Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη 28χρονος ληστής με δράση και στο Περιστέρι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι 28χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε το τελευταίο επτάμηνο σε ένδεκα ένοπλες ληστείες Τραπεζών της Αττικής, με συνολική λεία 168.240 ευρώ.

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι 28χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε το τελευταίο επτάμηνο σε ένδεκα ένοπλες ληστείες Τραπεζών της Αττικής, με συνολική λεία 168.240 ευρώ.

Ο 28χρονος συλληφθείς, μαζί με τον 23χρονο συνεργό του, που αναζητείται, διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι εισέρχονταν οπλισμένοι στα υποκαταστήματα, όπου ο συλληφθείς πήγαινε «εσωτερικά» των ταμείων και αφαιρούσε τα χρήματα, ενώ ο συνεργός του είχε το ρολό του «τσιλιαδόρου», επιτηρώντας το χώρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς και ο συνεργός του διέπραξαν ληστείες τραπεζών στο Παλαιό Φάληρο, στην Καλλιθέα, στη Γλυφάδα, στην Βούλα, στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκύζι, στο Παγκράτι, στου Ζωγράφου και στην Ηλιούπολη.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι δυο δράστες ενέχονται και σε δυο περιστατικά κλοπής μοτοσικλετών, στο Περιστέρι και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του συνεργού του .


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καματερό: 23χρονος συνελήφθη για «σούζες» στη Λ. Φυλής

Peristerinews.gr Newsroom

Ψυχιατρική Αττικόν: «Καμπανάκι» για την έλλειψη νοσηλευτών

Peristerinews.gr Newsroom

Ώρες κοινής ησυχίας: Αλλάζουν από σήμερα – Τι απαγορεύεται

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment