PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Μια αίσθηση ότι δεν θέλετε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας βασανίζει, με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας δεν νιώθετε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας, σαν να μην σας στηρίζει κανείς. Δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλει αυτή η ανασφάλεια, γιατί θα έχει αρνητικό αντίκτυπο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι βέβαιο ότι περνάτε μια δύσκολη φάση, όπως όλοι, όμως το πρόβλημα είναι στο σκεπτικό σας. Γι’ αυτό περάστε λίγο χρόνο μόνοι για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, μακριά από πρόσωπα και πράγματα που μπορεί να σας αναστατώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας έχουν κουράσει τα προβλήματα που όλο και αυξάνονται τελευταία, αλλά αυτό το βιώνουν όλοι, γι’ αυτό δεν πρέπει να καταλήγετε στο να ξεσπάτε στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν συγκρούεστε κάθε φορά που κάτι δεν εξελίσσεται όπως θέλετε, η ένταση θα κορυφωθεί. Πρέπει να ηρεμήσετε και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν φέρει ευθύνη κάποιος. Έτσι είναι η ζωή, προκύπτουν πράγματα. Εναπόκειται σ’ εσάς να αλλάξετε στάση, για να επιστρέψει η ηρεμία στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε επωμιστεί περισσότερες ευθύνες απ’ όσες αντέχετε, αυτό σας αναγκάζει να χρησιμοποιείτε όλες τις δυνάμεις για την έγκαιρη διεκπεραίωσή τους. Χρειάζεται να βάλετε λίγη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα προβλήματα στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Αν τα δείτε ως εξωτερικός παρατηρητής, θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε καλύτερα τα δεδομένα σας. Η συμβουλή των άστρων είναι να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις επί του παρόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καιρός να δείτε τα πράγματα με διαφορετική οπτική για την καινούργια εβδομάδα. Με τη διαύγεια και την αισιοδοξία σας οξυμένες, θα αντιληφθείτε ότι έχετε περιθώριο να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες. Αυτή η ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψει να οργανώσετε εκ νέου τις σκέψεις και τα επόμενα βήματά σας. Μην ενδώσετε στην εριστική διάθεση κανενός, γιατί δεν πρέπει να ρισκάρετε τις καλές σας σχέσεις εξαιτίας της παροδικής κυκλοθυμίας.

ΛΕΩΝ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με την προσοχή σας στραμμένη στην οικογένεια. Κάποια άτομα του στενού σας περιβάλλοντος έχουν ανάγκη από βοήθεια και στήριξη, γι’ αυτό πρέπει να τους αφιερώσετε άμεσα περισσότερο χρόνο. Ακούστε τους με προσοχή και προσπαθήστε να δώσετε πρακτικές συμβουλές. Προς το τέλος της μέρας αφιερώστε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με εξαιρετική διάθεση και αισιοδοξία. Παρά τις ιδιαίτερες συγκυρίες που επικρατούν, κρατήστε γερά τα ηνία των θεμάτων σας και εστιάστε σε θετικές αλλαγές. Περάστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους και μην αφήσετε να σας καταβάλει καμία ένταση.Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε, για να φορτίσετε τις ενεργειακές σας δεξαμενές.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες από την αρχή της καινούργιας εβδομάδας και μπορείτε να υλοποιήσετε πολλά, αρκεί να γίνετε λίγο πιο τολμηροί και αποφασιστικοί. Οι καλές σας ιδέες πρέπει να συνοδευτούν από μια στρατηγική, που θα τις ωθήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα. Ακόμα κι αν αμφιβάλλετε για κάτι, διατηρήστε την ταχύτητά σας και τολμήστε να ρισκάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές εξελίξεις προσεγγίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, δεν πρέπει να τις αφήσετε να σας εκνευρίσουν από την αρχή της εβδομάδας. Χρειάζεται να παραμείνετε ψύχραιμοι και υπομονετικοί, για να προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες συνθήκες. Στο μεταξύ, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στο μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα απαισιόδοξοι και κάπως νωχελικοί. Αλλά με αυτή τη διάθεση δεν θα καταφέρετε να χειριστείτε τις προκλήσεις της κάθε μέρας. Θα σας κάνει καλό να αποτραβηχτείτε για λίγο, προκειμένου να ανακτήσετε τη διαύγειά σας. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί, χωρίς συνεχώς να αντιστέκεστε. Αφού δεν μπορείτε να τις αλλάξετε, προτιμήστε να χαλαρώστε και να τις απολαύστε όσο γίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με υπερβολική ευαισθησία μπαίνετε στη νέα εβδομάδα και εξαιτίας αυτού, θα αποζητήσετε τη συντροφιά των ανθρώπων που αγαπάτε και σας αγαπούν. Μην αφήσετε καμία αρνητική διάθεση να σας καταβάλει ή να αμαυρώσει τις σχέσεις σας. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσετε επιπλέον προβλήματα, ακόμα και σε τομείς που δεν υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν, κάποια προβλήματα προκύπτουν στην αρχή της εβδομάδας, που απαιτούν προσοχή και άμεσες λύσεις. Αν σας καταβάλει η ανασφάλεια και η επιφύλαξη, δεν θα καταφέρετε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Ίσως είναι καλύτερα αυτή την περίοδο να αποφύγετε τις σημαίνουσες αποφάσεις, να ασχοληθείτε με δευτερεύοντα θέματα. Έτσι θα αποφύγετε λάθη που θα δυσκολευτείτε να διορθώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Με αισιοδοξία και χαρά ανοίγετε αυτή την εβδομάδα, είστε πανέτοιμοι να βγείτε και να ταξιδέψετε, να δημιουργήσετε όμορφες εμπειρίες με τους αγαπημένους σας να σας συντροφεύουν. Διατηρήστε όλη αυτή την αίσια οπτική, για το επόμενο διάστημα που θα μπορείτε να πραγματώσετε τα όνειρά σας. Επί του παρόντος, θα αποφύγετε τα όποια επικοινωνιακά προβλήματα αν μιλάτε λιγότερο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment