• Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρωθυπουργός δεν πείθει κανέναν

Peristeri News
Ιούνιος30/ 2013

«Μετρημένες οι μέρες Σαμαρά – Βενιζέλου»

Ο Πρωθυπουργός «δεν πείθει κανέναν, όσο και αν τα μέσα της διαπλοκής στηρίζουν αυτή την απέλπιδα προσπάθεια», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σχολιάζοντας την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ.

Όπως σημειώνει, «είναι εμφανής η αμηχανία του Πρωθυπουργού του μαύρου, να βρει τρόπο να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του και να πουλήσει εκ νέου ένα success story».

Αυτό που είναι προκλητικό όμως, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι «την ίδια ώρα που στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για νέα μέτρα που θα δώσουν το τελειωτικό πλήγμα στην κοινωνία και στην οικονομία, οι κυβερνητικοί εταίροι το παίζουν εθνικοί σωτήρες».

Χαρακτηρίζει, μάλιστα, «ανέξοδη» την αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις ευθύνες του παρελθόντος, καθώς, όπως λέει, «τα δύο αυτά κόμματα αποτελούν το οργανικό κομμάτι του συστήματος της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής που χρεοκόπησε τη χώρα».

«Ο κ. Σαμαράς, χέρι-χέρι με τον κ. Βενιζέλο, δεν θα μπορούν να στριμώχνονται για καιρό στη σάπια καρέκλα της εξουσίας που τους ενώνει. Οι μέρες τους είναι μετρημένες», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.