PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Τα πάντα σήμερα μπορεί να εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες, τα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, η μέρα επηρεάζει αρκετά τις φιλοδοξίες και τις ερωτικές σας επιθυμίες, για αυτό το λόγο καλό θα είναι να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από τα προβλήματα της δουλειάς πριν συναντήσετε το άλλο σας μισό, αποφεύγοντας να μεταφέρετε το άγχος και τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσκλήσεις και ειδήσεις από αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και από συνεργάτες και φίλους, είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας σήμερα, για αυτό προβάλλετε με τακτ τις ιδέες και τα πιστεύω σας, αποκτήστε την καταξίωση και την ανταμοιβή που επιδιώκετε. Αφουγκραστείτε με υπομονή και ανεκτικότητα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, μην προκαλείτε αμφιβολίες και ανασφάλειες στο άλλο σας μισό, διώξτε την πλήξη και την ανία από την σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διορθώστε σήμερα όλες τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα που προκύπτουν στην δουλειά σας, που ίσως επηρεάζουν με αρνητικό πρόσημο και την συναισθηματική σας ζωή, οργανωθείτε ερωτικά, απλώνοντας χέρι συμπαράστασης και εμπιστοσύνης στο ταίρι σας, μην κρατάτε εγωιστική και πεισματάρα στάση απέναντι στον δεσμό σας, είναι προτιμότερο να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια συνεννόησης, με διαλλακτικότητα και ειλικρίνεια, παρά με ξεροκεφαλιά και επίμονη συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια αρκετά ευνοϊκή μέρα για να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που κρύβεται στις επαγγελματικές σας σχέσεις με συναδέλφους αλλά και με ανώτερα άτομα, να δείξετε ψυχική ανωτερότητα και καλοπροαίρετη διάθεση στις διαφωνίες και τις εντάσεις που ίσως δημιουργηθούν με τον ερωτικό σύντροφο, γιατί είναι πιθανό να εκπλαγείτε από μια πρόταση συμβίωσης, ή από εξελίξεις που αφορούν τον δεσμό σας και θα χαροποιήσουν την καρδιά σας, γιατί επηρεάζουν αποκλειστικά την ευτυχία σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα προκαλεί ακαταμάχητη αυτοπεποίθηση στα δημιουργικά και οργανωτικά σας ταλέντα, καθώς και αισιοδοξία για τις προσωπικές σας επιδιώξεις και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, προσδίδοντας την ίδια ακριβώς βαρύτητα και στην συναισθηματική σας ζωή, είτε γιατί η προσεγμένη εξωτερική σας εμφάνιση και η ερωτική σας διάθεση ταυτίζονται με τον δεσμό σας, είτε διότι δεν θα περάσει απαρατήρητο το υπέροχο φλερτ μιας νέας γνωριμίας για τους αδέσμευτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε σοβαρή και σταθερή διάθεση σήμερα, για να αντιμετωπίσετε με περισσότερο ευκολία τα προβλήματα και τις παγίδες στην δουλειάς σας, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεστε την ανάγκη να συμφιλιωθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο στις βασικές δομές της σχέσης σας κι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αφήσετε πίσω σας τα ταμπού, τις αντιρρήσεις και τις αμφιβολίες σας και να εκπλήξετε το ταίρι σας με την αποφασιστικότητα και την ειλικρίνειά σας, να κάνετε κοινά όνειρα για το άμεσο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Βγάλτε τα συναισθήματά σας έξω από οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σήμερα στην δουλειά σας ή στις κοινωνικές σας επαφές, μην συγκρίνετε τον εαυτό σας και τα προτερήματά σας με τους άλλους, μην πέφτετε στα ίδια λάθη συμπεριφοράς με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και νοιάζονται για την ευτυχία σας, είτε αυτοί είναι οι έμπιστοι φίλοι σας, είτε το ταίρι που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Οι αδέσμευτοι βάζετε πλώρη για ένα καινούριο, υπέροχο ειδύλλιο, γοητεύετε έντονα το αντίθετο φύλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσαρμοστείτε σήμερα με τις αστρολογικές συγκυρίες που επηρεάζουν τους παλμούς της καθημερινότητας και σας προσδίδουν μια εξαιρετική διάθεση για να καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις όποιες εκκρεμότητες σας προβληματίζουν στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οδηγηθείτε σε ξέγνοιαστες, ευχάριστες στιγμές με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο, το έντονο και διαρκές πάθος για το ταίρι σας, σας προσφέρει την ολοκληρωτική ευτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεδιπλώνοντας τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές σας αρετές σήμερα και δείχνοντας το πραγματικό σας ενδιαφέρον σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σας, μπορείτε να επιβάλλετε μια φιλική και ήρεμη ατμόσφαιρα, να γοητέψετε οι αδέσμευτοι το αντίθετο φύλο με την εξωτερική σας γοητευτική εμφάνιση και με το επικοινωνιακό σας μπρίο, ενώ οι ζευγαρωμένοι, μην αρνείστε να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας, μην διστάζετε να ερωτευθείτε με πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά σκληρή δουλειά και πρακτική σκέψη είναι η ενδεδειγμένη συνταγή για το ζώδιό σας, είτε γιατί η σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται κυρίως στα υλικά αγαθά και πώς θα ικανοποιήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και λιγότερο στην ζεστασιά και την αφοσίωση του ανθρώπου που αγαπάτε, είτε γιατί η σωματική και ψυχική σας κούραση, έχει προκαλέσει ρωγμές με το ταίρι σας, που μπορούν να επουλωθούν μόνο με εξαιρετικές, τρυφερές στιγμές απόλυτης λύτρωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά σκληρή δουλειά και πρακτική σκέψη είναι η ενδεδειγμένη συνταγή για το ζώδιό σας, είτε γιατί η σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται κυρίως στα υλικά αγαθά και πώς θα ικανοποιήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και λιγότερο στην ζεστασιά και την αφοσίωση του ανθρώπου που αγαπάτε, είτε γιατί η σωματική και ψυχική σας κούραση, έχει προκαλέσει ρωγμές με το ταίρι σας, που μπορούν να επουλωθούν μόνο με εξαιρετικές, τρυφερές στιγμές απόλυτης λύτρωσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Γίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο φιλεύσπλαχνοι και φιλάνθρωποι σήμερα, δείξτε τους ευγενικούς και γλυκούς σας τρόπους στα κοντινά σας πρόσωπα και τους συναδέλφους σας, απομυθοποιείστε κάποια μεγαλεπήβολα, συναισθηματικά σχέδια και αρκεστείτε στην φροντίδα και την ζεστή συμπεριφορά του δεσμού σας, μην βιαστείτε να ζητήσετε τα πάντα μέσα σε μια στιγμή κερδίστε την εμπιστοσύνη της σχέσης σας προσφέροντας απλόχερα την γοητεία, την λάμψη και την εκρηκτική σας διάθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment