Δυτική Αθήνα

Συνεχίζει Πρόεδρος στον ΑΣΔΑ ο Α. Παχατουρίδης

Την επανεκλογή του Ανδρέα Παχατουρίδη ως Προέδρου του ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας) αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του φορέα σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2017.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν 19 μέλη του ΑΣΔΑ μεταξύ αυτών οι Δήμαρχοι Περιστερίου, Παχατουρίδης, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Σαράντης, Αιγάλεω, Μπίρμπας, Αγίας Βαρβάρας, Καπλάνης και Ιλίου, Ζενέτος.

Με την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Νίκος Σαράντης πρότεινε για Πρόεδρο του ΑΣΔΑ εκ νέου τον Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος εκλέχθηκε από την πλειοψηφία των μελών.

IMG_0016

Για Αντιπρόεδρος προτάθηκε ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο οποίος εκλέχθηκε έπειτα από δύο εκλογικές διαδικασίες λόγω μη ύπαρξης πλειοψηφίας από την πρώτη εκλογή.

Τέλος το σώμα εξέλεξε ως εκτελεστικό μέλος του ΑΣΔΑ τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη και ως αναπληρωματικό του τον Αντιδήμαρχο Φυλής, Αθανάσιο Σχίζα.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν από τους εκπροσώπους του φορέα σημαντικά θέματα που αφορούν τη Δυτική Αθήνα, όπως για παράδειγμα οι διαδημοτικές ασφαλτοστρώσεις που αναμένεται να προχωρήσουν το προσεχές διάστημα με την επίβλεψη του Αναπτυξιακού Συνδέσμου.

Related posts

Δυνατά χτύπησε και φέτος η καρδιά της ελληνικής jazz στον Δήμο Ιλίου

Peristeri News

Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»: Βιοκλιματική «έξυπνη» ανάπλαση της κεντρικής διαδρομής

Peristeri News

Ξεκινά άμεσα η ανέγερση του 8ου Γυμνασίου Ιλίου

Peristeri News

Leave a Comment