Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συνέχιση των συνομιλιών για την Ουκρανία (v)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μετά το πέρας της συνάντησης των Λαβρόφ, Κλίμκιν, Φαμπιούς και Σταϊνμάγερ, έχει επιτευχθεί «κάποια πρόοδος» στις συνομιλές.

Τη συνέχιση των συνομιλιών με στόχο τον τερματισμό της σύγκρουσης στην ανατολική Ουκρανία αποφάσισαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μετά το πέρας της συνάντησης των Λαβρόφ, Κλίμκιν, Φαμπιούς και Σταϊνμάγερ, έχει επιτευχθεί «κάποια πρόοδος» στις συνομιλές.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση όλες οι πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συνομιλίες προκειμένου να ετοιμάσουν «συγκεκριμένες προτάσεις» για τους ηγέτες της Ρωσίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ουκρανίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν νωρίτερα και οι δηλώσεις του γερμανού ΥΠΕΞ, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ. «Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι έχουμε σημειώσει πρόοδο σε κάποια θέματα των συζητήσεων», δήλωσε ο Σταϊνμάγερ, χωρίς να διευκρινίσει ωστόσο σε ποια ζητήματα έχει σημειωθεί πρόοδος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κιμ Γιονγκ Ουν: Τι λέει η νοτιοκορεατική υπηρεσία πληροφοριών για την υγεία του

Peristerinews.gr Newsroom

Ιράκ: Αποχωρούν οι ΗΠΑ – «Νίκη» για το Ιράν, φόβοι για το ISIS

Peristerinews.gr Newsroom

Σερβία: Ο πρόεδρος Βούτσιτς υπέβαλε την παραίτησή του

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment