Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Τα κλαρίνα ξαναέρχονται στο Περιστέρι με μεγάλο δημοτικό πανηγύρι στο Άλσος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μια βραδιά αφιερωμένη στο δημοτικό και λαϊκό τραγούδι έρχεται στο Περιστέρι.

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2026, στις 20:00, το Άλσος Περιστερίου θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο δημοτικό-λαϊκό πανηγύρι.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να μεταφέρει στο κέντρο της πόλης την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού πανηγυριού, με πρωταγωνιστές το δημοτικό και λαϊκό τραγούδι και μια σειρά από γνωστούς καλλιτέχνες.

Στη μουσική βραδιά συμμετέχουν, μεταξύ άλλων Χαρά Βέρρα, Ματθαίος Γιαννούλης, Τζένη Κατσίγιαννη, Γιάννης Καψάλης, Γιώτα Κόκκορη, Κατερίνα Κολιοπούλου, Στέφανος Κοπάνος, Λέτα Κόρρε, Χριστόδουλος Κωσταρέλος, Παναγιώτης Μαρκόσταμος, Γιώργος Μπεκιός, Κώστας Σαφέτης και Γιώργος Χακτζής, ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχουν και άλλοι καλλιτέχνες.

Το πρόγραμμα αναμένεται να κινηθεί στους ρυθμούς του δημοτικού, παραδοσιακού και λαϊκού τραγουδιού, με τα κλαρίνα και τη ζωντανή μουσική να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, δημιουργώντας μια βραδιά που παραπέμπει στα αυθεντικά ελληνικά πανηγύρια.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης ανήκει στον Κώστα Καζιακούρα.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Σωματείο Μουσικών Αθηνών – Πειραιώς «Η Αλληλοβοήθεια» και τον Δήμο Περιστερίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μαθητές από το Περιστέρι παρέλασαν μαζί με τα δύο παιδιά του Καλάμου Λευκάδας (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Με λιακάδα η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026 – Φωτογραφίες και βίντεο

Peristerinews.gr Newsroom

Ενημέρωση για την καθαριότητα στα σχολεία στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment