PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανωθούν τα πλάνα.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τις πρωινές ώρες καθώς δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και προβλήματα ιδιαίτερα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σε βοηθά να αφοσιωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες. Το τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να σε οδηγήσει σε απόλυτες και αυστηρές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος και την κατήφεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρχονται στην επιφάνεια μνήμες και πληγές που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί έντονα την ανάγκη της απομόνωσης. Δείξε προσοχή στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον καθώς μπορεί να επηρεαστείς έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά έχουν έρθει στο προσκήνιο. Η κατανόηση θα πρέπει να είναι κυρίαρχο στοιχείο καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός με τους γύρω σου και να τους απογοητεύσεις με τη συμπεριφορά σου.

ΛΕΩΝ

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά αντικείμενα που κεντρίζουν την προσοχή. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης που θα σου δοθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθεις έντονη ανησυχία και ανασφάλεια χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις από πού προέρχεται. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε συγκρούσεις και εντάσεις εκτονώνοντας τα νεύρα σου στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε διαπροσωπικό επίπεδο. Η μέρα είναι ιδανική για να ξεπεράσεις εντάσεις και να ισορροπήσεις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε βέβαια να καλύπτονται και οι δικές σου ανάγκες γιατί η υποχωρητικότητα δεν θα βοηθήσει να είσαι ικανοποιημένος στο τέλος της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Η γρήγορη αντίληψη και η μεθοδικότητα που σε διακρίνει θα οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε γεμίζουν. Η παιδικότητα, η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχούν σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και στις υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Η τρυφερότητα και η ζεστασιά που νιώθεις μαζί τους είναι απαραίτητη για εσένα αυτές τις μέρες. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς και να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Οι χαλαρές στιγμές μαζί τους θα σε γεμίσουν ξενοιασιά και θα αναδείξουν το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο στο μέγιστο βαθμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου. Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο πληγές και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν δυσάρεστα την ατμόσφαιρα στις συγκεκριμένες σχέσεις της ζωής σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment