PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη


Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με μαχαίρι ενός 32χρονου σε βάρος 22χρονης νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην Ερμού, στη συμβολή με την οδό Φωκίωνος.

Η κοπέλα εργάζεται σε κατάστημα της περιοχής και είχε βγει για να πάρει καφέ. Ο δράστης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα εστίασε τυχαία στην 22χρονη και τής επιτέθηκε, πλήττοντάς της δύο φορές στην ωμοπλάτη με το μαχαίρι.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τα χτυπήματα ήταν αρκετά βαθιά και προκλήθηκε μεγάλη αιμορραγία. Δύο άλλες κοπέλες, υπάλληλοι σε γειτονικό κατάστημα, πήραν την κοπέλα εντός του κτιρίου και τής έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, καλώντας το ΕΚΑΒ. Παράλληλα, μία πωλήτρια κουλουριών που βρίσκεται καθημερινά στο σημείο και ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα ο δράστης κρατούσε το μαχαίρι και έψαχνε για την 22χρονη κοπέλα. Ο ίδιος ήταν απαθής και οι κινήσεις του έδειχναν ότι δεν καταλάβαινε το τι είχε συμβεί.

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα, ενώ είχε και σπασμένο πλευρό. Το θύμα χειρουργήθηκε αμέσως και πλέον νοσηλεύεται, ενώ η κατάσταση της υγείας, αν και κρίνεται σοβαρή, δεν αποπνέει ανησυχία. Η κοπέλα επικοινωνεί με το περιβάλλον και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ κυρίως για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με την εκπομπή «Στούντιο με Θέα» και το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Θάνος Κλωνόπουλος, η 22χρονη αναμένεται να βγει από τη Μονάδα μετά από δύο 24ωρα.

Στον εισαγγελέα ο 32χρονος δράστης

Ο 32χρονος συνελήφθη από τις Αρχές και εξεταζόμενος προέκυψε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε την κοπέλα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η ίδια ήταν «πράκτορας», τον «παρακολουθούσε» και για το λόγο αυτό τής επιτέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Σάββατο μετά τις 11:00 στον εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Leave a Comment