• Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικές χυδαιότητες από τον Αδ. Γεωργιάδη

Peristeri News
Οκτ29/ 2015

Πολιτική χυδαιότητα προσάπτει ο ΣΥΡΙΖΑ στον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον πως με σημερινές δηλώσεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα «παρομοιάζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία».

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό ότι σήμερα η Ελλάδα θα ήταν έξω από το μνημόνιο παρέα με την Πορτογαλία. «Η Κύπρος που μπήκε στο μνημόνιο, τρία χρόνια μετά από εμάς, βγαίνει και εμείς ξαναγυρνάμε πριν από το 2010, γιατί βγάλαμε για πρωθυπουργό έναν τυχοδιώκτη», πρόσθεσε.

Σε επισήμανση του δημοσιογράφου ότι ο κ. Τσίπρας εκλέχθηκε δημοκρατικά, απάντησε: «Και ο Χίτλερ εκλέχθηκε δημοκρατικά, τι θα πει αυτό;». Αυτή η φράση προκάλεσε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σημείωσε ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. ξεπέρασε κάθε όριο.

«Μια ημέρα μετά την επέτειο του ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό και το ναζισμό, ο Αδωνις Γεωργιάδης παρομοιάζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933, κατασκευάζοντας ιστορικές αναλογίες αντίστοιχες με το επίπεδο βιβλίων που έχει κατά καιρούς προωθήσει από την εκπομπή του», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Είμαστε συνηθισμένοι στις πολιτικές χυδαιότητες του κ. Γεωργιάδη, αλλά αυτό δεν τις κάνει ούτε λιγότερο επικίνδυνες, ούτε λιγότερο αποκρουστικές. Γι’ αυτό τον λόγο, θέλουμε να θεωρούμε αυτονόητη την καταδίκη των δηλώσεών του κ. Γεωργιάδη από την ηγεσία της ΝΔ και από τους υπόλοιπους συνυποψήφιούς του», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ετικέτες: ,