PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα προκληθούν αναστατώσεις που αφορούν το φιλικό σου περιβάλλον. Υπάρχει στις εκδηλώσεις σου το στοιχείο της υπερβολής και νεύρα, που μπορεί να σε οδηγήσει σε προστριβές και επανεκτιμήσεις των σχέσεων σας. Πιθανώς, η κακή αρχή που θα κανείς, να έχει συνέχεια από τους φίλους σου, ενώ το ταίρι σου μπορεί να αναμιχθεί, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σχέση σας. Γενικά θα χαρακτηρίζεσαι από υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε φέρνει αντιμέτωπο με τα οικογενειακά και επαγγελματικά σου ζητήματα. Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός/η η υπερβολικά ευαίσθητος/η ώστε να παρεξηγείσαι και να δημιουργείς προστριβές, που θα έχουν δυσμενείς επιπτώσεις με τους συνεργάτες σου. Μην αφήσεις να γίνουν συγκοινωνούντα δοχεία οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα και επηρεάζονται άσχημα το ένα από το άλλο, γιατί δεν σου φταίει ούτε το ταίρι σου αλλά ούτε οι συνεργάτες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να νομίσεις ότι πρέπει να δεις με άλλο μάτι και να αναπροσαρμόσεις όσα μέχρι τώρα ήσαν κατασταλαγμένα στο μυαλό σου. Επειδή αυτά επηρεάζουν και τους γύρω σου, που περιμένεις να απιστούν την αλλαγή και να σε ακολουθούσουν σ’ αυτήν, χρησιμοποίησε την πειθώ σου και μην προσπαθήσεις να την επιβάλεις αυθαίρετα, γιατί θα αντιδράσουν. Στις τυχόν συγκρούσεις άσε έξω το ταίρι σου, και απόφυγε τις παράπλευρες απώλειες αμάχων. Όταν μαλώνουν οι ελέφαντες την πληρώνουν τα μυρμήγκια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα επηρεάσει τον ψυχισμό σου, γιατί θα φέρει σκέψεις που σχετίζονται με αναμνήσεις δυσάρεστων καταστάσεων ή να σε παρασύρει σε αναπολήσεις εξιδανικευμένων που ακόμη νοσταλγείς και που χρειάζονται αντικειμενική εκτίμηση. Αυτό θα σε βοηθήσει να τις ¨ξεσκαρτάρεις¨ και να απαλλαγείς από κάθε ξεπερασμένο βάρος. Πρόσεξε την συμπεριφορά στο ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Αυτή η περίεργη μέρα σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής συντρόφου και συνεργατών. Στο χέρι σου είναι, αν η αίτια θα είναι θετική ή αρνητική! Οι σχέσεις σας θα επιτρέψουν  από τις αντιδράσεις σου οι οποίες πρέπει να είναι λογικές και μετριοπαθείς, καθώς καραδοκούν οι αιτίες για εντάσεις και προστριβές. Κράτησε αποστάσεις από αυτές και μην είσαι εριστικός/η μέχρι να περάσει η μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε επικεντρώνει στα σχετικά με την καθημερινή διεκπεραίωση των εργασιακών σου και των επιλογών σου γι’ αυτήν. Αυτό σε κάνει να αναρωτηθείς αν αυτές οι επιλογές σου ήσαν οι ενδεδειγμένες και όχι άλλες που απέρριψες. Είναι μια κουραστική διαδικασία που σε βαραίνει και σε κάνει εριστικό, οπότε μην τα βάζεις με τους άλλους και ιδιαιτέρα το ταίρι σου. Αυτές οι επιλογές όμως ανήκουν στο παρελθόν και επικεντρώσου στο να εκκαθαρίσεις τα τρέχοντα, άλλα να αλλάξεις, άλλα να απορρίψεις και άλλα να τροποποιήσεις κατά πως σε βολεύουν, που λέει ο σοφός λαός.

ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά σου θα έχει στο στόχαστρο η μέρα, στα οποία ίσως υπάρχουν αναστατώσεις και αστάθεια, δεν θα ξέρεις τι να αποφασίσεις. Θα κανείς αυτά που όχι η λογική, αλλά η ενστικτώδης παρόρμηση σε παρακινεί, με κίνδυνο λαθών από κακή εκτίμηση. Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σου δείξει τον δρόμο της λογικής. Όμως η υπερβολική σου τάση να φλερτάρεις σε σπρώχνει σε αμετροέπεια και να περνάς τα όρια των όσων υπόσχεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι που είσαι νευρικός, η σημερινή αστρολογική όψη σου το επιτείνει με αφορμή την διάθεση σου να βάλεις, κατά τη άποψη σου, στη θέση τους πράγματα που αφορούν την οικογένεια σου και τα όρια που πρέπει να υπάρχουν. Η νευρικότητα που δημιουργεί η μέρα και η έλλειψη αντικειμενικότητας από σένα, ίσως χειροτερεύουν την κατάσταση που επιχειρείς να διορθώσεις με θύμα ακόμη και την σχέση σου με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα και σένα, έναν πράο και καλοπροαίρετο, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά η σημερινή αστρολογική όψη και να σε μετατρέψει σε εριστικό και υπερβολικό. Αυτό διαταράσσει τις σχέσεις σου και συμπεριφέρεσαι με ακρότητες, χωρίς να έχεις πρόθεση να τις διορθώσεις. Αν αναφερθείς στις απόψεις σου γι’ αυτές, θα υπάρξουν αντιδράσεις, οπότε, άφησε έξω από αυτό το ταίρι σου που δεν φταίει σε τίποτε να υποστεί τις συνέπειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη, βάζει σε κίνδυνο τα πολύτιμα αγαθά σου, είτε είναι χρήματα, είτε τιμαλφή. Μπορεί να υπάρξουν απώλειες ή έκτακτα έξοδα τα οποία ήσαν έξω από τον προϋπολογισμό σου, οπότε πρέπει να εντείνεις την προσοχή σου να τα διαφυλάξεις. Η μέρα έχει στόχο τα οικονομικά σου και τις συμφωνίες τις οποίες πρέπει να αναβάλεις για πιο ευνοϊκές περιστάσεις. Το κλίμα ανασφάλειας σου δημιουργεί άδικα καχυποψία προς το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη, διαταράσσει τις σχέσεις σου με το ταίρι σου, προκαλεί προστριβές και εντάσεις, σε βαθμό που μπορούν να διαλυθούν σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές. Νιώθεις ότι καταπιέζεσαι και ασφυκτιάς, οπότε βλέπεις σαν λύτρωση την διάλυση τους. Όταν καταλαγιάσουν οι συναισθηματικές σου εξάρσεις, θα αντιληφθείς, ότι μάλλον ήσουν υπερβολικός, και αν δεν έχεις φτάσει στα άκρα και δεν χάλασες τις σχέσεις σου θα νοιώσεις ανακούφιση. Σύνεση λοιπόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπερβολική ανασφάλεια, αβεβαιότητα και χαμηλή αυτοεκτίμηση, σου φέρνει η μέρα. Επιστράτευσε την ψυχρή λογική και όσο ρεαλισμό διαθέτεις για να τα αντιμετωπίσεις, όπως και την έλλειψη εμπιστοσύνης προς το ταίρι σου, στο οποίο πρέπει να εκφραστείς με τον σωστό τρόπο για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Αν ασχοληθείς με ένα – ένα τα μικρά και καθημερινά και βρίσκεις λύσεις γι’ αυτά, όλα θα μπουν στις πραγματικές τους διαστάσεις και αυτό θα σου ανεβάσει το πεσμένο ηθικό σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment