιμετωπίζεις. Προσοχή σε πιθανά ξεσπάσματα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που θα παίξουν αρνητικό ρόλο στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείς να αφιερώσεις την μέρα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις και να υπάρξει αρμονία και ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πρόσεχε μόνο μην καταπιέζεσαι και υπομένεις συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου καθώς δείχνεις την γενναιοδωρία σου με τον τρόπο έκφρασης σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές καθώς η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου μπορεί να οδηγήσει σε έπαρση και αυτό θα ενοχλήσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment