PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κεδίκογλου: H νέα κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη συνέχεια των προκλήσεων


Τονίζει ο υφυπουργός Τύπου και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο περιθώριο του συνεδρίου της ΝΔ.

«H νέα κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη συνέχεια των προκλήσεων. Είμαστε στη μέση μιας δύσκολης διαδρομής .Έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι θετικές ενδείξεις και πλέον μπορούμε να μιλάμε για αποδείξεις ότι η Ελλάδα πάει καλά», τονίζει ο υφυπουργός Τύπου και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο περιθώριο του συνεδρίου της ΝΔ. «Πρέπει να επιμείνουμε. Επαναλαμβάνω, τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε», προσθέτει.

Σε ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει με το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις του Μ. Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε: «Υπάρχουν επιμέρους αντιθέσεις ίσως σε ορισμένα ζητήματα, αλλά όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην άμεση, την απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχουμε σε αυτόν τον εθνικό αγώνα».

Αναφερόμενος στην επιτυχή έκβαση της επένδυσης με τον αγωγό ΤΑΡ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «Και ο αγωγός και οι άλλες ευρύτερες εξελίξεις στον επενδυτικό τομέα μας δίνουν την πεποίθηση ότι προχωράμε σωστά. Και εδώ στο συνέδριο της ΝΔ, το κάλεσμα του προέδρου για όλους όσοι πιστεύουν στην Ελλάδα της Ευρώπης, την Ελλάδα της ανάπτυξης, την Ελλάδα της ανταγωνιστικότητας ,σε μια καλύτερη Ελλάδα για τα παιδιά μας ,όλοι καλούνται να συστρατευθούν σε αυτή την εθνική πραγματικά προσπάθεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment