PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα είναι κατάλληλη στιγμή για να οργανωθούν σχέδια και πλάνα.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με την ανάγκη να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη. Είναι από καιρό στα ζητούμενά σας να φαίνεστε καλύτερα, να τρέφεστε πιο σωστά και να ασκήστε συχνότερα. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, για να μπορέσετε να κάνετε αυτά τα καινούργια ξεκινήματα. Με την ορμή που σας διέπει, θα είναι αρκετά εύκολο να κάνετε όλες αυτές τις αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε μια επιθεώρηση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η αρχή της εβδομάδας ενδείκνυται για να εντοπίσετε σε ποια σημεία της πορείας σας μπορεί να έχετε κάνει λάθη, σε σημείο να έχετε βρεθεί σε διαφορετική κατεύθυνση από την επιθυμητή. Η κοινωνικότητά σας επίσης τονώνεται τώρα και θα είστε περιζήτητοι. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, καθώς θα έρθετε σε επαφή με αξιόλογα άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Μην εμπλακείτε καν σε μικροπρεπείς σχολιασμούς, αλλάξτε τακτικές για να υλοποιήσετε τα ζητούμενά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην σας αποθαρρύνει κάποια αναστάτωση που θα προκύψει στην αρχή της εβδομάδας. Εστιάζοντας στα δικά σας θέματα, θα καταφέρετε να οργανωθείτε χωρίς κόπο. Είστε πολύ κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας, λίγη επιπλέον υπομονή χρειάζεται για να δείτε τα αποτελέσματα που δικαιούστε, έχετε καταβάλει τη δουλειά που έπρεπε, παρόλο που κουραστήκατε και κάποιες στιγμές νιώσατε προβληματισμένοι. Όλα παίρνουν πλέον πιο αίσιο πρόσημο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπείτε με επιφύλαξη στη νέα εβδομάδα, κάποια άτομα που θα προσεγγίσουν, έχουν πρόθεση να βλάψουν τα συμφέροντά σας. Παραμείνετε σε επαγρύπνηση και σε επαφή με τη διαίσθησή σας, για να τους αντιληφθείτε και να δράσετε άμεσα. Σε γενικές γραμμές, αυτή η περίοδος απαιτεί περισσότερη ψυχραιμία και συνετές αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να αρχίσετε να συλλέγετε τους καρπούς των κόπων σας. Η αρχή της νέας εβδομάδας σας καλεί να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες για να νιώσετε πιο ήρεμοι. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε τόσο από την αίσια ατμόσφαιρα, που να χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό, συνεχίστε να προχωράτε αργά και σταθερά, με τις ίδιες πρακτικές που έχουν αποδειχθεί αποδοτικές. Σταδιακά θα ανεβάζετε όλο και πιο πολύ τον πήχη των επιδιώξεών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πτοηθείτε από την αναστάτωση που θα επικρατεί στην αρχή της εβδομάδας, εσείς σφύζετε από δύναμη και ενέργεια, γι’ αυτό θα βρείτε λύση και οτιδήποτε προκύψει στην πορεία σας. Έμφαση στις επικοινωνίες σας, ακόμα κι αν διαφωνήσετε με κάποιους. Η ηρεμία σας θα αποτρέψει κάθε περίπτωση σύγκρουσης ή κλυδωνισμού των σχέσεων σας.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα έτοιμοι να επωμιστείτε την ευθύνη της ζωής σας. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας ευχαριστεί ή δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Με συνετή οργάνωση και στρατηγική, θα διαχειριστείτε εύκολα όλα τα θέματά σας. Η ατμόσφαιρα ευνοεί επίσης τη δικτύωση και τις κοινωνικές επαφές, γι’ αυτό αναζητήστε τα άτομα που θα βοηθήσουν την εξέλιξη των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με πολύ πιο αίσιο βηματισμό. Θα δείτε να κλείνετε εκκρεμότητες και να βάλετε σε κίνηση τα σχέδιά σας πιο εύκολα, αρκεί να αποφύγετε με κάθε τρόπο να κάνετε «περικοπές». Μία λάθος κίνηση είναι αρκετή για να σας βάλει σε λάθος πορεία και να καταλήξετε σε αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα και ενδέχεται να πιεστείτε περισσότερο, καθώς θα κληθείτε να χειριστείτε επιπλέον υποχρεώσεις και καθήκοντα. Το πιο σημαντικό στοιχείο για να ανταπεξέλθετε, είναι να μην σας καταβάλλει η συγκυρία. Νέες εξελίξεις και θέματα θα ανακύπτουν συνεχώς και τις επόμενες μέρες. Είναι η στιγμή να απευθυνθείτε στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε, για να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια δύσκολα οικογενειακά θέματα προκύπτουν με την είσοδο της νέας εβδομάδας, φαίνεται ότι η ζωή σας σε αυτό τον τομέα εξελίσσεται με μεγάλη ταχύτητα και δυσκολεύεστε να την παρακολουθήσετε. Αλλά δεν πρέπει να απελπίζεστε, γιατί η φάση είναι παροδική. Συζητήστε διεξοδικά και με ειλικρίνεια με τους δικούς σας ανθρώπους, για να βρείτε χρυσές τομές και να καταλήξετε σε αμοιβαία αποδοτικές λύσεις. Όταν όλα θα πάρουν την πορεία σας, θα μπορέσετε κι εσείς να στρέψετε την προσοχή σας στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβλήματα φαίνεται να προκύπτουν ξανά και ξανά και όσο τα αφήνετε άλυτα, το αποτέλεσμα είναι να εξουθενώνεστε. Στην αρχή της εβδομάδας αποφασίστε συνειδητά να αλλάξετε άρδην στάση απέναντι στη ζωή σας. Αναζητήστε τις λύσεις που θα σας απαλλάξουν από συγκεκριμένες καταστάσεις οριστικά, ώστε να πάψουν να σας πιέζουν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με καινούργια σχέδια για το μέλλον, που θα τα εξελίξετε με άνεση. Η επαφή με ευχάριστους ανθρώπους θα σας χαλαρώσει και θα ανανεώσει τη διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νεφελώδης οπτική σας κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα απ’ όσο είναι. Αν ενδώσετε στη σύγχυση στην αρχή της εβδομάδας, θα είστε κακοδιάθετοι και νευρικοί. Αντ’ αυτού, πάρτε λίγο χρόνο για να ανασυνταχθείτε και να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας. Οι προτεραιότητες θα βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας χωρίς άγχος και πίεση. Έχετε τη δυναμική να πραγματώσετε τα ζητούμενά σας. Προσεγγίστε τους δικούς σας ανθρώπους και συζητήστε, η ουδέτερη οπτική τους θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment