• Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Καθολική πολιτική τύφλωση και γύμνια της κυβέρνησης

Peristeri News
Ιούνιος30/ 2014

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα συνάντηση που θα έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με αντικείμενο τη «μικρή» ΔΕΗ και τα προαπαιτούμενα.

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα συνάντηση που θα έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, με αντικείμενο τη «μικρή» ΔΕΗ και τα προαπαιτούμενα.

«Η απομονωμένη κοινωνικά κυβέρνηση προσπαθεί να ολοκληρώσει το νέο κύκλο μνημονιακών δεσμεύσεων, αρνούμενη να αποδεχτεί τη συντριπτική ήττα της πολιτικής της σε όλα τα επίπεδα» σημειώνει στη σχετική του ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Με το ξεπούλημα της ΔΕΗ και των αιγιαλών, δεν διστάζει να δείξει την καθολική πολιτική της τύφλωση και την γύμνια της απέναντι στους πολίτες που στις εκλογές του Μαΐου απαίτησαν αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής».

Καταλήγοντας πάντως εκτιμά πως «σύντομα οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος θα αντιληφθούν ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και ότι η κοινωνία δεν θα ανεχτεί στην πλάτη της, άλλες ασκήσεις υποταγής προς τους δανειστές».