• Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Συγχωνεύονται Ιερόθεος, Ήφαιστος, Όμιλος και Ανθούπολη

Peristeri News
Απρίλιος01/ 2014

Με σκοπό τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής…

Όπως θα διαπιστώσατε το πρωταπριλιάτικο ψέμα του PeristeriNews.gr ήταν το ρεπορτάζ που αναφερόταν στη συγχώνευση των ιστορικών ομάδων της πόλης μας! Από το πρωί έγινε ένα μικρός πανικός στα αθλητικά πηγαδάκια μέχρι όλοι να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Να μας συγχωρήσετε λοιπόν αλλά και εμείς θελήσαμε να ακολουθήσουμε το πρωταπριλιάτικο έθιμο!

Με σκοπό τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αφού είναι προχωρημένες οι συζητήσεις για αγορά καταστατικού ομάδας από τη Football League.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι οι Ιερόθεος, Όμιλος, Ήφαιστος και Ανθούπολη.

Κάτι που συζητιόταν για πολλά χρόνια στην πόλη και είναι απαίτηση του φίλαθλου κόσμου, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της υλοποίησης αφού οι πληροφορίες λένε ότι οι συζητήσεις ξεκίνησαν τον Δεκέμβρη με τον ερχομό στην πατρίδα μας, ενός μεγάλου Περιστεριώτη επιχειρηματία.

Πρόκειται για σοβαρό εγχείρημα στο οποίο συμμετέχουν κορυφαίος τοπικός πολίτης, καθώς και μεγαλοεπιχειρηματίας Περιστεριώτης που δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στη Νότιο Αφρική.

Πριν από 2 μέρες ο μεγαλοεπιχειρηματίας παρέθεσε δείπνο σε γνωστό μαγαζί της πόλης, με συνδαιτυμόνες, τον κορυφαίο τοπικό παράγοντα, πρώην εξέχον στέλεχος της ΕΠΟ και ιδιαίτερα γνωστό δικηγόρο με σημαντική γνώση σε θέματα ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το επόμενο δεκαήμερο από τον υιό του μεγαλοεπιχειρηματία που θα ηγείται της ομάδας.