PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αλλάζουν πρόσωπο τα σχολεία στο Δήμο Περιστερίου


Μέρα με τη μέρα προστίθενται ακόμα περισσότερα σχολεία στη λίστα με αυτά που ο Δήμος Περιστερίου ομορφαίνει εικαστικά αλλά και τεχνικά.

Κινούμενος κάποιος στους δρόμους της πόλης μπορεί εύκολα να δει τις ουσιαστικές αλλαγές που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους σχολικών συγκροτημάτων σε διάφορες γειτονιές του Περιστερίου.

Οι τοίχοι με συνθήματα και κακόγουστα γκράφιτι έχουν πλέον αντικατασταθεί από όμορφα και ζωντανά χρώματα που προσδίδουν τη φύση του κάθε χώρου με επιλογή διαφορετικών χρωματισμών για τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια.

1003

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ» αλλαγές δεν πραγματοποιούνται μόνο στους εξωτερικούς χώρους των σχολείων αλλά και στο εσωτερικό τους.

Τεχνικές διορθώσεις στις τουαλέτες και βάψιμο των εσωτερικών χώρων είναι κάποιες από τις εργασίες που απασχολούν τον τελευταίο καιρό τα συνεργεία του Δήμου.

1002

Μιλώντας στα ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος τόνισε τα εξής:

«Καθημερινά γίνεται ένας αγώνας από τη Δημοτική αρχή και τους εργαζόμενους, σε συνεργασία με τους διευθυντές, τους συλλόγους διδασκόντων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, ώστε να συνεχίσουμε παρά τις δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται η χώρα μας, να παρέχουμε ένα υγιές και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον στα παιδιά μας».

tasos_theodorakos

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment