Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συναγερμός για την εξαφάνιση 40χρονου από το Περιστέρι (photo)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αγωνία επικρατεί για την τύχη ενός 40χρονου άνδρα, ο οποίος εξαφανίστηκε από το Περιστέρι το μεσημέρι της 13ης Αυγούστου.

Πρόκειται για τον Βασίλειο Βασιλόπουλο, ηλικίας 40 ετών, ύψους περίπου 1,87 μέτρων και αδύνατης σωματικής διάπλασης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και μαύρα μάτια.

Κατά την ημέρα της εξαφάνισής του φέρεται να φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ένα τατουάζ με μαύρο σχέδιο καρδιάς στον δεξί ώμο.

Η οικογένειά του ενημέρωσε τη «Γραμμή Ζωής» το βράδυ της 14ης Αυγούστου και, μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιήθηκε ο κοινωνικός συναγερμός SILVER ALERT για την κινητοποίηση και την αναζήτησή του.

Η ζωή του αγνοούμενου, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όποιος γνωρίζει κάτι ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του, καλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρμόδιες Αρχές, στο 1065 ή στο 100.

Η έγκαιρη παροχή οποιασδήποτε αξιόπιστης πληροφορίας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τον εντοπισμό του 40χρονου.

Η ανακοίνωση SILVER ALERT


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κηφισός: Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 1 Οκτωβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Οι Παλαίμαχοι του Ατρόμητου έπαιξαν για καλό σκοπό

Peristerinews.gr Newsroom

Ψηφιακό Φροντιστήριο: Από 28 Σεπτεμβρίου τα δια ζώσης μαθήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment