• Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Peristeri News
Peristeri News
Απρίλιος19/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θετική όψη, έντονη διαίσθηση και θα κυριαρχεί αισιοδοξία.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια άτομα που γνωρίζετε από παλιά θα κάνουν την εμφάνισή τους στην αρχή της νέας εβδομάδας. Το θετικό στοιχείο τους είναι ότι μπορούν να σας ανοίξουν καινούργιες πόρτες, προκειμένου να δώσετε ώθηση στα όνειρά σας. Φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία τώρα, για να πραγματώσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην είσοδο της νέας εβδομάδας τα άστρα σας καλούν να αλλάξετε στάση ζωής. Πρέπει να πάψετε να προσποιήστε ότι όλα είναι ρόδινα και να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο την αλήθεια. Αυτό που χρειάζεται είναι να αναγνωρίσετε τα προβλήματά σας, προκειμένου να μπορέσετε να τα επιλύσετε μια για πάντα. Μόνο έτσι θα κερδίσετε την ηρεμία που χρειάζεστε και θα κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις σας προσεγγίζουν στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Αν σας βγάλουν από την πορεία σας, δεν θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην αμφιβάλετε για τον εαυτό σας και κυρίως να μην πανικοβληθείτε. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας σε υψηλά επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δημοτικότητά σας παίρνει την ανιούσα στην αρχή της νέας εβδομάδας. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σας προσεγγίσουν για να τους παράσχετε συμβουλές και στήριξη. Τώρα πρέπει να αποφύγετε κάθε αρνητισμό, για να καταφέρετε να διαχειριστείτε τις όποιες προκλήσεις υπάρξουν στην πορεία σας. Μόλις δείτε τις καταστάσεις με αίσια ματιά, θα αρχίσετε να προσεγγίζετε περισσότερο τους στόχους που έχετε θέσει.

ΛΕΩΝ

Κάποια σύγχυση και αποδόμηση προκύπτει στο περιβάλλον σας στην αρχή της νέας εβδομάδας, προσπαθήστε να μην ασχοληθείτε περισσότερο απ’ όσο είναι απαραίτητο, για να μην χάσετε τον έλεγχο και την κεκτημένη ταχύτητά σας στα υπάρχοντα σχέδια. Αν αξιοποιήσετε τον δυναμισμό σας, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη φάση χωρίς να εξουθενωθείτε. Φροντίστε να κάνετε τακτά διαλείμματα και να ξεκουράζεστε επαρκώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καινούργια εβδομάδα σας ανοίγει με τις πλέον ιδανικές και ευνοϊκές συνθήκες. Πολλά θέματά σας θα πάρουν ανέλπιστα αίσια πορεία, που θα σας χαρίσει επιτυχίες και αναγνώριση. Τα κανάλια επικοινωνίας σας θα είναι ανοικτά, για να γνωστοποιήσετε τις ιδέες σας και να βρείτε σημαντικούς συμμάχους για τις καινοτόμες ιδέες σας. Μείνετε σε επαγρύπνηση για να μην χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, μία από αυτές διαβλέπεται ότι θα είναι το κλειδί για την πρόοδο και επιτυχία σας.

ΖΥΓΟΣ

Ένα ανανεωτικό κύμα ενέργειας και ενθουσιασμού σας παρασέρνει στην αρχή της εβδομάδας. Αυτό θα σας δώσει την ώθηση και δύναμη να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, που ίσως δεν τολμούσατε μέχρι τώρα. Σφύζετε από βεβαιότητα για τις ικανότητές σας, γνωρίζετε καλά ποια είναι τα ζητούμενά σας και αυτός είναι ο πιο επιτυχής συνδυασμός. Κάθε προσπάθειά σας θα επιφέρει επιτέλους κέρδη και καρπούς, κάτι που θα σας γεμίσει με ηθική ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις θα υπάρξουν στην αρχή της νέας εβδομάδας, αυτές θα σας πιέσουν για να αλλάξετε στάση προς πολλά θέματα. Το ευχάριστο είναι ότι θα γίνετε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί. Αρκεί μόνο να διατηρήσετε την πίστη και την ειλικρίνειά σας, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει. Να ξέρετε ότι θα βγείτε δυνατότεροι από αυτή τη δοκιμασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αφήσει πολλές πόρτες ανοικτές στο παρελθόν. Αυτές οι εκκρεμότητες φέρνουν συνεχώς νέα εμπόδια, που δεν σας επιτρέπουν να σημειώσετε πρόοδο. Το αποτέλεσμα είναι να έχετε μειωμένη διάθεση και να νιώθετε απαισιόδοξοι. Με την είσοδο της νέας εβδομάδας, τα άστρα στέκονται στο πλευρό σας για να ξεφύγετε από τον αρνητισμό που σας περιβάλλει. Μπορείτε να κλείσετε τα όποια κενά δια παντός, φροντίζοντας να μην τα επαναλάβετε στο εξής. Μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές και στήριξη από τους ανθρώπους που αγαπάτε, ξέρετε ότι θέλουν το καλό σας και μόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείνετε μακριά από κάθε είδους υπερβολή με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Η αισιόδοξη οπτική και ο έλεγχος επί των αντιδράσεών σας, μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτης για να απαλλαγείτε από τη στασιμότητα που επικρατεί. Μην μένετε κλεισμένοι στο καβούκι σας, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Σύντομα θα είστε έτοιμοι να δράσετε αποφασιστικά και να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στον δρόμο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με εκκρεμότητες και δυσκολίες από το παρελθόν θα ανοίξετε την καινούργια εβδομάδα. Θέματα που δεν έχετε χειριστεί, βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια και απαιτούν άμεσα την προσοχή σας. Επιλύστε τα όλα με αποφασιστικότητα άπαξ δια παντός, μόνο τότε θα νιώσετε να επιστρέφετε στην αισιοδοξία και να βλέπετε την πιο ρόδινη πλευρά των πραγμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα άστρα σας χαμογελούν δημιουργικά στην είσοδο της νέας εβδομάδας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν απολογισμό σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας, επιθεωρήστε τις στρατηγικές σας, μελετήστε τη στάση σας απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από καθετί περιττό, να αναβαθμίσετε τη ζωή σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ετικέτες: