• Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία συναίνεση στο μνημονιακό έγκλημα

Peristeri News
Νοέμβριος30/ 2014

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το άρθρο του κ. Σαμαρά στο Έθνος της Κυριακής μαρτυρά το φόβο της κυβέρνησης μπροστά στην επικείμενη κατάρρευσή της. Συνιστά μια διαβεβαίωση προς τους δανειστές ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα το μνημονιακό πρόγραμμα, αλλά και μια επαναφορά των φαύλων διλημμάτων και της καταστροφολογίας προς τον ελληνικό λαό».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύοντας πως «συναίνεση στο μνημονιακό έγκλημα δεν πρόκειται να υπάρξει από την πλευρά του» και ζητώντας εκ νέου εκλογές.

«Δεν μας εκπλήσσει ούτε ότι η “έξοδος από το μνημόνιο” έδωσε τη θέση της στη “συνέχιση των μεταρρυθμίσεων”, ούτε ότι ταυτίζει την “πολιτική σταθερότητα” με τη “σταθερότητα” της κυβέρνησής του. Κυρίως δεν μπορεί να προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη ότι δεν περιγράφεται κανένα σχέδιο διαπραγμάτευσης με τους δανειστές» σημειώνει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καταλήγοντας τονίζει πως «στο μόνο που έχει δίκιο ο πρωθυπουργός είναι ότι “το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει”, με το φως να έρχεται σύντομα με τη νωπή λαϊκή εντολή σε μια κυβέρνηση αποφασισμένη να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας».