PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Συνεχίζει Πρόεδρος στον ΑΣΔΑ ο Α. Παχατουρίδης


Την επανεκλογή του Ανδρέα Παχατουρίδη ως Προέδρου του ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας) αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του φορέα σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2017.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν 19 μέλη του ΑΣΔΑ μεταξύ αυτών οι Δήμαρχοι Περιστερίου, Παχατουρίδης, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Σαράντης, Αιγάλεω, Μπίρμπας, Αγίας Βαρβάρας, Καπλάνης και Ιλίου, Ζενέτος.

Με την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Νίκος Σαράντης πρότεινε για Πρόεδρο του ΑΣΔΑ εκ νέου τον Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος εκλέχθηκε από την πλειοψηφία των μελών.

IMG_0016

Για Αντιπρόεδρος προτάθηκε ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο οποίος εκλέχθηκε έπειτα από δύο εκλογικές διαδικασίες λόγω μη ύπαρξης πλειοψηφίας από την πρώτη εκλογή.

Τέλος το σώμα εξέλεξε ως εκτελεστικό μέλος του ΑΣΔΑ τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη και ως αναπληρωματικό του τον Αντιδήμαρχο Φυλής, Αθανάσιο Σχίζα.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν από τους εκπροσώπους του φορέα σημαντικά θέματα που αφορούν τη Δυτική Αθήνα, όπως για παράδειγμα οι διαδημοτικές ασφαλτοστρώσεις που αναμένεται να προχωρήσουν το προσεχές διάστημα με την επίβλεψη του Αναπτυξιακού Συνδέσμου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment