PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ολοκληρώστε κάθε εγχείρημα που έχετε προγραμματίσει.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας ανοίγει με πολλές ανέλπιστες εξελίξεις, αυτή η καλοδεχούμενη αίσια ατμόσφαιρα, θα σας επιτρέψει να βγείτε επιτέλους από το τέλμα που έχετε πέσει τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, τα άστρα σας συμβουλεύουν να παραμείνετε προσγειωμένοι και να αξιολογήσετε πρώτα τη φύση αυτών των ευκαιριών. Κάθε συντηρητική προσέγγιση θα ενισχύσει τα μελλοντικά βήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να ελέγξετε περισσότερο το πείσμα σας. Η επιμονή δεν θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας αυτή την περίοδο. Δεν κερδίζετε κάτι αν βρεθείτε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός σας. Αντίθετα, με τη διαλλακτικότητα θα κερδίσετε τον σεβασμό και την έγκρισή τους για όσα στοχεύετε. Έτσι θα κερδίσετε χρόνο για να χαλαρώσετε και να ισορροπήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σας ανοίγει με πολλή ζωτικότητα και αισιοδοξία. Τώρα θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό. Επίσης, θα δείτε να βελτιώνονται οι σχέσεις με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος και η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο ευχάριστη. Να θυμάστε ότι οι δικές σας ανάγκες, έχουν ακριβώς όση σημασία έχουν και των άλλων. Με αυτή την οπτική θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε γύρω σας πολλούς φίλους και συμμάχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε την επιτήδεια φύση και την αποφασιστικότητά σας, από την αρχή της νέας εβδομάδας πρέπει να στοχεύσετε σε αυτό, για να ξεπεράσετε όσες δυσκολίες σας βασανίζουν σε πολλούς τομείς. Έτσι θα νιώσετε ανακούφιση για το παρόν και θα μπορέσετε να εστιάσετε στο μέλλον. Η αισιοδοξία και η θετική οπτική των πραγμάτων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πόσες ευκαιρίες σας προσεγγίζουν.

ΛΕΩΝ

Να είστε διακριτικοί και να μην δώσετε υποσχέσεις στην αρχή της νέας εβδομάδας. Θα έχετε μια τάση να μην «μετράτε» τα λόγια σας, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Παραμείνετε ψύχραιμοι για να έχετε τον έλεγχο στις αντιδράσεις σας, να μην πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Είναι στο χέρι σας να αποφύγετε προβλήματα που θα δυσκολέψουν τη μελλοντική πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με μια εξαιρετικά αίσια ατμόσφαιρα, εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει, με στόχο να ωριμάσετε και να προοδεύσετε. Να ξέρετε πως όσο ψηλά κι αν στοχεύσετε τώρα, έχετε τα φόντα και τις ικανότητες να πετύχετε. Αρκεί μόνο να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται, για να δείτε τα όνειρά να υλοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είστε όσο πρέπει ρεαλιστές, για να ξεπεράσετε τα προβλήματα και τις προκλήσεις αυτής της περιόδου, πρέπει να πατήσετε πιο γερά τα πόδια σας στη γη. Αυτή είναι η συμβουλή των άστρων για εσάς, από την αρχή κιόλας της νέας εβδομάδας. Βάλτε τα όλα σε σειρά, για να μπορέσετε να προχωρήσετε ακόμα και τα πιο τολμηρά σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποχαιρετίστε την απαισιοδοξία και τον αρνητισμό σας. Τον τελευταίο καιρό έχετε βαλτώσει, επειδή εγκαταλείψατε κάθε προσπάθεια να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Αλλά ο ρεαλισμός επιστρέφει με την καινούργια εβδομάδα, για να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κοιτάξετε αποφασιστικά τα όνειρά σας. Αν παραμείνετε δυναμικοί, ορμητικοί και προσγειωμένοι, δεν θα αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με τη θεά τύχη στο πλευρό σας. Αρχίστε να διευρύνετε τα δίκτυά σας, προσεγγίζοντας άτομα που μπορούν να σας ανοίξουν καινούργιες πόρτες. Έχετε στήσει στιβαρά θεμέλια για τα σχέδιά σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από αυτή την πορεία. Αφήστε πίσω σας υποσχέσεις και σχολιασμούς τρίτων, εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις και την κρίση σας. Έτσι σύντομα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε καταφέρει πολλά και πρέπει να είστε περήφανοι γι’ αυτό, αλλά έχετε πραγματικά συνειδητοποιήσει την μεγάλη διαδρομή που έχετε διανύσει; Μάλλον όχι, γιατί αφήνετε τον φθόνο και την κακία των άλλων να σας καταβάλουν. Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, επιλέξτε συνειδητά να κοιτάξετε αντικειμενικά όσα σας απασχολούν. Μάθετε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Με αυτή την πρακτική θα σημειώνετε στο εξής συνεχή και σταθερή πρόοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν σας ταιριάζει η νωθρότητα και η κακοδιαθεσία. Επειδή έχετε εξαντλήσει τα αποθέματα ενέργειας και δυναμισμού σας, δεν μπορείτε να χειριστείτε θέματα που απαιτούν την άμεση προσοχή σας. Αποφασίστε από την αρχή της εβδομάδας να πατήσετε γερά στα πόδια σας, ακόμα κι αν πιεστείτε. Έτσι θα αποφύγετε να βγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου και να αγχωθείτε περισσότερο. Μόλις τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Κάντε το καινούργιο σας ξεκίνημα για ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με αποθέματα χρόνου και ενέργειας. Αξιοποιήστε την αίσια οπτική σας και ελάτε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Χαλαρώστε, αποσυμπιεστείτε, βγάλτε από μέσα σας την ένταση της τελευταίας περιόδου. Αφήστε πίσω τις απογοητεύσεις και να κοιτάτε μόνο μπροστά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment