Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρωθυπουργός δεν πείθει κανέναν

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Μετρημένες οι μέρες Σαμαρά – Βενιζέλου»

Ο Πρωθυπουργός «δεν πείθει κανέναν, όσο και αν τα μέσα της διαπλοκής στηρίζουν αυτή την απέλπιδα προσπάθεια», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σχολιάζοντας την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ.

Όπως σημειώνει, «είναι εμφανής η αμηχανία του Πρωθυπουργού του μαύρου, να βρει τρόπο να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του και να πουλήσει εκ νέου ένα success story».

Αυτό που είναι προκλητικό όμως, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι «την ίδια ώρα που στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για νέα μέτρα που θα δώσουν το τελειωτικό πλήγμα στην κοινωνία και στην οικονομία, οι κυβερνητικοί εταίροι το παίζουν εθνικοί σωτήρες».

Χαρακτηρίζει, μάλιστα, «ανέξοδη» την αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις ευθύνες του παρελθόντος, καθώς, όπως λέει, «τα δύο αυτά κόμματα αποτελούν το οργανικό κομμάτι του συστήματος της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής που χρεοκόπησε τη χώρα».

«Ο κ. Σαμαράς, χέρι-χέρι με τον κ. Βενιζέλο, δεν θα μπορούν να στριμώχνονται για καιρό στη σάπια καρέκλα της εξουσίας που τους ενώνει. Οι μέρες τους είναι μετρημένες», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment